All That Really Matters:
https://www.youtube.com/watch?v=HxnbBQWnA8k
Moderator: Mod's Team
A co to ma do rzeczy co jest dla mnie ważniejsze? Pisze po prostu, że Richie wokalnie nie prezentuje się dobrze. Na koncertach zawsze wszystko brzmi wspaniale, ale to jest spowodowane emocjami jakie nam towarzyszą. Jednak te emocje i fascynacja zespołem czy muzykiem nie przeszkadzają mi w tym, żeby później ocenić obiektywnie występ mając do dyspozycji dziesiątki filmów na YT.Dand pisze:No i co dla ciebie jest ważniejsze ? Świetnie sie bawisz na koncercie, podziwiasz głos frontmana a potem wracasz do domu, oglądasz youtube i stwierdzasz,że jednak było słabo ? Nie wiem jaki to ma sens. Jak podziwiam głos Sambory czy Jona w danym koncercie to nikt mi potem nie wmówi,że było słabo.madm pisze:Na koncercie wydawało się, że Jon śpiewa jak w transie. Natomiast po przesłuchaniu kilku filmów na YT już słychać, że nie było tak kolorowo.
To nieprawda. Wsłuchiwałem się w głos JBJ w Gdańsku i brzmiał naprawdę bardzo dobrze. Owszem, na Always czasem nie trafiał w niektórych momentach, nie dawał rady, ale większość kawałków zaśpiewał bardzo dobrze. Strach pomyśleć jakby to brzmiało, gdybyśmy przenieśli się w czasie do 93'.madm pisze:Na koncertach zawsze wszystko brzmi wspaniale, ale to jest spowodowane emocjami jakie nam towarzyszą
Dand, a gdybym ja poszła na solowy występ Jona i mowiła, że rewelacyjnie śpiewał, też byś mi uwierzył? Daję sobie rękę uciąć, że nieDand pisze:Jak Ricky mowi, ze glos jest w swietnym stanie to mu uwiezcie bo nie raz slyszal Sambore i mozna mu zaufac.
Na pewno bym pomyślał,że może coś w tym jest ;p Może i nie jesteśmy muzycznymi bratnimi duszami ale nie posądziłbym Cie byś nie rozróżniła dobrego wokalu od złego....mimo wszystko xDkikusia28 pisze:Dand, a gdybym ja poszła na solowy występ Jona i mowiła, że rewelacyjnie śpiewał, też byś mi uwierzył? Daję sobie rękę uciąć, że nie![]()