Gdańsk 19.06.2013!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Ja też mam już swoje lata, a na koncercie czułam się jak nastolatka, wrzeszcząca, piszcząca i szalejąca. Odmłodziłam się totalnie :tancze: :kreci:
Jakby moje dzieci mnie widziały, to by pomyślały, że mamuśka zwariowała :D

Ps. Niestety szara rzeczywistość wróciła i jest mi bardzo przykro :(
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Czołem agabj76

Rozwaliłaś mnie tym tekstem...
agabj76 pisze:Może ktoś pomyśli : starsza pani po trzydziestce...
Wypraszam sobie... też mam przekroczone 30, ale "I'm not old, just older" :P
Trzymaj się tego samego :)

Ja też mam nadzieję na powtórkę z Richiem, może być Narodowy - dziś przećwiczę docieranie tam na koncerty ;)
Ech, nie ma co ukrywać... ja chcę jeszcze raz!
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Regie
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Regie »

A ja bardzo, ale to bardzo liczę na koncert we Wrocławiu lub Poznaniu :-)
19.06.2013 – Gdańsk
22.07.2011 – Wiedeń
10.06.2011 – Drezno
Aga_Lk
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Aga_Lk »

Czekając na następny koncert muszę stwierdzić, że trochę jestem zawiedziona bo dziś od rana trąbią na tvn24 o koncercie Paula McCartney'a, uważam, że Bon Jovi jest warte dużo większego trąbienia w mediach niż Paul... :/
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ja bym wolała też we Wrocławiu niż w Warszawie bo będę miała bliżej. Teraz południe jechało na północ to niech następnym razie będzie odwrotnie :PPPP
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Wrocław może być, tam mnie jeszcze nie było, a chciałabym zobaczyć to miasto ;)
Let's face it... ilość lokalizacji jest dość ograniczona przez infrastrukturę, ważne żeby znowu przyjechali i to jak najszybciej - np. w przyszłym roku.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Thalion pisze: ważne żeby znowu przyjechali i to jak najszybciej - np. w przyszłym roku.
Masz rację. Już nie wymyślajmy gdzie tylko żeby jak najszybciej znowu u nas zagrali. Mogę tłuc się pociągiem 14 godzin (opóźnienie 3 godziny :zly: ) a powrót 12 godzin i jeszcze dłużej, żeby znowu zobaczyć i usłyszeć mój ukochany zespół :))
werx :)
It's My Life
It's My Life

Post autor: werx :) »

Miracle-BJ pisze:Ja bym wolała też we Wrocławiu niż w Warszawie bo będę miała bliżej. Teraz południe jechało na północ to niech następnym razie będzie odwrotnie :PPPP
A środek będzie zasuwał to tu to tam? :D, chociaż ja mogę jechać wszędzie byleby jeszcze przyjechali ;]
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Wymyślanie lokalizacji jest trochę bezsensowne, ale skoro już gdybamy... Atlas Arena w Łodzi - 15 tyś. miejsc - bilety musiałyby być cholernie drogie. Narodowy? Nie zebrałoby się AŻ TYLE ludzi.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
bad_name62
I Believe
I Believe
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: bad_name62 »

KondZik, to mogłam być ja, ale wątpię ;p
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2013, o 16:08 przez bad_name62, łącznie zmieniany 1 raz.
I've been everywhere, still I'm standing tall .. :)
agabj76
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: agabj76 »

Moja droga Miracle-BJ bardzo dobrze Cię rozumiem.
Moja 10-letnia córka patrzy na mnie i zastanawia się "czy to napewno moja mama wróciła z Gdańska? ". Ślęczy przed laptopem całymi dniami, czyta, ogląda - świr.
Cięszę się tylko, że mój mąż był ze mną na koncercie, bawił się rewelacyjnie (jestem w szoku) i teraz już wie , że takich jak jego nawiedzona na punkcie Bon Jovi żona jest WIĘCEEEEEEJ.
Nie wiem kiedy się otrząsnę z tego transu - mąż dał mi czas do września, potem szukamy lekarza !
Na razie nie mogę uwierzyć , że już po :beksa:

Jak tylko opanuję dodawanie zdjęć , to pokaże Wam naszą ekipę z Bochni .

Buziaki dla wszystkich !!!
Cieszę się , że w końcu jestem z Wami na forum :D
Always
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

Ktoś może mi powiedzieć, czy jacykolwiek organizatorzy takich koncertów w PL (mając na uwadze, że na koncert przyszło ponad 30 tys. ludzi), będą skłonni sprowadzić Bon Jovi po raz drugi do Polski?

Tak obiektywnie, mając na względzie wynik sprzedaży biletów z Gdańska...

Bądź co bądź, to nie od Jona zależy spełnienie obietnicy. Ktoś musi go chcieć drugi raz.
Regie
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Regie »

alniac pisze:Wymyślanie lokalizacji jest trochę bezsensowne, ale skoro już gdybamy... Atlas Arena w Łodzi - 15 tyś. miejsc - bilety musiałyby być cholernie drogie. Narodowy? Nie zebrałoby się AŻ TYLE ludzi.
Zostaje, pojemnościowo podobny do Gdańska, WROCŁAW :-) 44 tys. miejsc

[ Dodano: 2013-06-22, 18:05 ]
mst pisze:Ktoś może mi powiedzieć, czy jacykolwiek organizatorzy takich koncertów w PL (mając na uwadze, że na koncert przyszło ponad 30 tys. ludzi), będą skłonni sprowadzić Bon Jovi po raz drugi do Polski?
TAK, muszą się znaleźć!! My-fani nie przeżyjemy znów tak długiego oczekiwania na koncert BJ. Swoją drogą inne miasta powinny przemyśleć sprawę poważnie. Dużo fanów, duży zarobek dla miasta i przy okazji mega promocja.
19.06.2013 – Gdańsk
22.07.2011 – Wiedeń
10.06.2011 – Drezno
stodwa
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: stodwa »

Fantastyczny koncert :) Jeśli będzie następny - 100%, że się wybiorę :) Rozpisywać się nie będę, bo na ostatnich stronach zrobiliście to za mnie :D

Niedługo może wrzucę parę zdjęć i filmików, teraz jedynie machanie łapkami przy Because We Can: http://www.youtube.com/watch?v=mShvE8RJMd8

Reszta będzie wrzucana w przyszłości w temacie o relacjach i nagraniach: http://www.bonjovi.pl/forum/topics58/na ... vt3194.htm
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

mst pisze:Ktoś może mi powiedzieć, czy jacykolwiek organizatorzy takich koncertów w PL (mając na uwadze, że na koncert przyszło ponad 30 tys. ludzi), będą skłonni sprowadzić Bon Jovi po raz drugi do Polski?
na następny raz BJ muszą spać w Polsce. Wtedy encore będzie dłuższy bo nie będą spieszyć się na samolot.

stadiony z euro, które przynoszą obecnie mega straty powinni juz wstępnie opracowywac możliwość zorganizowania ściągnięcia BJ za 2,3 lata. Gdańsk, Wawa, Poznań, Wrocław + Kraków - wszędzie tam stadiony sa na dość wysokim poziomie i są wstanie spełnić żądania managementu BJ. Pomyślcie sobie np. za 2 lata - jedziemy do 2, 3ch miast w Polsce na koncert :)
My jako fani zrobiliśmy swoje - wspaniała atmosfera dla Bon Jovi i pod następny interes organizatorów. Teraz ich ruch
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2013, o 17:14 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”