Jovizna podzielam twój strach o Ryśka.
Richie ostatnio bardzo zeszczuplał. Jak widać nie przebywa w szpitalu, ale może robi jakieś kompleksowe badania.
Odpukać należy we wszystko co się da, żeby to nie było nic z jego zdrowiem. Naprawdę martwię się o niego.
Jeżeli (mam nadzieję) to nie są sprawy zdrowotne to druga opcja jaka tylko jest możliwa to "wojna" między R a J. Tak na dzień dzisiejszy to czuję!
Pierwsza wypowiedź Jona o absencji Sambory to było właśnie zapewnienie,że "nie bójcie sie, nie jest ani w szpitalu ani w więzieniu". Gdyby był na coś chory to by tak nie mówił więc spoko. Ava szczęśliwa, Richie też na twitterze pisał "I'm well" więc to nie są kwestie zdrowotne, to musi byc...kłótnia.
Jednak na moją głowe to Richie chce wrócić bo inaczej by nie siedział cicho tylko zaczął się w mediach żalić. Siedzi w ukryciu, nie chce zamykać sobie furtki powrotu, załatwi problemy z Jonem ( kasa ? ) i normlanie wróci do grania w zespole.
A to, że zeszczuplał to kwestia tego,że przestal tyle chlać i sie lepiej prowadzi.
Przestancie juz bredzic o tym, ze ktos sie tam poklocil o kase, wplywy czy miejsce przy mikrofonie. Jon nie jest takim lajdakiem na jakiego sam sie czasami kreuje;-)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
jovizna pisze:Przestancie juz bredzic o tym, ze ktos sie tam poklocil o kase, wplywy czy miejsce przy mikrofonie. Jon nie jest takim lajdakiem na jakiego sam sie czasami kreuje;-)
dokładnie
równie dobrze po wydaniu Slippery When Wet i skończeniu Never Ending Tour mogliby przejść na emeryturę i do dziś żyć z procentów z odłożonej w banku fortuny , to nie o kasę chodziło , już wkrótce wraca Richie (mam nadzieję) to pewnie wszystko się wyjaśni
jovizna pisze:Jon nie jest takim lajdakiem na jakiego sam sie czasami kreuje;-)
Ale może to Ryśkowi coś odbiło ? Może potrzebuje więcej kasy na solowe projekty, zwłaszcza, że nie przynoszą zysków i dotychczasowy podział przestał mu wystarczać ? Wiadomo, że te teorie mogą się okazać bzdurami ale...to i tak pikuś w porównaniu do tego co sie dzieje na JT xD
Din_Winter pisze:
równie dobrze po wydaniu Slippery When Wet i skończeniu Never Ending Tour mogliby przejść na emeryturę i do dziś żyć z procentów z odłożonej w banku fortuny
Dla przykładu Alec tak zrobił i jakoś już mu się ta "fortuna" dawno skończyła. Wszystkie teorie o odłożonej kasie starczającej "na wszystko" do końca życia to śmiech na sali. Musieli by porzucić życie na wysokim poziomie, a tego nie zrobi żaden z nich
Dandus, oni nawet nie wiedza ile dokladnie maja kasy na swoich kontach. To nie jest jakies chore reality show, gdzie pseudo gwiazdki walcza miedzy soba. Gdyby Jon byl takim skurw.... jakiego go tu widza niektore osoby, to tego zespolu nie byloby juz dawno na scenie. Amen.
Tomker, rozumiem, ze alec prosil Cie o pozyczke? ;p
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
^^ A mało to razy bogaci sie kłócili o pieniądze ? W niektórych przypadkach im więcej masz tym więcej pragniesz.
Po prostu nie widać innych powodów. Richie zdrowy, Ava zdrowa, Heather ma sie dobrze, gdyby mama Sambory była w szpitalu to by media wiedziały, problemów z prawem nie ma, na odwyku nie jest bo jak widać zawozi Ave do szkoły, no to co ? Nie wiadomo o co chodzi a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.
Z tego co pamiętam po zakończeniu Jersey Syndicate zrobili przerwę a potem Jon wywalił Doca McGhee bo właśnie o kasę chodziło.. tyle że nie o kasę dla zespołu a całej reszty która się na nich bogaciła...Tak więc nawet nie chodzi o ich poziom życia ale tamtej kasy już nie mieli prawdopodobnie w 1992 roku(mówimy o kasie za koncerty tylko)...
Teraz sytuacja jest inna i lepsza ale ciekawe czy dla wszystkich...
co w tym dziwnego, że Rychu wyszedł na powietrze? Miał być nieobecny do San Jose no i ten czas nadszedł. Mam nadzieję, że wyleczyli go z nałogu i dołączy do kumpli w Europie
A:"Hey Ava! Hope you and Richie are fine! Greetings from Poland!"
Q:"Hey Agata!
Yes we are
Kisses to Poland from me and my dad! xxx"
Szykujmy pierogi na Gdańsk
Haha zgadnijcie ko to pisał Nie sądziłam, że mi odpowiedzą!
Ale widzę, że i Tomker zaistniał
Hey Ava! Are you going to come for concert to Poland 06.19.2013 with your Father ? Tom Ker
Hey Tom!
I dont know yet, because we're in Hawaii, but probably yes.
A:"Hey Ava! Hope you and Richie are fine! Greetings from Poland!"
Q:"Hey Agata!
Yes we are
Kisses to Poland from me and my dad! xxx"
Szykujmy pierogi na Gdańsk
Haha zgadnijcie ko to pisał Nie sądziłam, że mi odpowiedzą!
Ale widzę, że i Tomker zaistniał
Hey Ava! Are you going to come for concert to Poland 06.19.2013 with your Father ? Tom Ker
Hey Tom!
I dont know yet, because we're in Hawaii, but probably yes.
Tak przypuszczałam, ze to Ty
Tomker
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"