Promocja koncertu!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Smolek pisze:
Kama97 pisze:Wiecie co ? Jak dla mnie to suportem może być nawet Feel.
Szczerze jakby BJ nie brali ze sobą jakiegoś zespołu, to pierwszym skojarzeniem z polskim zespołem byłby właśnie Feel.. :D W ogóle były jakieś kiedyś durne porównania tego zespołu do BJ. Dobrze, że jednak biorą kogoś z zagranicy, bo Feel bym nie zdzierżył. ;)
Moment, moment... oprócz zespołu zagranicznego może się pojawić jeszcze Polski support, a wydaje mi się to bardzo prawdopodobne.
Często się pojawia taki zabieg i np w Stuttgarcie grał jakiś Niemiecki band, a przed PJam i LPark grała bodaj coma.
Ja bym jak nic obstawiał Feel, Ire, czy Lady Pank. Podejrzewam, że zadecydowało by kto ma teraz najlepsze wtyki. Dopisać sobie do CV, ze się supportowało Bon Jovi to nie lada gratka. Ostatnio widziałem jak się wokalista Nickelback tym chwalił.
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Adrian pisze: Moment, moment... oprócz zespołu zagranicznego może się pojawić jeszcze Polski support, a wydaje mi się to bardzo prawdopodobne.
Często się pojawia taki zabieg i np w Stuttgarcie grał jakiś Niemiecki band, a przed PJam i LPark grała bodaj coma.
Ja bym jak nic obstawiał Feel, Ire, czy Lady Pank. Podejrzewam, że zadecydowało by kto ma teraz najlepsze wtyki. Dopisać sobie do CV, ze się supportowało Bon Jovi to nie lada gratka. Ostatnio widziałem jak się wokalista Nickelback tym chwalił.
Ooo.. No to będziemy mieli Feel na bank. :P
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

Nieźle żeście popłynęli z tematem, tyle powiem :D

Nie chce mi się dogłębnie analizować wszystkich wymienianych to przez Was zespołów bo niektóre chętnie bym usłyszała a na innych bym wyszła. Osobiście liczę jednak na zespół (tak, wolę zespół niż wokalistów/wokalistki jako support, takie małe skrzywienie), który naprawdę rozgrzeje trochę publiczność i gatunkowo będzie podobny do BJ.
I nie zdziwiłabym się dwoma supportami ale nie wydaje mi się, żeby było wśród nich coś polskiego. Chyba nie ten format ;]
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Nein, support ma być zagraniczny i to chyba tez nawet Jon gadał przy okazji rozmowy o koncercie i artyście poprzedzającym. Jak to mówił - support przyjedzie wraz z nimi, co wywołuje we mnie domysły, że będzie zagraniczny.
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Rozpisaliście się :D Powiem tak, od początku marzę o The Killers :D

moi faworyci:
Maroon 5 - wiem że grają pop, a uważa się ich za rockband, ale nie brzydzę się nimi :P
The Killers
Snow Patrol
Daughtry

Natomiast nie chiałabym:
Linkin Park - kiedyś byłam ich wieelką fanką, mam nawet ich koszulki do tej pory, ale poszli w złym kierunku, bynajmniej teraz mi się nie podobają ich dokonania
No doubt - podobnie jak wyżej. Słysząc ich najnowszy pop-singiel stracili w moich oczach. Choć słyszałam że swojego czasu Ava była wielką fanką Gwen Stefani ;)

Na Nickelback nie liczę, ale również by mi się miło ich posłuchało :)
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Moim zdaniem powinien to być zespół rockowy. Daughtry najbardziej mi z tego zestawienia pasuje. Jednak gdyby znów zdecydowali się na Kid Rocka to byłoby chyba najlepsze rozwiązanie. Promuje on nowy, całkiem ciekawy album Rebel Soul, którym powraca do swojego stylu po sukcesie countrowego Born Free. Na taki support szanse są raczej małe a szkoda...
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

Mkwiatek93, pisanie "bynajmniej" w znaczeniu "przynajmniej" to większy błąd niż "John" zamiast "Jon". Z góry przepraszam za tę niekonieczną złośliwość.
Why so serious?
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Frankie pisze:Moim zdaniem powinien to być zespół rockowy. Daughtry najbardziej mi z tego zestawienia pasuje. Jednak gdyby znów zdecydowali się na Kid Rocka to byłoby chyba najlepsze rozwiązanie. Promuje on nowy, całkiem ciekawy album Rebel Soul, którym powraca do swojego stylu po sukcesie countrowego Born Free. Na taki support szanse są raczej małe a szkoda...
Ponownie czemu? Na poprzedniej trasie Kid Rock supportował Bon Jovi na wielu koncertach w tym bodaj w Wielkiej Brytani.
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

Oj, faaajnie by było, gdyby wystąpił Kid Rock :) Jego też chciałabym usłyszeć i zobaczyć na żywo:)
Im bliżej koncertu, tym bardziej jestem poddenerwowana :D :)
Awatar użytkownika
DefLeppard
It's My Life
It's My Life

Post autor: DefLeppard »

ja mam nadzieje ze bedzie polski zespół i zagraniczny jako support.

zaraz mnie zjecie ale mi by w zestawie pasował Feel -> Maroon 5 -> Bon Jovi
Do You Wanna Get Rocked???????????
KondZik

Post autor: KondZik »

DefLeppard pisze:ja mam nadzieje ze bedzie polski zespół i zagraniczny jako support.

<facepalm>
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: sebcio14 »

KondZik pisze:
DefLeppard pisze:ja mam nadzieje ze bedzie polski zespół i zagraniczny jako support.

<facepalm>
:ok:
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

to już lepiej bez supportu
Why so serious?
Awatar użytkownika
Martixx
Patron www.bonjovi.pl
Patron www.bonjovi.pl
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Martixx »

Ale dlaczego akurat Feel? Ostatnio mamy sporo ciekawych zespołów! COMA, Lipali, Luxtorpeda... Chociaż Irą czy Lady Pank nie pogardziłabym :)
KondZik

Post autor: KondZik »

Martixx pisze:Ale dlaczego akurat Feel? Ostatnio mamy sporo ciekawych zespołów! COMA, Lipali, Luxtorpeda... Chociaż Irą czy Lady Pank nie pogardziłabym :)
Myśle, że Ira i LP chcieli by grać przed, a pozostali nie wiem...
A o Feelu nie wspominajmy bo wywołamy wilka z lasu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”