Jakby moje dzieci mnie widziały, to by pomyślały, że mamuśka zwariowała
Ps. Niestety szara rzeczywistość wróciła i jest mi bardzo przykro

Moderator: Mod's Team
Wypraszam sobie... też mam przekroczone 30, ale "I'm not old, just older"agabj76 pisze:Może ktoś pomyśli : starsza pani po trzydziestce...
Masz rację. Już nie wymyślajmy gdzie tylko żeby jak najszybciej znowu u nas zagrali. Mogę tłuc się pociągiem 14 godzin (opóźnienie 3 godzinyThalion pisze: ważne żeby znowu przyjechali i to jak najszybciej - np. w przyszłym roku.
Zostaje, pojemnościowo podobny do Gdańska, WROCŁAW :-) 44 tys. miejscalniac pisze:Wymyślanie lokalizacji jest trochę bezsensowne, ale skoro już gdybamy... Atlas Arena w Łodzi - 15 tyś. miejsc - bilety musiałyby być cholernie drogie. Narodowy? Nie zebrałoby się AŻ TYLE ludzi.
TAK, muszą się znaleźć!! My-fani nie przeżyjemy znów tak długiego oczekiwania na koncert BJ. Swoją drogą inne miasta powinny przemyśleć sprawę poważnie. Dużo fanów, duży zarobek dla miasta i przy okazji mega promocja.mst pisze:Ktoś może mi powiedzieć, czy jacykolwiek organizatorzy takich koncertów w PL (mając na uwadze, że na koncert przyszło ponad 30 tys. ludzi), będą skłonni sprowadzić Bon Jovi po raz drugi do Polski?
na następny raz BJ muszą spać w Polsce. Wtedy encore będzie dłuższy bo nie będą spieszyć się na samolot.mst pisze:Ktoś może mi powiedzieć, czy jacykolwiek organizatorzy takich koncertów w PL (mając na uwadze, że na koncert przyszło ponad 30 tys. ludzi), będą skłonni sprowadzić Bon Jovi po raz drugi do Polski?