Dlaczego nie lubicie/lubicie Joey?
Ja osobiście bardzo tą piosenkę lubię, strasznie podoba mi się głos Jona w niej, backup Richiego, czy intro w wykonaniu Davida. Nie chce się bardziej rozpisywać i tracić kontrargumenty
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
ha! oglądałem ten filmik przed założeniem tematu, jest fajnyTomker pisze:zamiast oficjalnego video polecam to:
https://www.youtube.com/watch?v=jX1D2uWDRSc
Do Joey jest oficjalny teledysk zespołu? Z tego co mi wiadomo nic takiego nie powstało, na YT jest jakieś video ale to raczej amatorskie, tak myśle. Ale jeśli rzeczywiście powstało coś takiego to może ktoś zapodać link, bo na oficjalnym kanale BJ nie ma.Tomker pisze: Jedno co mi się nie podoba odnośnie Joeya to beznadziejny teledysk
No ja właśnie nawiązywałem do tego "czegoś" co można znaleźć bez problemu na YT, tego się nie da oglądać. W zamian polecam podany przeze mnie linkmonjovi pisze:Do Joey jest oficjalny teledysk zespołu? Z tego co mi wiadomo nic takiego nie powstało, na YT jest jakieś video ale to raczej amatorskie, tak myśle. Ale jeśli rzeczywiście powstało coś takiego to może ktoś zapodać link, bo na oficjalnym kanale BJ nie ma.Tomker pisze: Jedno co mi się nie podoba odnośnie Joeya to beznadziejny teledysk
Zgadzam się z tym, że nie jest rockerem, ale znam z 50 dużo bardziej nudnych, monotonnych utworów BJmonjovi pisze: Piosenka ogólnie jest ok, jak dla mnie troche za nudna, monotonna niestety. Ale lubie ją, choć nie słucham zbyt często.
Cała ta historia mnie mało pasjonuje. Dla mnie to po prostu niezbyt udany (jak na BJ) storytelling. Dodatkowo dobiła mnie wersja demo Joey, gdzie pierwotnie znajdowała się kwestia "shalalalalala"ts pisze:Damned, czemu nie lubisz tekstu w tej piosence?
Monjovi ma po części rację. Oficjalny klip do Joey nie powstał. Były jedynie klipy do Everyday, All About Lovin' You oraz Misunderstood. Natomiast, przy współpracy z amerykańską telewizją QVC, która zaangażowała się w promocję albumu, wydano VHS i DVD z takimi klipami klasy B, w których wykorzystano fragmenty koncertów BJ. Nie pamiętam już całej tracklisty, ale chyba do każdego utworu z płyty powstał taki klip. Pamiętam, że telewizja QVC pokazała też fragment koncertu BJ w ramach promocji. Mam to gdzieś na płycie.monjovi pisze:Do Joey jest oficjalny teledysk zespołu? Z tego co mi wiadomo nic takiego nie powstałoTomker pisze: Jedno co mi się nie podoba odnośnie Joeya to beznadziejny teledysk
hehe, no tu masz racje, tzn. wg mnie BJ ma 50 duzo gorszych piosenek niż Joey. Do mnie ona niestety nie trafia, moze mi się po prostu ''przejadła''Tomker pisze:Zgadzam się z tym, że nie jest rockerem, ale znam z 50 dużo bardziej nudnych, monotonnych utworów BJ
O prosze o tym nie miałam pojęcia, czyli pewnie to co jest na YT jest takim właśnie teledyskiem. Czyli jak na półoficjalny klip, naprawdę jest to dość słabeDamned pisze:przy współpracy z amerykańską telewizją QVC, która zaangażowała się w promocję albumu, wydano VHS i DVD z takimi klipami klasy B, w których wykorzystano fragmenty koncertów BJ.
Dokładnie tak, poniżej 2 przykłady utworów z tego wydawnictwa. Ogólnie rzecz biorąc strata pieniędzy. Rzecz czysto kolekcjonerska.monjovi pisze:pewnie to co jest na YT jest takim właśnie teledyskiem. Czyli jak na półoficjalny klip, naprawdę jest to dość słabe
ok ok dziękiDamned pisze:Dokładnie tak, poniżej 2 przykłady utworów z tego wydawnictwa. Ogólnie rzecz biorąc strata pieniędzy. Rzecz czysto kolekcjonerska.
to dopiero offtop!Tomker pisze:Damned, przypominam, że rozmowa z piękną kobietą nigdy nie jest offtopem
HahahahaEVENo pisze:Proszę... http://www.bonjovi.pl/for...2011-vt2075.htm