A raczej: Dzień Dobry
Stream Cleveland, 9.03.2013
Moderator: Mod's Team
- Collie
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Keep The Faith
- Kontakt:
Niezapomniany stream, Saturday (uwielbiam!), KTF, Prayer mnie rozwaliły. Chociaż kilka kawałków chętnie bym zamieniła, to w formie byli całkiem dobrej, na plus, no i dobrze, że jest taki Rysiek.
A w Gdańsku będzie jeszcze lepiej, bo publiczność żywsza.
Mam nadzieję, że to pozytywny kop na cały dzień, bo za 3 godziny muszę wstać.
Mam nadzieję, że to pozytywny kop na cały dzień, bo za 3 godziny muszę wstać.
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
https://www.instagram.com/qeeriefire/
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Czy ktoś z Was chociaż w minimalnym stopniu odczuwał radość z usłyszenia i zobaczenia Always? Pytam serio. Bo mnie osobiście coś skręca w środku w trakcie obserwowania jak Jon się męczy, po prostu odczuwam realny ból fizyczny... i właśnie dlatego nie chcę usłyszeć w GDA Always. Sad but true.
A stream jak zwykle super sprawa, choć jak miałabym się zastanowić nad setlistą...![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Dobrej nocy wszystkim, do kolejnego
A stream jak zwykle super sprawa, choć jak miałabym się zastanowić nad setlistą...
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Dobrej nocy wszystkim, do kolejnego
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
Bullshit. Jon brzmiał tak samo słabo w innych songach, kwestia natłoku instrumentów i tego, że często był za nimi.Talia pisze:Czy ktoś z Was chociaż w minimalnym stopniu odczuwał radość z usłyszenia i zobaczenia Always? Pytam serio. Bo mnie osobiście coś skręca w środku w trakcie obserwowania jak Jon się męczy, po prostu odczuwam realny ból fizyczny... i właśnie dlatego nie chcę usłyszeć w GDA Always. Sad but true.
Always na hali, czy stadionie, gdy się tam jest, brzmi znakomicie. Naprawdę nie odczuwasz by się jakoś męczył. Jak zagrają, będziesz cofała słowa, które napisałaś.
:)
Ja wolę taki always niż nie mieć go wcale.
Always to była 27 piosenka miał prawo mieć taki głos, ale zawalczył i nie było źle. Poza tym, młodsze zespoły często brzmią dużo gorzej na koncertach, co tu wymagać od 51 latka, który śpiewa co 2 dni na każdej trasie. Ja i tak zawsze uważałem, że oni zbyt gęsto sobie rozpisują daty poszczególnych koncertów.
Pytanie poważne do ludzi, którzy śledzą kariery innych zespołów. Inni też sobie narzucają takie tępo, szczególnie po 50-tce?
Always to była 27 piosenka miał prawo mieć taki głos, ale zawalczył i nie było źle. Poza tym, młodsze zespoły często brzmią dużo gorzej na koncertach, co tu wymagać od 51 latka, który śpiewa co 2 dni na każdej trasie. Ja i tak zawsze uważałem, że oni zbyt gęsto sobie rozpisują daty poszczególnych koncertów.
Pytanie poważne do ludzi, którzy śledzą kariery innych zespołów. Inni też sobie narzucają takie tępo, szczególnie po 50-tce?
...and just only rock...