Agatka zazdrosnaAgata BJ pisze:Proszę o powrót do tematu
A tak poważnie...
Kto z Was uważa, że Richie wróci na koncert w San Jose, a kto że w RPA ?
Ja stawiam na odp B

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ja będę płakać, jak go nie będzie na koncercieprezes1 pisze:Yana czy możemy Ci jakoś pomóc? Ja niby jestem żonaty ale taki Tomker czy Damned to fajne chłopaki. Oni by zadbali o wszystko...
Genialnie powiedzianeYana pisze:na koncercie bez Ryśka czułabym się nijako, zawiedziona i niedopieszczona, o.
Prezes jak Ty o nas dbasz, co my bez Ciebie zrobimy...prezes1 pisze:Yana czy możemy Ci jakoś pomóc? Ja niby jestem żonaty ale taki Tomker czy Damned to fajne chłopaki. Oni by zadbali o wszystko...
Jestem za, gdzie podpisać petycję?Ricky Skywalker pisze:Prawda jest taka, że Phila zobaczyłbym bardzo chętnie, ale zamiast Bobby'ego
gdyby tak było to nagłośnili by sprawę by sprzedać więcej biletów itdGloria pisze:A może R. wróci w San Jose i z tej okazji jest stream?Nie powiem, fajnie byłoby to oglądać i nagle się zorientować, że na scenę wyszli WSZYSCY
![]()
Albo po prostu raz na czas włącza mi się niczym nieuzasadniony i niepohamowany optymizm
w LA dopiero po 15. Jeśli nie podał wyników rano to pewnie zrobi to późnym wieczorem... I to wyłącznie jak Mu oddadzą laptopa;)Damned pisze: Wracając do tematu, lada chwila rozstrzygnięcie konkursu Sambory, więc może i pojawią się jakieś wieści w sprawie powrotu do koncertowania... Śledźcie Twittera i stronkę RichieSambora.com
Możliwe.. ta teoria to raczej moje pobożne życzenie niż realna opcja co nie zmienia faktu, że bardzo chciałabym, żeby Richie wrócił na scenę jak najszybciejTomker pisze:
[ Dodano: 2013-04-23, 00:13 ]gdyby tak było to nagłośnili by sprawę by sprzedać więcej biletów itdGloria pisze:A może R. wróci w San Jose i z tej okazji jest stream?Nie powiem, fajnie byłoby to oglądać i nagle się zorientować, że na scenę wyszli WSZYSCY
![]()
Albo po prostu raz na czas włącza mi się niczym nieuzasadniony i niepohamowany optymizm
Oj, jest jeszcze sporo rzeczy, których o mnie nie wiesz, łącznie z grzecznością i/lub jej brakiemTomker pisze:[ Dodano: 2013-04-23, 00:19 ]
Gloria, zmieniłaś swojego avatara... Na ostro, hmm... A wyglądałaś mi na taką grzeczną dziewczynę (poza tym keep calm etc...) ?