Ira Supportem przed Bon Jovi!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
dobek994
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: dobek994 »

Jak dla mnie świetna sprawa, że IRA jest supportem. Właśnie od początku myślałem że pasowaliby na to stanowisko, i chciałem ich zobaczyć przed BJ :D Muszę w końcu obczaić nową płytę.
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!

https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Spadam, lecę głową w dół, no zatrzymaj mnie

To + Mój dom i come together, ewentualnie Moja nadzieja z Nosowską + coś przearanżowane z pierwszej płyty i będzie ok :)
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Ja jestem rozczarowana, organizator zapewniał, ze będzie to zagraniczny support, który wybierze sam artysta, a tu prosze..
http://koncerty.newsweek.pl/artykuly/bo ... 0,1,1.html

Tak informowali na początku. No i Matt kilkakrotnie pytał kogo chcielibyśmy na support w Europie (wiadomo Matt gada dużo), liczyłam na jakiś dośc znany młody rockowy zespół z USA czy UK no ale cóż. Nie słuchałam nigdy Iry, mam do nich neutralny stosunek, znam kilka piosenek. Byłoby najlepiej jeśli po występie Iry pojawił się ten zapowiadany zagraniczny support, ale chyba na to nie ma co liczyć. Ciekawe czy rzeczywiście sam ARTYSTA (BJ) wybrał ten zespół, wątpie szczerze;P Cóż jest ok zawsze mogło być gorzej jakaś Gosia Andrzejewicz albo inna Kasia Cerekwicka :P Podobno koncert Bryana Adamsa otwierała Kasia Kowalska tekże..
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

monjovi pisze:Podobno koncert Bryana Adamsa otwierała Kasia Kowalska tekże..
Akurat Kasia Kowalska jest bardzo w porządku i nie należy porównywać jej do "artystek" pokroju Gosi Andrzejewicz czy Kasi Cerekwickiej ;) To dużo bardziej ambitna piosenkarka.

Poczekajmy jeszcze, może będzie i ktoś zagraniczny :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Agata BJ pisze:Akurat Kasia Kowalska jest bardzo w porządku i nie należy porównywać jej do "artystek" pokroju Gosi Andrzejewicz czy Kasi Cerekwickiej To dużo bardziej ambitna piosenkarka.
haha.
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Agata BJ pisze:
Akurat Kasia Kowalska jest bardzo w porządku i nie należy porównywać jej do "artystek" pokroju Gosi Andrzejewicz czy Kasi Cerekwickiej ;) To dużo bardziej ambitna piosenkarka.

Poczekajmy jeszcze, może będzie i ktoś zagraniczny :)
Jak kto lubi, wiadomo, że nie aż taka straszna jak reszta Pań które wymieniłam, ale byłam na jej koncercie, prawie usnęłam przy czym, na żywo śpiewa bardzo średnio. Z dwojga złego Ira jest ok.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
usunięty użytkownik 4858

byle nie śpiewali o "obsypywaniu złotym deszczem" ;/
Awatar użytkownika
AgaBonJovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: AgaBonJovi »

Tomker pisze:Ricky
P.S. I czy możliwe jest żeby Kuba Płucisz postał z nimi choćby w cieniu jak Hugh?
z tego co wiem to Płucisz pracuje w Holandii od ponad 10 lat, pożyczył kiedyś od mojego ojca 300 ojro i do dziś nie oddał paskudnik :P
jak mówię coś o Irze to ojciec rzuca bluzgami na Kubusia :P
chociaż mówi, że jest dobrym gitarzystą - bo miał przyjemność wysłuchać go w zaciszu domowym :)

co do Iry, byłabym bardzo szczęśliwa dowiadując się o tym, ale przed zapewnieniami pana prezesa MJM o zagranicznym artyście, rozbudził nadzieję a teraz czar prysł, no nic uwielbiam Owczarka i każda możliwość, aby zobaczyć jak gra i jak pięknie się uśmiecha jest bezcenna :)
przejdzie pierwszy żal i ucieszę się :)
Have a Nice Fuckin' Day
usunięty użytkownik 4858

AgaBonJovi pisze:
Tomker pisze:Ricky
P.S. I czy możliwe jest żeby Kuba Płucisz postał z nimi choćby w cieniu jak Hugh?
z tego co wiem to Płucisz pracuje w Holandii od ponad 10 lat, pożyczył kiedyś od mojego ojca 300 ojro i do dziś nie oddał paskudnik :P
jak mówię coś o Irze to ojciec rzuca bluzgami na Kubusia :P
chociaż mówi, że jest dobrym gitarzystą - bo miał przyjemność wysłuchać go w zaciszu domowym :)
No on samochodami handlował przez jakiś czas, generalnie robił wszystko tylko nie to co powinien :D ;)
W czasach pierwszej IRY na gitarze był debest, teraz nie mam pojęcia, ale sentyment został...

P.S. Jak się zjawi na koncercie to go złapiemy, żeby oddał kasę ;)
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Tomker pisze:Ricky - Ty na bieżąco interesujesz się IRĄ, jak myślisz co zagrają?

To zależy, jak dużo będą mieli czasu. Ale zakładając, że 50-60 minut, to na pewno z nowej płyty "Uciekaj" i "Taki Sam" (tylko niech odpuszczą "Szczęśliwą"...^^), no i ze starszych kawałków "Mój Dom", "Nadzieja", "Mocny", "Wiara", "Bierz Mnie", "Ogień", "Parę Chwil", "Venus", "Mój Bóg"... z braku czasu wątpię by coś więcej. A szkoda, bo chcielibyście usłyszeć Koncę śpiewającego "Dream On" Aerosmith, wierzcie mi, a zdarza mu się to czasem ;)

I nie, na Płucisza bym nie liczył ;)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Super! Bardzo się cieszę, że IRA będzie grała przed BJ. Nigdy nie byłam na ich koncercie. Lubie ich choć aczkolwiek nie znam ich wszystkich płyt itd. Ktoś wspomniał o Kasi Kowaskiej. Była supportem przed Adamsem i po prostu zanudzała i nikt się nie bawił tak jak należało. Po prostu nie umiała nawiązać kontaktu z publicznością. Beznadzieja. Także z wyboru IRY i to jeszcze przez samych chłopaków jestem cała happy! :jupi:
BJ - It's my life - Always !
KondZik

Post autor: KondZik »

California
https://www.youtube.com/watch?v=K1FFmMAaQ0Y

Napewno zagrają mnóstwo znanych hitów. Wierze, że będą bardziej się starali niż na "dni XYZ", jak na dożynkach.
Jaro
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jaro »

Miałem kiedyś przyjemność być na koncercie IRY i muszę powiedzieć że dla mnie to świetny wybór. Dużo znanych hitów i świetny kontakt z publicznością na pewno sprawią że nie będziemy się nudzić :))
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD

Post autor: 99-in-the-shade »

Damned pisze:Widziałem zespół na Juwenaliach w 2012 roku i moje odczucia były pozytywne.
Na tych, gdzie na scenie wylądował kask? Czy to 2011 było i mi się lata poprzestawiały...?
Ricky Skywalker pisze:I w ogóle chyba pierwszy raz w życiu nie będę z bólem wyczekiwał, aż support skończy... :D
Same here xD Znaczy no dobra, ja trzeci raz w sumie, ale pozostałe dwa były u naszych południowych sąsiadów, w Polsce to tylko zwykle czekałam aż skończą. xD
Owszem, otwierała. Przysłowiowej d... nie urwało, póki grała starsze rzeczy było dobrze, jak zaczęła z nowszymi smutami - dramat. No i spóźniła się, denerwując całą ekipę Bryana.
Tomker pisze:byle nie śpiewali o "obsypywaniu złotym deszczem" ;/
Trzy do jednego, że będą :P

Ja tam się cieszę, w sumie obecnie nie widziałam nic co by lepiej pasowało. A że Irę bardzo lubię, to jest szansa na dwa fajne koncerty :)
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

mi sie wydaje to fajnym pomysłem ale sie martwię że ten koncert Iry będzie wyglądał jak we Wrocku przed Queen.. czyli 4 piosenki i koniecu a tak mamy coś polskiego co każdy zna :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”