Versus
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
STWorld - świetne intro, świetny refren i zwrotki, świetny podniosły nastrój, super oprawa muzyczna i kapitalny wokal Jona. Uwielbiam tą piosenkę.
BOF - bardzo dobra patriotyczna piosenka. Super tekst i patetyczny nastrój.
Głos: STWorld - za to co powiedział Smolek - STW ma wybitne momenty (np kapitalna końcówka) a BOF dobra, ale na równym poziomie.
BOF - bardzo dobra patriotyczna piosenka. Super tekst i patetyczny nastrój.
Głos: STWorld - za to co powiedział Smolek - STW ma wybitne momenty (np kapitalna końcówka) a BOF dobra, ale na równym poziomie.
:)
http://www.youtube.com/watch?v=3kYrWscT ... re=related
BOF wydaje mi się dużo świeższa i trochę nietypowa. Może i konstrukcja STW jest lepsza, ale jednak zalatuje mi czymś powtarzalnym np. potem All About Lovin' You b. podobne.
Mój głos - Bells Of Freedom
BOF wydaje mi się dużo świeższa i trochę nietypowa. Może i konstrukcja STW jest lepsza, ale jednak zalatuje mi czymś powtarzalnym np. potem All About Lovin' You b. podobne.
Mój głos - Bells Of Freedom
...and just only rock...
EVENo, chyba sobie żartujesz, jak mam wybrać lepszą piosenkę.
Bardzo, bardzo minimalnie TAALS. Damned uwielbiam za ten power, solówkę, za ten refren, za darcie Jona. This Ain't A Love Song jest taką piosenką, którą u mnie wzbudza niesamowite emocje, a na żywo to po prostu magia. Czekałem bardzo, żeby ją zagrali na ostatniej trasie, i się doczekałem na dwóch ostatnich koncertach. No i ten teledysk, niesamowite emocje Jona.
Głos: This Ain't A Love Song
Głos: This Ain't A Love Song
Woooow, niesamowicie mocny zestaw. I jedna i druga są genialne. Może pozwolę sobie przedstawić kilka kryteriów którymi posłużę się przy ocenie xD
Intro: 6 : 9 dla TAALS, poprostu czysta magia
Wokal: 10:10 Z jednej strony żywy i energiczny a z drugiej taki tajemniczy i troszkę spokojniejszy. Jednak w moim zestawieniu mają tą samą ilość punktów, w obu numerach głos Jona jest świetny.
Solówka : 10 : 5 Damned oczywiście wygrywa, solówka chyba razem z My Guitar i These Days najlepsza na płycie. I do tego ten jej "szorstki" dźwięk...
Podsumowując, u mnie Damned wygrywa ze względu na solówkę. Gdyby nie ona pewnie zagłosowałbym na TAALS, no cóż... Damned wygrywa!
Intro: 6 : 9 dla TAALS, poprostu czysta magia
Wokal: 10:10 Z jednej strony żywy i energiczny a z drugiej taki tajemniczy i troszkę spokojniejszy. Jednak w moim zestawieniu mają tą samą ilość punktów, w obu numerach głos Jona jest świetny.
Solówka : 10 : 5 Damned oczywiście wygrywa, solówka chyba razem z My Guitar i These Days najlepsza na płycie. I do tego ten jej "szorstki" dźwięk...
Podsumowując, u mnie Damned wygrywa ze względu na solówkę. Gdyby nie ona pewnie zagłosowałbym na TAALS, no cóż... Damned wygrywa!