Też mam nadzieję na jakieś wydawnictwo z okazji 30-lecia!
Pytanie jaka w tym rola Bergmana? Wybierają ładne fotki do książeczki box-setowej?
Nasz fotograf jest także producentem video, ale dotychczas nie pracował z BJ nawet nad żadnym teledyskiem, więc nie mam pojęcia co to będzie...
W Nowym Jorku jest 6h do tyłu, więc od 14:00 trzeba śledzić oficjalną stronę
Panowie jesteście wspaniali ! Czy wiecie, gdzie można się zapisać na ewentualną przedsprzedaż ? i czy będzie możliwość zakupu fototapety ? ? ! (od biedy flaga 10x15m)
-------
Pomyślałam o sesji zdjęciowej do boxsetu, ale bez R... ?
"Hey Bon Jovi fans - I’ve been working on a MAJOR project with the band and can’t wait to tell you all about it! Stay tuned to BonJovi.com for the big announcement. It could come as early as tomorrow (Tuesday)!"
Just Announced: New Runaway Tours Packages with Jon Bon Jovi and the Kings of Suburbia in Riviera Maya, Mexico!
Exciting news! Come join Runaway Tours on May 2nd to May 6th, 2014 in Maya Riviera, Mexico for 2 nights of exclusive shows with Jon Bon Jovi and the Kings of Suburbia
Brazylijska strona Curta Mais podała informację jakoby Bon Jovi mięli wystąpić 6 lub 7 listopada 2014 roku w mieście Goiania w środkowej Brazylii. Czyżby zatem były planowane jakieś koncerty z okazji 30-lecia? To wyjaśni się zapewne już wkrótce. Póki co wiadomość ta pozostaje jedynie nie potwierdzonym przez oficjalne kanały donosem prasowym.
Brazylijska strona Curta Mais podała informację jakoby Bon Jovi mięli wystąpić 6 lub 7 listopada 2014 roku w mieście Goiania w środkowej Brazylii. Czyżby zatem były planowane jakieś koncerty z okazji 30-lecia? To wyjaśni się zapewne już wkrótce. Póki co wiadomość ta pozostaje jedynie nie potwierdzonym przez oficjalne kanały donosem prasowym.
Dla ocieplenia wizerunku naszego ulubionego gitarzysty, informuję iż dziś w facebookowej grupie Bobbiego jego żona poinformowała, że urodziła się im wnuczka - Layla (znaczące imię)
Czytałam o tym rzekomym koncercie BJ w Brazylii pare dni temu, ale info wydaje się dość dziwne i z niepewnego źródła, starałam się znaleźć gdzieś potwierdzenie, ale bez szans Chociaż jeśli będzie to miało związek z jubileuszowymi koncertami jestem za