ale co jakiś czas udawało mi się przeczytać komentarze w tym temacie :roll:
i widzę, że na pewno warto znaleźć parę fragmentów z tego streamu na YT
Moderator: Mod's Team
Dzięki DamnedDamned pisze:Full show:
http://www.youtube.com/watch?v=5i-v3pSCVw8
Thanx 4 link Bro!Damned pisze:Full show:
http://www.youtube.com/watch?v=5i-v3pSCVw8
Ano nagrywałem, ale pech chciał że przerwało mi połączenie między innymi w najciekawszym momencie koncertu, czyli przed coverami... :/Yana pisze:Damned - dzięki, że nagrywałeś!
Ja niestety obawiam się , że np. w lutym poznamy terminy nowej trasy koncertowejMiracle-BJ pisze:Nie było mi dane oglądać na żywo ten ostatni koncert, ale śledziłam w pracy wasze komentarze i wrażenia.
Z jednej strony żal, że trasa się skończyła, a z drugiej strony dzięki Bogu, że się skończyła.![]()
![]()
Widać, że Jon jest zmasakrowany po tej trasie pod względem wokalnym i widać po nim ogólne przemęczenie. Myślę, że on sam osobiście modlił się codziennie, żeby dotrwać do końca tej bądź co bądź udanej trasy aczkolwiek pechowej i ze zgrzytami na najwyższym szczeblu.
Żal już było patrzeć na tego Jaśka, jakie katusze przechodził, jak nie wiedział już czy ma się modlić, trzymać lub wyrywać mikrofon z wysiłku i mając wrażenie, że padnie na scenę z braku oddechu i tchu.![]()
Niech obejrzy sobie ostatnie koncerty i zobaczy, że momentami wygląda i brzmi tragicznie.
Teraz powinien naprawdę odpocząć , dać na luz, podreperować zdrowie i głos. Myślę, że po tej wyczerpującej dla niego trasie spojrzy porządnie w lustro i zobaczy, że już nie jest młodzieniaszkiem, tylko facetem, który chcąc dalej być w tym biznesie muzycznym jeszcze długie lata, to musi przede wszystkim myśleć o sobie, bo bez niego nie ma BJ. Dlatego odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek. Potem może wejść do studia i nagrać wspaniałą „solóweczkę” . Niech ukaże się też jakiś super box zespołu. Następna trasa powinna być dopiero za dwa lata. To pozwoli chłopakom zregenerować siły i wyruszyć na podbój świata z nowym, mocniejszym powerem. Życzę im z całego serca, żeby wrócili wszyscy razem w pełnym składzie (Phil X też może być) i ponownie uszczęśliwili mnie, was i wszystkich kochających BJ koncertem w PL.![]()