[ Dodano: 2013-05-18, 01:08 ]
Set lista sie zgadza. jak dla mnie bylo super
Moderator: Mod's Team
Nie będziesz mogła, a musiałaLittle Runaway pisze:a bede mogla w najblizszych dniach sie filmikami podzielic jak cos z nich wyjdzie?
W takim razie zwracam honor wiceprezesieTomker pisze:A właśnie, że nie. Ze względu na deszcz nie zrobili spaceru kota...Damned pisze:No co Ty Tomker...Tomker pisze:A co grali na wybiegu?
Na wybiegu standard - 3 utwory po Keep The Faith, czyli w tym przypadku:
12. Beautiful
13. Amen
14. I'll Be There
To prawda... 25 utworów mnie satysfakcjonuje, chociaż jeszcze miesiąc temu liczyłem na więcejTomker pisze:Damned, raz pyłki raz deszcz... Na szczęście w Gdańsku nie będzie pyłków (blisko morza jest najmniejsze stężenie). Jeśli właściciel nie skosi świeżo trawy i nie popada to będzie co najmniej 25 utworów
Dopiero dwunastego? To nie dobrze... liczyłem że kończy szkołę przed 6.06 i tatuś dzięki temu będzie mógł z czystym sumieniem dołączyć do zespołu w Skandynawii.. Tak swoją drogą ciekawe czy ona w ogóle ma świadomość tego, że jest 50% Polką.. być może trzeba jej to zatweetować, żeby się dowiedziała, a wtedy może zechce odwiedzić z tatą ojczyznęTomker pisze:Do tego Ava ostatnio tłitowała, ze ok. 12 kończy szkołę, więc może wybierze się z Ryszardem do kraju swoich przodków.
To co z nią zrobić? Chyba nie ma przedszkoli dla 16 latekDamned pisze:To prawda... 25 utworów mnie satysfakcjonuje, chociaż jeszcze miesiąc temu liczyłem na więcejTomker pisze:Damned, raz pyłki raz deszcz... Na szczęście w Gdańsku nie będzie pyłków (blisko morza jest najmniejsze stężenie). Jeśli właściciel nie skosi świeżo trawy i nie popada to będzie co najmniej 25 utworówIm bliżej koncertu, tym moje wymagania drastycznie spadają
Co za trasa
Dopiero dwunastego? To nie dobrze... liczyłem że kończy szkołę przed 6.06 i tatuś dzięki temu będzie mógł z czystym sumieniem dołączyć do zespołu w Skandynawii.. Tak swoją drogą ciekawe czy ona w ogóle ma świadomość tego, że jest 50% Polką.. być może trzeba jej to zatweetować, żeby się dowiedziała, a wtedy może zechce odwiedzić z tatą ojczyznęTomker pisze:Do tego Ava ostatnio tłitowała, ze ok. 12 kończy szkołę, więc może wybierze się z Ryszardem do kraju swoich przodków.
A tak w pełni na serio, nie wyobrażam sobie, żeby którykolwiek z członków zespołu zabierał swoje dzieci w trasę... z resztą to byłby fenomen na większą skalę
Ja już się poddaję... a na dobitkę Bad Name z dzisiejszego koncertu.. Bobby chyba 3 dni solówkę ćwiczył, niby lepiej, ale dalej uszy bolą...Tomker pisze:To co z nią zrobić? Chyba nie ma przedszkoli dla 16 latek