SURVIVOR - "The Circle"
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
[12] Learn To Love
chociaz powinno pójść Beautiful
Ludzie jak można odrzucic teraz Thorn Narzekacie ze Bon Jovi zaczynaja popowieć a chcecie odrzucac typowo rockowe utwory jak Thorn ... czego Wy w koncu chcecie.
[ Dodano: 2010-01-07, 16:41 ]
scrooge totalnie mnie załamałeś Ty fan Keep the Faith odrzucać Thorna
? jaja se robicie.
[ Dodano: 2010-01-07, 16:43 ]
ludzie czego wysłuchacie oprócz Bon Jovi
? Michaela Boltona
[ Dodano: 2010-01-07, 16:48 ]
eveno don browarro wasze ulubione plyty to NJ i SWW a odrzucacie ten utwór jesteście upaleni wypici czy robicie to dla żartów??? kto Wam płaci?? kupiliście sobie najnowszą płytę Georga Michaela
chociaz powinno pójść Beautiful
Ludzie jak można odrzucic teraz Thorn Narzekacie ze Bon Jovi zaczynaja popowieć a chcecie odrzucac typowo rockowe utwory jak Thorn ... czego Wy w koncu chcecie.
[ Dodano: 2010-01-07, 16:41 ]
scrooge totalnie mnie załamałeś Ty fan Keep the Faith odrzucać Thorna
[ Dodano: 2010-01-07, 16:43 ]
ludzie czego wysłuchacie oprócz Bon Jovi
[ Dodano: 2010-01-07, 16:48 ]
eveno don browarro wasze ulubione plyty to NJ i SWW a odrzucacie ten utwór jesteście upaleni wypici czy robicie to dla żartów??? kto Wam płaci?? kupiliście sobie najnowszą płytę Georga Michaela
...and just only rock...
TheRock, w którym momencie Thorn przypomina Ci rytmy z SWW i NJ?? Już bardziej pod Lost Highway bym to przypisał. A na co mamy zagłosować? Supermana? Brokenpromisland? Working Mana? Może na Bullet? Thorn in My Side jest w porównaniu do reszty dość słabym utworem i tyle. I nie widzę w nim nic bardziej rockowego niż w Learn to Love.
[ Dodano: 2010-01-07, 17:11 ]
I jeżeli już koniecznie musisz wiedzieć to nie kupiłem sobie nowej płyty Georga Michaela.
[ Dodano: 2010-01-07, 17:11 ]
I jeżeli już koniecznie musisz wiedzieć to nie kupiłem sobie nowej płyty Georga Michaela.
Thorn i Lost Highway
oszalałeś!!! powiem Ci tak osoba która jest fanem Creeda powiedziała mi, że Thorn jest troche podobny do kilku ich utworów osobiście także ich lubię i nie powież mi, że Creed to country...
Nie napisałem także, że Thorn to SWW czy NJ. Po prostu jest to solidny dobry rock a Ty jako fan starego dobrego klasycznego rocka czy nawet pop-metalu...?
a dabre ale nieco gorsze utwory to chociazby Beautiful, Learn czy Working man, który lubię , ale Thorn uważam za lepszy.
[ Dodano: 2010-01-07, 17:38 ]
a Working jest dobry, ale brakuje w nim troche kopa jaki jest w Livinie.
Nie napisałem także, że Thorn to SWW czy NJ. Po prostu jest to solidny dobry rock a Ty jako fan starego dobrego klasycznego rocka czy nawet pop-metalu...?
a dabre ale nieco gorsze utwory to chociazby Beautiful, Learn czy Working man, który lubię , ale Thorn uważam za lepszy.
[ Dodano: 2010-01-07, 17:38 ]
a Working jest dobry, ale brakuje w nim troche kopa jaki jest w Livinie.
...and just only rock...
-
- It's My Life
Czuję się wywołany do tablicy 
Moim zdaniem The Circle jest najbardziej równym albumem BJ pod względem muzycznym. Nie ma na niej takich ewidentnych zapychaczy (czyli piosenek, które krzyczą: "przełącz mnie na następną"
), takich jak np. na Bounce (5 prawdziwych perełek, ale reszta utworów, jak dla mnie, mogłaby nie istnieć). Dlatego uszeregowanie utworów nie jest dla mnie rzeczą łatwą.
Dlaczego wybór padł na TIMS? Bo refren nie trzyma poziomu zwrotek i solówki. Nie podchodzi mi po prostu. Gdyby był lepszy, to dla mnie TIMS byłoby wyżej w rankingu.
Poza tym, to tylko gra
Chyba że ktoś obstawiał wyniki u bukmacherów 
Moim zdaniem The Circle jest najbardziej równym albumem BJ pod względem muzycznym. Nie ma na niej takich ewidentnych zapychaczy (czyli piosenek, które krzyczą: "przełącz mnie na następną"
Dlaczego wybór padł na TIMS? Bo refren nie trzyma poziomu zwrotek i solówki. Nie podchodzi mi po prostu. Gdyby był lepszy, to dla mnie TIMS byłoby wyżej w rankingu.
Poza tym, to tylko gra
- Krzysztoff
- It's My Life