Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zadna tam pesymistka. Wiem, ze ostro sie do tego przygotowuja i organizuje to grupa odpowiedzialna za Udine. Oczywiste jest, ze beda chcieli to przebic. Ja tam zlosliwa nie jestem, ale oby im nie wyszlo 
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A ja nie do końca się zgadzam. Wiadomo, że jak cały stadion zrobi oprawę to się takie coś dobrze zapamięta i generalnie będzie fajnie, ale ... chyba jednak bardziej się pamięta coś czego wogólę się nie spodziewasz. Przyjeżdżasz do kraju gdzie nie byłeś 30 lat, nie wiesz jak Cię publika przyjmie czy idziesz na wojnę czy Cię pokochają. Po czym publika Ci odwala takie show, że sam jesteś pod wrażeniem... Flaga, Światła, BWCan, Wanted, Koszulka z pozdrowieniami, piłki, Oświadczyny itp...
Wszystkie te rzeczy kontra zaplanowana akcja, której się spodziewają?.. bez szans na zapomnienie Gdańska
Jak oglądałem reakcję Jona na Udine i ich akcję oraz na naszą flagę, to nie ma żadnego porównania. U nas to były prawdziwe emocje. Tam na chwile przerwał grać, ale u nas robił przez pół piosenki gesty okazujące podziw. No i potem miał doskonały humor przez cały koncert.
Myślę, że Gdańsk będzie jednym z barwniejszych wspomnień z tej trasy. Tym bardziej, że na pewno miał jakieś obawy jak ich przyjmiemy.
Wszystkie te rzeczy kontra zaplanowana akcja, której się spodziewają?.. bez szans na zapomnienie Gdańska
Jak oglądałem reakcję Jona na Udine i ich akcję oraz na naszą flagę, to nie ma żadnego porównania. U nas to były prawdziwe emocje. Tam na chwile przerwał grać, ale u nas robił przez pół piosenki gesty okazujące podziw. No i potem miał doskonały humor przez cały koncert.
Myślę, że Gdańsk będzie jednym z barwniejszych wspomnień z tej trasy. Tym bardziej, że na pewno miał jakieś obawy jak ich przyjmiemy.
Polać MuAdrian pisze:A ja nie do końca się zgadzam. Wiadomo, że jak cały stadion zrobi oprawę to się takie coś dobrze zapamięta i generalnie będzie fajnie, ale ... chyba jednak bardziej się pamięta coś czego wogólę się nie spodziewasz. Przyjeżdżasz do kraju gdzie nie byłeś 30 lat, nie wiesz jak Cię publika przyjmie czy idziesz na wojnę czy Cię pokochają. Po czym publika Ci odwala takie show, że sam jesteś pod wrażeniem... Flaga, Światła, BWCan, Wanted, Koszulka z pozdrowieniami, piłki, Oświadczyny itp...
- DefLeppard
- It's My Life
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
Widzisz, możliwe, że przegapiłeś jedyną i niepowtarzalną okazjęTomker pisze:99, ja też bardzo żałuję, że nie udało nam się zobaczyć chociaż przez chwilę (no i oczywiście, że nie usłyszałem jak śpiewasz!)
Dziękuję za uznanie, ale co do cytowania w mediach - how about no?Tomker pisze:niesamowite masz te swoje teksty!
Chyba znowu będą musieli Cię zacytować w mediach
Karcia, Twoje hasło i reakcja na nie zdecydowanie made my day
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
Tez mysle,że tak.Śpiewaliśmy ogolnie każdą piosenke,wiec było jak bardziej dobrze 

http://www.lastfm.pl/user/lemuryy
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce!
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
O Gdańsku mówili już przed trasą, że są ciekawi jak tam będzie, jacy będą ludzie, jak wyjdzie koncert.
Myślę, że są pod dość dużym wrażeniem, żeby nas zbyt szybo z pamięci nie wymazać. Zdzieraliśmy gardła znając i śpiewając / wrzeszcząc (niepotrzebne skreślić) każde słowo, zachowywaliśmy się entuzjastycznie i w znacznej mierze spontanicznie, a to bardzo dobrze widać i właśnie takie reakcje robią największe wrażenie.
Zorganizowane akcje im się spodobały, niezorganizowane (i często ciężkie do okiełznania) zachowania też
Niezależnie od tego jak fajne będą kolejne koncerty, myślę, że Polska zostanie wpisana na kolejną trasę. Oby jak najszybciej i razem z Richiem.
Swoją drogą w jakimś wywiadzie Richie mówił, że jeśli w jakimś miejscu dobrze się gra, publiczność jest fajna i zespół jest lubiany, to trzeba w te miejsca przyjeżdżać regularnie, żeby podtrzymywać te reakcje i pracować nad relacjami z fanami. Ja wierzę, że niedługo znowu przyjadą.
Myślę, że są pod dość dużym wrażeniem, żeby nas zbyt szybo z pamięci nie wymazać. Zdzieraliśmy gardła znając i śpiewając / wrzeszcząc (niepotrzebne skreślić) każde słowo, zachowywaliśmy się entuzjastycznie i w znacznej mierze spontanicznie, a to bardzo dobrze widać i właśnie takie reakcje robią największe wrażenie.
Zorganizowane akcje im się spodobały, niezorganizowane (i często ciężkie do okiełznania) zachowania też
Niezależnie od tego jak fajne będą kolejne koncerty, myślę, że Polska zostanie wpisana na kolejną trasę. Oby jak najszybciej i razem z Richiem.
Swoją drogą w jakimś wywiadzie Richie mówił, że jeśli w jakimś miejscu dobrze się gra, publiczność jest fajna i zespół jest lubiany, to trzeba w te miejsca przyjeżdżać regularnie, żeby podtrzymywać te reakcje i pracować nad relacjami z fanami. Ja wierzę, że niedługo znowu przyjadą.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Właśnie mi się przypomniało jak publiczność śpiewała partie RichiegoMania pisze:A jak oceniacie nasze wykonanie zwłaszcza pierwszej zwrotki Wanted ? Czy udowodniliśmy że : Yes, we know this song . ?
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- harriet
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
O ile nie jestem w błędzie bootleg/DVD się robią.
http://www.bonjovi.pl/forum/topics59/gd ... .htm#97660
We wszystkim co warto robić, warto przesadzać.
Boże, w podglądzie nowego postu zrozumiałam, że robi się oficjalne DVD...harriet pisze:O ile nie jestem w błędzie bootleg/DVD się robią.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska