KondZik pisze:Richie dziś odpowiada na pytania na TW. A teraz napisał coś takiego:
Jeszcze padło takie zapytanie:
''#ASKSambora @frontandcenter @TheRealSambora which is your favorite solo album? And your favorite Bon Jovi album?
Answer: Solo: they all depict separate points in my life, each a decade apart. They're signed paintings with 30yrs of artistic growth..I love every stage of them equally. Bon Jovi album: New Jersey''
Na temat przyszłości Bon Jovi nic nowego raczej się nie dowiemy, ale wygląda na to, że doczekamy się publikacji/wydania singla świątecznego z coverem Lennona, nagranym z udziałem chóru dziecięcego
Risa pisze:Via @KecksExclusives: On Mon's @HomeandFamilyTV @TheRealSambora and @orianthi talk Bon Jovi future and premiere HappyChristmas/WarOver song
Tak czułam ! Wspaniale będzie mieć wersje Happy Christmas w wykonaniu Richiego w dobrej jakości, mógłby jeszcze nagrać zeszłoroczne Silent Night w duecie z Wonderem
Jak wiadomo występ Richiego i Orianthi z chórem dziecięcym na Hollywood Christmas Parade nie doszedł do skutku z powodu złych warunków atmosferycznych. Dlatego też główni zainteresowani postanowili wynagrodzić to dzieciakom i wystąpić w programie Home and Family pokazywanym w każdy poranek dnia powszedniego przez stację Hallmark.
Emisja programu odbędzie się 8 grudnia o 16:00 czasu polskiego.
A świąteczny singiel z tym utworem tak czy inaczej będzie. Jak nie oni, to my go wypuścimy;)
Czytałem też że Backseat Driver będzie na następnym albumie. To dobrze bo to fajowy kawałek! A z drugiej strony coś mało tych piosenek mają skoro sięgają do bonusów...