This Is Our House - Premiera

Dyskusje na temat poszczególnych piosenek.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

http://www.youtube.com/watch?v=q3iTmcfKy6Q

Dłuższa wersja, czyli... jeszcze więcej ooooh i yeah, yeah. Enjoy
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

a tu reklamówka stacji CBS
http://www.youtube.com/watch?v=ZCC2xhRC ... r_embedded

dużo lepiej się w czymś takim prezentuje, nie?
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Dużo lepiej.
Swoją drogą to ciekawe ,że piosenka Bon Jovi promuje jeden serial stacji ABC a inny song BJ promuje całą ramówke CBS. Czekam na promo FOXa z This is love, this is life ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Post autor: DiamentowaDusza »

Fajnie się to prezentuje.
Jonoda
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Jonoda »

Może nie ma solówki ale by było lepiej gdyby powstało więcej takich piosenek
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

A ja się zastanawiam po co im to... w moich oczach to takie rozmienianie się na drobne, jakiś czas temu widziałem Robbiego Williamsa reklamującego bodajże niemiecką Sat1 (przerwy reklamowe w czasie Grammy) i pomyślałem sobie wtedy "k***a, aż tak nisko upadł?", co prawda tutaj BJ bezpośrednio niczego nie reklamują, ale wrażenie podobne... Z jednej strony chcą być legendą rocka, marzy im się rock and roll hall of fame, a z drugiej strony takie akcje :whoeva: wyobrażacie sobie Micka Jaggera reklamującego serial w angielskiej kablówce? :D
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

This Is Our House - Premiera

Post autor: teken020 »

piosenka ma nawet fajną melodie, wokalne. Ale że dużo w tym wszystkim "hey.. yeah.."
aż rzygać się chce. Tylko czekam aż na nowych piosenkach <GH> usłyszę "sialala"..
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
kowal11
It's My Life
It's My Life

Post autor: kowal11 »

mnie sie podoba!!!nie zadne dzielo sztuki ale fajna energia,na koncerty na stadiony zajebista!!po przesluchaniu zajebiscie sie ja jeszcze d;ugo slyszy w glowie ,zaluje ze nie ma jej na skladance
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Post autor: DiamentowaDusza »

Scrooge pisze:wyobrażacie sobie Micka Jaggera reklamującego serial w angielskiej kablówce?
Wiesz że on by pasował :P ja sobie go wyobrażam,razem ze swoją córką pasowali by ;]
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

Dand pisze:Dużo lepiej.
Swoją drogą to ciekawe ,że piosenka Bon Jovi promuje jeden serial stacji ABC a inny song BJ promuje całą ramówke CBS. Czekam na promo FOXa z This is love, this is life ;p
ano, a przecie ciągle jeszcze są tymi "rezydentami" w NBC. No cóz, ale pewnie idą, gdzie kto trochę grosza rzuci.
Scrooge pisze:A ja się zastanawiam po co im to... w moich oczach to takie rozmienianie się na drobne

o to to właśnie, jak wyżej.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Co do rezydencji NBC Jon był cholernie wściekły z tego co słyszałem, że menager ich w to wpakował i nie mogli promować TC gdzie indziej przez to. Tamtego menagera już nie ma.
KondZik

Post autor: KondZik »

W listopadzie ukaże się solowy singiel wokalisty Aerosmith. Tyler napisał i nagrał piosenkę Love Lives na potrzeby japońskiego filmu Space Battleship Yamato.

http://muzyka.onet.pl/10174,2223144,newsy.html

Lepiej ze w reklamowkach niz jak Steven w Idolu :P
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Australijska National Rugby League nabyła trzyletnie prawa do wykorzystywania piosenki This is Our House jako oficjalnego hymnu.

Tekst artykułu, zamieszczonego na stronie The Sydney Morning Herald, przypomina, że choć Jon od zawsze jest fanem sportu to zna stadiony nie tylko z wydarzeń sportowych i cytuje jego słowa: „Having played countless stadium shows in your country, I know for a fact that your fans know a thing or two about marking your turf and staking your claim.”

Jon powiedział też: „We wrote This Is Our House to be a sports anthem and 'House' has found a home in the US on the playing fields of the New York Rangers, the New England Patriots, and the NFL.”

Nowa kampania reklamowa, z wykorzystaniem utworu Bon Jovi, rusza 02.03.2011.

Niektórzy już o tym wspominali po premierze piosenki ale wobec powyższej informacji, zapytam jeszcze raz:
Czy tekst „This is our house, these are our people and this is our town” rzeczywiście oddaje „niezrównaną pasję” i emocje związane z rywalizacją sportowców? Dopinguje? Czy ma ten power potrzebny kibicom?
Jak uważacie?
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Myślę, że ta piosenka idealnie spełnia swoje zadanie. Widziałem wiele spotkań wspomnianych Patriots na Gilette Stadium, gdzie po każdym touchdown New England z głośników wydobywały się słowa tej piosenki. Często można ją też usłyszeć w United Center podczas spotkań Chicago Bulls. Zresztą w hali, przed którą stoi statua Michaela Jordana, normą stało się już, że kibiców Byków zagrzewa do zabawy inny utwór Bon Jovi - I Love This Town.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
KondZik

Post autor: KondZik »

Bon Jovi 2011 NRL Promo - This Is Our House
http://www.youtube.com/watch?v=1zDTzvh4ARs
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piosenki”