oho, sprawdziłem, chyba najlepsza z wyglądu, chociaż ja akurat czułem sympatię do HeaterDamned pisze:a ostatnią znaną mediom kobietą Rycha była Yasmin Mitri (2010 rok)
BJ znowu bez Sambory...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Mona Tozzi
- Keep The Faith
Tylko trochę szkoda, że podobno profesjonalistkaoho, sprawdziłem, chyba najlepsza z wyglądu
Swoją drogą średnia wieku partnerek Ryśka rzeczywiście niepokojąco się obniża...
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2013, o 21:19 przez Mona Tozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Aha, no to nawet nie chcę wiedzieć o jaki profesjonalizm chodzi,Mona Tozzi pisze:Tylko trochę szkoda, że podobno profesjonalistkaoho, sprawdziłem, chyba najlepsza z wyglądu![]()
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
No ona miała chyba ze 44 wtedy. Ale chodziło mi o różnicę wieku(13lat)...Damned pisze:Nie przesadzajmy, Cher miała tylko 40, gdy się spotykali
Pana Romana jestem fanem, mam wszystkie filmy...Niestety nie mam zdjęcia ale go spotkałem, gdy kręcił Pianistę w W-wie...Prezes jak zawsze trafne, zabawne porównanieAle pana Romka szanuję mocno, oczywiście nie za jego prywatne przygody..
David Beckham jest wciąż czynnym piłkarzem, gra w Paris Saint Germain)
A Beckham to emeryt bez formy ale za to z wysoką emeryturą...(ciekawe czy z OFE)...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Hmm... A ja akurat uważam, że przydało by mu się odsiedzieć swoje za put in and out his ... into an ass(!) bądź co bądź niepełnoletniej , pijanej idiotki...prezes1 pisze:Pana Romana jestem fanem, mam wszystkie filmy...Niestety nie mam zdjęcia ale go spotkałem, gdy kręcił Pianistę w W-wie...Damned pisze: Ale pana Romka szanuję mocno, oczywiście nie za jego prywatne przygody..![]()
![]()

Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2013, o 23:11 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesli to jest znowu wóda , to ja temu Panu juz podziękuje.
Wole na scenie muzyka "sesyjnego" ktory zapieprza jak samochodzik niż starego, znudzonego graniem i całym swiatem "gwiazdora"
Druga rzecz, jeśli Richie strzelił focha z powodu niskiej sprzedazy solowego albumu to tym bardziej jest to żenująca sytuacja
obym sie mylił
tyle w temacie
Wole na scenie muzyka "sesyjnego" ktory zapieprza jak samochodzik niż starego, znudzonego graniem i całym swiatem "gwiazdora"
Druga rzecz, jeśli Richie strzelił focha z powodu niskiej sprzedazy solowego albumu to tym bardziej jest to żenująca sytuacja
obym sie mylił
tyle w temacie
2001 Wieden
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
- Din_Winter
- Have A Nice Day
dużo można powiedzieć o Richim (pozytywnego) , ale on zmęczony graniem?!?!?! To nie Alec (w jakimś wywiadzie Richie i David mówili że nie gra bo był już tym zmęczony) , Richie nie odpuści jeszcze przez co najmniej 20,25 lat (niech Bóg da żeby nawet dłużej urzekał nas swoim graniemAntistar pisze:Jesli to jest znowu wóda , to ja temu Panu juz podziękuje.
obym sie mylił
tyle w temacie
Moim zdaniem to jakaś sprawa związana z jego rodziną, możliwe że z matką (mam nadzieję że nie) coś się zaczęło dziać, ciężko coś powiedzieć bo wiele rzeczy można na wstępie wykluczyć, trzeba czekać...
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Tak na marginesie i nie konkretnie do Ciebie Antistar - jak to jest, że z jednej strony są głosy, że BJ zdziadzieli i nie czują hardrocka, a z drugiej, gdyby teoretycznie nawet ktoś miał "hardrockowy" problem to też, źle? Za spokojny niedobrze, ma wyskoki jeszcze gorzej...?Antistar pisze:Jesli to jest znowu wóda , to ja temu Panu juz podziękuje.
Tomker, oni nie czują juz nawet rocka! Mniejsza jednak o to. Wiesz, Sambora jest jedyna osoba dodającą jakiegoś kolorytu tej grupie. "Zadymy", problemy alkoholowe i inne używki. Reszta to mili goście z Narcyzem na czele.Tomker pisze:Tak na marginesie i nie konkretnie do Ciebie Antistar - jak to jest, że z jednej strony są głosy, że BJ zdziadzieli i nie czują hardrocka, a z drugiej, gdyby teoretycznie nawet ktoś miał "hardrockowy" problem to też, źle? Za spokojny niedobrze, ma wyskoki jeszcze gorzej...?Antistar pisze:Jesli to jest znowu wóda , to ja temu Panu juz podziękuje.
Gdyby Sambora opuścił zespół byłoby ciekawie. Dla historii bandu oczywiście. Zawsze mógłby wrócić po 1 płycie absencji i byłoby mega halo. Oczami wyobraźni widzę nakręcającą się wtedy spirale sprzedaży. Chyba, że...o to chodzi i jest to celowy zabieg starszych panów dwóch...
To by dopiero było!
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Znów będę bronić Richiego. Z resztą nie tylko jego, ale wszystkich którzy jakkolwiek cierpią z powodu alkoholizmu. Wiemy, że Ryszard leczył się na to przykre uzależnienie, więc musimy wziąć pod uwagę, że być może problem jest związany właśnie z nałogiem alkoholowym. Należy pamiętać, że to bardzo trudna choroba, którą niesamowicie ciężko jest od siebie odgonić, a o wyleczeniu nie ma nawet mowy. Także łatwo jest mówić "jeśli wóda to ja dziękuję", ale w praktyce to nie jest takie błahe.Antistar pisze:Jesli to jest znowu wóda , to ja temu Panu juz podziękuje.
-
- Have A Nice Day
Jak to zrozumieć!?
... Phil X has replaced Sambora for the rest of the tour ...
?
A tu źródło informacji
http://www.bonjovi.com/en/news/47493488 ... WQhUTdtTct
[ Dodano: 2013-04-09, 16:30 ]
Z innego źródła
.......Why did Jon Bon Jovi do a Bon Jovi tour without Richie Sambora, his co-writer and mate of 30 years?
Because he’s as stubborn and egomaniacal as Guns N’ Roses’ Axl Rose? Because the show must go on? Because the band grosses $2 million a night? Or ’cause it’s called the Because We Can Tour?
Whatever his reasons, Jon Bon Jovi gives loyalty a bad name.....
[ Dodano: 2013-04-09, 16:36 ]
????????
http://rumorfix.com/2013/04/the-real-re ... exclusive/
... Phil X has replaced Sambora for the rest of the tour ...

A tu źródło informacji
http://www.bonjovi.com/en/news/47493488 ... WQhUTdtTct
[ Dodano: 2013-04-09, 16:30 ]
Z innego źródła

.......Why did Jon Bon Jovi do a Bon Jovi tour without Richie Sambora, his co-writer and mate of 30 years?
Because he’s as stubborn and egomaniacal as Guns N’ Roses’ Axl Rose? Because the show must go on? Because the band grosses $2 million a night? Or ’cause it’s called the Because We Can Tour?
Whatever his reasons, Jon Bon Jovi gives loyalty a bad name.....
[ Dodano: 2013-04-09, 16:36 ]
http://rumorfix.com/2013/04/the-real-re ... exclusive/
BJ - It's my life - Always !