Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
BJ w Polsce a w TV jak w stanie wojennym
żyjemy w jakimś chorym kraju Bon Jovi grał wczoraj w Polsce 1 szy koncert a w TV żadnej wzmianki jak grała ta skandalistka Madonna to TVN24 cały dzień chrzanil farmazony co to za wydarzenie a tutaj w żadnej TV ani słowa Gdyby BJ lansował homozwiązki jak Madonna albo walczył z katolicyzmem jak tamta kurtyzana to byłby na 1 szych newsach dzisiejszego dnia w tv Niestety w tym pop... świecie normalni ludzie są ignorowani i zamilczani
-
- Gdańsk Supporter
-
Save a Prayer
Atmosfera przepiękna, Jon był pod ogromnym wrażeniem tego, jak ludzie się bawią. Była to naprawdę szczera reakcja! Setlista spoko, choć zabrakło mi 2 piosenek na koniec-coś z trójki Dry County/These Days/Blood on Blood. Może następnym razem
Widać było, że Jon był zmęczony. Always ledwo, ledwo wyciągał. Poza tym za flagę należało się Santa Fe ;P
Bawiłem się jednak niesamowicie, livin było nie z tego świata
600km przejechane, właśnie wszedłem do domu i dotarło do mnie, że już po wszystkim 
Bawiłem się jednak niesamowicie, livin było nie z tego świata

-
- Gdańsk Supporter
-
Little Bit Of Soul
z Wielkich Nadziei (setlistowych) zostalo jedno wielkie gó...
Majac w zanadrzu 19047505675 kawałków Piękny Jasio wybiera na 1 bis superman tonight ktore spotkało sie z "niesamowitym" aplauzem i znajmoscia zgromadzonej gawiedzi
Niestety seta standardowa az do bólu tyłka.
Ale..jak na taka obrosnieta standardem setę , koncert wyborny .
Tylko szkoda ze znajomosc tekstów (przez publikę) byla na poziomie zerowym
Majac w zanadrzu 19047505675 kawałków Piękny Jasio wybiera na 1 bis superman tonight ktore spotkało sie z "niesamowitym" aplauzem i znajmoscia zgromadzonej gawiedzi
Niestety seta standardowa az do bólu tyłka.
Ale..jak na taka obrosnieta standardem setę , koncert wyborny .
Tylko szkoda ze znajomosc tekstów (przez publikę) byla na poziomie zerowym
2001 Wieden
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Krotka opinia? Całosciowo najlepszy koncert na jakim bylem!! Jon w genialnym humorze. W najlepszym z 4 na jakim bylem. Wokalnie bylem na lepszych ale i tak dawal rade. Brak Ryska? Dla mnie nie az tak odczuwalny jak sadzilem. Phil ma swoje zalety. Bardziej mi go wokalnie brakowalo. Setlista ok. Jest kilka rarytasow . Ja jestem zadowolony. Always, Rockin, Star Me i supermana dodali bo nie bylo na setliscie! A dodaja jak sie super bawia. Publika? Jestem Cholernie Dumny! Z perspektywy diamonda widac bylo ze sie bawi caly stadion na calego na przynajmniej 80% piosenek i co wiece duza czesc bylo schlychac jak ludzie spiewaja!! To bylo niesamowite! Nawet Bwcan bylo slychac calkiem dobrze. Zreszta zspiewalismy csla zwrotke WANTED! nie eierzylem ze moze sie tto udac u nas!!! A na bad name juz widac bylo po reakcji Jona ze z naszym spiewem jest dobrze! Wszystkie atrakcje wyepalily! Szok. Do tego piatka z Jonem
No i oczywiscie najlepsza ekipa koncertowa! Ciesze sie ze bylo mi dane przezyc cos tak niesamowitego!! Duzo wiecej do opowiadania a pisze z fona - reszta pojutrze
Magis!!!!!!!
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
- Din_Winter
- Have A Nice Day
słowa nie wyrażą jak zajebiście tam było.... bosko, cudownie, extremalnie zajebiście!!!!!!!!!!!!!
miałem świetne miejsce, z resztą obok dziewczyn z naszego forum pod wybiegiem z lewej strony od sceny, i teraz to co napiszę wydarzyło się na prawdę, miałem plakat "Please Play Wild Is The Wind" , niestety nie było
, ale podczas Bad Madicine jak Jon szedł po wybiegu, stanął centralnie przede mną, schylił się, spojrzał na napis i na mnie uśmiechnął się swoim charakterystycznym zajebistym uśmiechem, wskazał na mnie palcem w również bardzo charakterystyczny sposób
, i poszedł dalej....
albo jeszcze te oświadczyny i Never Say Goodbye.... romantyczne ^ ^ też tak kiedyś muszę zrobić
nagrałem sporo filmików, może jakość nie powala, chociaż to niby FULL HD
..... nacykałem świetne photy. było tak ZAJEBISĆIE!!!!!!!!!!!!!!!!
i Jon kilka razy mówił że wrócą, dziękował że czekaliśmy tak długo, bo obiecał nam koncert 13 lat temu, i że świetna z nas publika, i wgl....
CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!
czekam z niecierpliwością na następny koncert, teraz może na Narodowym?
a i mam pytanko, był w Polsce koncert jednego zespołu , nie np.Woodstock , który zgromadził tak wielką publikę?
a i chciałbym wyśmiać wszystkich twierdzących że trybuny będą puste, bzdura!!!!! było pełno ludzi, w jednym miejscu malutka przerwa, a prócz tego tłum!!! efekt z teledonami z bransoletkami, z mojej perspektywy, tylko telefony na trybunach fajnie się prezentowały, a bransoletki troszkę mniej ale i tak to był najwspanialszy koncert na świecie!!!

miałem świetne miejsce, z resztą obok dziewczyn z naszego forum pod wybiegiem z lewej strony od sceny, i teraz to co napiszę wydarzyło się na prawdę, miałem plakat "Please Play Wild Is The Wind" , niestety nie było
albo jeszcze te oświadczyny i Never Say Goodbye.... romantyczne ^ ^ też tak kiedyś muszę zrobić
nagrałem sporo filmików, może jakość nie powala, chociaż to niby FULL HD
i Jon kilka razy mówił że wrócą, dziękował że czekaliśmy tak długo, bo obiecał nam koncert 13 lat temu, i że świetna z nas publika, i wgl....
CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!
czekam z niecierpliwością na następny koncert, teraz może na Narodowym?
a i mam pytanko, był w Polsce koncert jednego zespołu , nie np.Woodstock , który zgromadził tak wielką publikę?
a i chciałbym wyśmiać wszystkich twierdzących że trybuny będą puste, bzdura!!!!! było pełno ludzi, w jednym miejscu malutka przerwa, a prócz tego tłum!!! efekt z teledonami z bransoletkami, z mojej perspektywy, tylko telefony na trybunach fajnie się prezentowały, a bransoletki troszkę mniej ale i tak to był najwspanialszy koncert na świecie!!!
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)

Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
- Din_Winter
- Have A Nice Day
To jest wałek, czemu Ci jeszcze bana nie dali?Bon Jovi Fan pisze:Zapraszam do pobierania całej transmisji z koncertu Bon Jovi [Gdańsk 19.06.2013] całkowicie za darmo
O to link: http://bit.ly/1au4zbb
A co do mnie.
Na mnie wrażenie zrobiło nagłośnienie i Jon. Jasiek dawał radę rewelacyjnie. Możecie się czepiać Always, ale to trudna piosenka, w dodatku co najważniejsze, była na końcu.
Na wielki plus nagłośnienie - czysta rewelacja.
Sam Jasiek ma niesamowity urok. Zero dzikiego zachowania, tańce biodrami, pupą, udawanie Jaggera żonglowanie dmuchaną piłką pod koniec koncertu... Super GOŚĆ, z widocznym dużym dystansem do swojej popularności i do siebie.
A chłopaki byli pod wrażeniem, bo uśmiechali się z 20 razy więcej niż na tym streamie z tego festiwalu.
Scena rewelacyjna, nie wiem po co niektórzy narzekali, jak ją pierwszy raz zaprezentowano.
Jak dla mnie - Keep The Faith i Bad Medicine pozamiatało
PS. Znajomy z Irlandii napisał mi, że tam w gazetach pisują, że dostaliśmy najlepszy koncert w całej trasie.
Oby jeszcze wrócili
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
No jak to wszystko sie od Was czyta... to serce rosnie... i zazdrosc tez troche... ale glownie... Duma i radoscmst pisze:Super GOŚĆ, z widocznym dużym dystansem do swojej popularności i do siebie.
A chłopaki byli pod wrażeniem, bo uśmiechali się z 20 razy więcej niż na tym streamie z tego festiwalu.
Scena rewelacyjna, nie wiem po co niektórzy narzekali, jak ją pierwszy raz zaprezentowano.
PS. Znajomy z Irlandii napisał mi, że tam w gazetach pisują, że dostaliśmy najlepszy koncert w całej trasie.
Oby jeszcze wrócili