Wszystkie szczegóły konkursu znajdziecie pod linkiem: http://www.bonjovi.pl/dzial,konkursy,konkurs,kbp.html
W razie wątpliwości pytajcie
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
tymczasem zadaniem konkursowym jest dokończenie zdania "Kiedy byliśmy piękni...". Czyli to dokończenie zdania ma być jednocześnie relacją z wyjazdu na koncert??2. Warunkiem udziału w konkursie jest przesłanie materiału w postaci relacji z wyjazdu na koncert. Zdobywcy nagród zostaną wyłonieni przez jury składające się z redakcji www.bonjovi.pl
Jaka jest prawidłowa odpowiedź?
Wkradła się oczywiście pomyłka. Należy jedynie dokończyć zdanie "Kiedy byliśmy piękni..". Błąd jest już poprawiony.Margaretka pisze:Ja już przemęczona chyba jestem bo czytam to drugi raz i nie rozumiem![]()
w punkcie drugim regulaminu konkursu jest zapis:tymczasem zadaniem konkursowym jest dokończenie zdania "Kiedy byliśmy piękni...". Czyli to dokończenie zdania ma być jednocześnie relacją z wyjazdu na koncert??2. Warunkiem udziału w konkursie jest przesłanie materiału w postaci relacji z wyjazdu na koncert. Zdobywcy nagród zostaną wyłonieni przez jury składające się z redakcji www.bonjovi.pl
Szczerze, to własnie przezabawne dyskusje o Bobbym, w których brałaś udział, mnie zainspirowały do tego fragmentumonjovi pisze:no i jest fragment o moim Bobbym!