Jeśli po przesłuchaniu The Circle nic sie w tej materii nie zmieni to zamawiam wizytesobol_77 pisze:Hehe, czas na wizytę u psychiatry.
We Weren't Born To Follow
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
temu panu prosze polać.Ricky Skywalker pisze:No, niemal bez skazy - bo za dużo tam lewackich polityków.![]()
A co do samego teledysku to uważam, że jest dobrze. Jak Jon na początku dostaje drgawek i macha łapami to nie jest najlepiej, ale potem można sie przyzwyczaić. Solo na zajeb**ty +. Dobrze chłopaki wyglądają, szkoda, że nie są tylko na dachu, robili też w studiu przecież zdjęcia więc to byłaby dobra zmiana, a tak jest troche monotonnie. Fajne obrazki (jak zobaczyłem Obamę to myślałem, że je*ne - jaka mina xD) i ogolnie wyszedł fajny teledysk po minimalnych kosztach i nakładzie pracy. Oceniam 7,5/10.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
-
- It's My Life
-
- It's My Life
minusy - mi się też to nie podoba że praktycznie prawie Davida nie ma w teledysku Jon za bardzo wymachuje rękoma, to wszystko co mi się nie podoba a no i wstęp.
plusy - (teledysk) - solo mocne, efektywne, nawet dobre
, cała otoczka czyli fryzura, makijaż, ciuchy, granie na dachu (bardzo fajne)
(Richie) - w końcu pokazany jest od początku do końca solówki, no i oczywiście pięknie odwalony,
(Jon) - za dużo rąk ale to już wiemy, również pięknie odwalony jak Richie i cała reszta, ruchy na scenie fajne lecz za mało kontaktu fizycznego z mikrofonem (praktycznie śpiewa jak chłopak w przedszkolu - (rączki z dala od urządzeń elektrycznych, najlepiej z tyłu) ale Jon trzyma je w nieustannym ruchu (góra/dół) cyklicznie
pomijając ten incydent Jona można zostawić w spokoju 
Tico - idealnie jak w Szwajcarskim zegarku
tylko pochwalić
David - 2 może 3 ujęcia mniej a mało co nie było by go w teledysku
PS - popieram kolegę wyżej
plusy - (teledysk) - solo mocne, efektywne, nawet dobre
(Richie) - w końcu pokazany jest od początku do końca solówki, no i oczywiście pięknie odwalony,
(Jon) - za dużo rąk ale to już wiemy, również pięknie odwalony jak Richie i cała reszta, ruchy na scenie fajne lecz za mało kontaktu fizycznego z mikrofonem (praktycznie śpiewa jak chłopak w przedszkolu - (rączki z dala od urządzeń elektrycznych, najlepiej z tyłu) ale Jon trzyma je w nieustannym ruchu (góra/dół) cyklicznie
Tico - idealnie jak w Szwajcarskim zegarku
David - 2 może 3 ujęcia mniej a mało co nie było by go w teledysku
PS - popieram kolegę wyżej
Zaje**** Chociaż szczerze powiem że trochę czegoś innego się spodziewałam
ale TO jest o wiele lepsze. Zachwyciła mnie solówka Richiego, bo jest inna niż w tej wersji którą słyszymy w radiu. Świetnie wybrane fragmenty ważnych wydarzeń z caaaałego świata.I tak jak już ktoś napisał że jest CA?Y zespół równo ukazany. Za to wielki +. No i wygląd
świetnie wyglądają.
ale TO jest o wiele lepsze. Zachwyciła mnie solówka Richiego, bo jest inna niż w tej wersji którą słyszymy w radiu. Świetnie wybrane fragmenty ważnych wydarzeń z caaaałego świata.I tak jak już ktoś napisał że jest CA?Y zespół równo ukazany. Za to wielki +. No i wygląd
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Spostrzeżenia nieco mniej "na gorąco":
- znów wcale nie ma Hugh i zaczyna mnie irytować to całkowite odsuwanie go na bok;
- jak już nie ma Hugh, to na potrzeby teledysku Jon mógłby potrzymać bas i poudawać, że na nim gra - miałby co zrobić z rękami tym razem
- niektóre z wybranych ujęć są po prostu rewelacyjnie wkomponowane (Armstrong, scenka z placu Tianmen, radość ze zburzenia muru berlińskiego w momencie, gdy Jon śpiewa "winds of change" - jak zauważył Kidd na forum FOF, chyba ktoś fajnie nawiązał do Scorpionsów), natomiast o ile Obama przynajmniej śmieszy miną (no i można ironicznie odczytać słowa "this ones about anyone who does it differently" w sensie - dostaje Nobla za brak osiągnieć?
) o tyle zielony Al Gore i jego ludzie od globalnego oc*pienia już irytują
- mina Jona na początku solówki - powalająca
- nowe solo - dobre, choć krótkie
- zdaje się, że w momencie gdy Rysiek gra, przez chwilę jest pokazany niedawno zmarły Les Paul - jeśli się nie mylę - piękny hołd
- znów wcale nie ma Hugh i zaczyna mnie irytować to całkowite odsuwanie go na bok;
- jak już nie ma Hugh, to na potrzeby teledysku Jon mógłby potrzymać bas i poudawać, że na nim gra - miałby co zrobić z rękami tym razem
- niektóre z wybranych ujęć są po prostu rewelacyjnie wkomponowane (Armstrong, scenka z placu Tianmen, radość ze zburzenia muru berlińskiego w momencie, gdy Jon śpiewa "winds of change" - jak zauważył Kidd na forum FOF, chyba ktoś fajnie nawiązał do Scorpionsów), natomiast o ile Obama przynajmniej śmieszy miną (no i można ironicznie odczytać słowa "this ones about anyone who does it differently" w sensie - dostaje Nobla za brak osiągnieć?
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- mina Jona na początku solówki - powalająca

- nowe solo - dobre, choć krótkie
- zdaje się, że w momencie gdy Rysiek gra, przez chwilę jest pokazany niedawno zmarły Les Paul - jeśli się nie mylę - piękny hołd
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Plusy: klip generalnie fajny, troche smierdzi U2 ale jest ok :p Chlopaki wygladaja swiezo, nie ma tylko Jaska, jest caly zespol, solo na plus, pomysl na plus.
Minus: uwaga uwaga
Mowie absolutnie serio
Od samego poczatku jak tylko zobaczylem co tam w trawie piszczy to pomyslalem: "No to pewnie zaraz nasz Lechu bedzie!". Niestety. Brak Lecha Walesy. A slowa piosenki pasuja do sytuacji 
Minus: uwaga uwaga
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Hehe no może poza tymi klapkami...dario_esik pisze: (Richie) - w końcu pokazany jest od początku do końca solówki, no i oczywiście pięknie odwalony,
[ Dodano: 2009-10-10, 14:06 ]
W ogóle zespół bez basisty wygląda śmiesznie - tym bardziej, że jest tylko jeden gitarzysta... No cóż, tematu basisty i jego braku poruszał nie będę, bo jak raz zacząłem, to z Adrianem przez pół wieczoru miałem niezłą batalięRicky Skywalker pisze: - znów wcale nie ma Hugh i zaczyna mnie irytować to całkowite odsuwanie go na bok;
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No cóż, Jon jest Demokratą więc zdziwił bym sie gdyby akurat Gore'a zabrakło w tym teledysku. Niestety w Ameryce lobby ociepleniowe jest bardzo mocne więc jakoś te pare sekund musimy przeboleć.Ricky Skywalker pisze:o tyle zielony Al Gore i jego ludzie od globalnego oc*pienia już irytują
Rzeczywiście, szkoda ,że skoro tak lecieli Noblistami (choć w momencie powstania teledysku o nagrodzie dla Obamy nie było wiadomo) to zabrakło Wałęsy
Jeśli przy solówce Ryśka tą postacią obok jest Les Paul to pomysł by go tam umieścić jest kapitalny. Piękny hołd i drugi mój ulubiony moment w teledysku.
Ja to sie ciesze ,że nie ma Hugh , nie jest członkiem zespołu wiec po co on tam ? Może jeszcze Bandiere zamieszczać ?
PS
Ciągle nie moge sie nadziwić ile Tico jest w tym video

-
- It's My Life
ja traktuje Hugh na równi z Richiem czy Davidem w tym zespole. Co by nie mówić o jego zachowaniu scenicznym to na każdym albumie partie basowe są na zajebistym poziomie.Dandi pisze: Ja to sie ciesze ,że nie ma Hugh , nie jest członkiem zespołu wiec po co on tam ? Może jeszcze Bandiere zamieszczać ?
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
-
- It's My Life
-
- It's My Life
Teledysk podoba mi się
Sprawia, że piosenkę przyjemniej się słucha, więc spełnia swoje zadanie.
A przy okazji, takie moje małe spostrzeżenie z cyklu "znajdź 10 różnic"
Zwróćcie uwagę na ujęcie w 2 minucie i 26 sekundzie.
Jest to odbicie lustrzane: Jon ma grzywkę zaczesaną w drugą stronę, David ma zamontowany mikrofon również z przeciwnej strony
Może to i głupie, ale rzuciło mi się w oczy już przy pierwszym oglądnięciu teledysku
A przy okazji, takie moje małe spostrzeżenie z cyklu "znajdź 10 różnic"
Zwróćcie uwagę na ujęcie w 2 minucie i 26 sekundzie.
Jest to odbicie lustrzane: Jon ma grzywkę zaczesaną w drugą stronę, David ma zamontowany mikrofon również z przeciwnej strony
Może to i głupie, ale rzuciło mi się w oczy już przy pierwszym oglądnięciu teledysku