BJ znowu bez Sambory...

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Damned pisze:a ostatnią znaną mediom kobietą Rycha była Yasmin Mitri (2010 rok)
oho, sprawdziłem, chyba najlepsza z wyglądu, chociaż ja akurat czułem sympatię do Heater
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

oho, sprawdziłem, chyba najlepsza z wyglądu
Tylko trochę szkoda, że podobno profesjonalistka :P ;)

Swoją drogą średnia wieku partnerek Ryśka rzeczywiście niepokojąco się obniża...
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2013, o 21:19 przez Mona Tozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
usunięty użytkownik 4858

Mona Tozzi pisze:
oho, sprawdziłem, chyba najlepsza z wyglądu
Tylko trochę szkoda, że podobno profesjonalistka :P ;)
Aha, no to nawet nie chcę wiedzieć o jaki profesjonalizm chodzi, :P ;) a jeśli chodzi o "doświadczenie" to Heather też przecież miała spore, że o Cher nie wspomnę, więc Rychu raczej nie boi się "towarów" z second handu...
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Damned pisze:Nie przesadzajmy, Cher miała tylko 40, gdy się spotykali ;)
No ona miała chyba ze 44 wtedy. Ale chodziło mi o różnicę wieku(13lat)... ;)
Prezes jak zawsze trafne, zabawne porównanie ;) Ale pana Romka szanuję mocno, oczywiście nie za jego prywatne przygody.. ;)
David Beckham jest wciąż czynnym piłkarzem, gra w Paris Saint Germain)
Pana Romana jestem fanem, mam wszystkie filmy...Niestety nie mam zdjęcia ale go spotkałem, gdy kręcił Pianistę w W-wie... :D
A Beckham to emeryt bez formy ale za to z wysoką emeryturą...(ciekawe czy z OFE)...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
usunięty użytkownik 4858

prezes1 pisze:
Damned pisze: Ale pana Romka szanuję mocno, oczywiście nie za jego prywatne przygody.. ;)
Pana Romana jestem fanem, mam wszystkie filmy...Niestety nie mam zdjęcia ale go spotkałem, gdy kręcił Pianistę w W-wie... :D
Hmm... A ja akurat uważam, że przydało by mu się odsiedzieć swoje za put in and out his ... into an ass(!) bądź co bądź niepełnoletniej , pijanej idiotki... :cfaniak:
Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2013, o 23:11 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Może tak, może nie...
Ja generalnie oddzielam życie prywatne od zawodowego. Jestem fanów filmów a nie jego przygód... ;)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
usunięty użytkownik 4858

Ja bym mu podczas krótkiej odsiadki nie zabraniał tworzyć ;)
Antistar
It's My Life
It's My Life

Post autor: Antistar »

Jesli to jest znowu wóda , to ja temu Panu juz podziękuje.
Wole na scenie muzyka "sesyjnego" ktory zapieprza jak samochodzik niż starego, znudzonego graniem i całym swiatem "gwiazdora"

Druga rzecz, jeśli Richie strzelił focha z powodu niskiej sprzedazy solowego albumu to tym bardziej jest to żenująca sytuacja

obym sie mylił

tyle w temacie
2001 Wieden
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

Antistar pisze:Jesli to jest znowu wóda , to ja temu Panu juz podziękuje.
Wole na scenie muzyka "sesyjnego" ktory zapieprza jak samochodzik niż starego, znudzonego graniem i całym swiatem "gwiazdora"

Druga rzecz, jeśli Richie strzelił focha z powodu niskiej sprzedazy solowego albumu to tym bardziej jest to żenująca sytuacja

obym sie mylił

tyle w temacie
dużo można powiedzieć o Richim (pozytywnego) , ale on zmęczony graniem?!?!?! To nie Alec (w jakimś wywiadzie Richie i David mówili że nie gra bo był już tym zmęczony) , Richie nie odpuści jeszcze przez co najmniej 20,25 lat (niech Bóg da żeby nawet dłużej urzekał nas swoim graniem :) ) , a fochy? Tak samo nie, przeważnie, nie mówie że zawsze, ale przeważnie solowe albumy nie cieszą się taką popularnością jak tradycyjne zespołowe, i Richie na pewno to wiedział

Moim zdaniem to jakaś sprawa związana z jego rodziną, możliwe że z matką (mam nadzieję że nie) coś się zaczęło dziać, ciężko coś powiedzieć bo wiele rzeczy można na wstępie wykluczyć, trzeba czekać...
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Antistar pisze:Wole na scenie muzyka "sesyjnego" ktory zapieprza jak samochodzik niż starego, znudzonego graniem i całym swiatem "gwiazdora"
A Ty widziales w ogole te najnowsze streamy z koncertów ? Richie był jak petarda.
Obrazek
usunięty użytkownik 4858

Tak na marginesie i nie konkretnie do Ciebie Antistar - jak to jest, że z jednej strony są głosy, że BJ zdziadzieli i nie czują hardrocka, a z drugiej, gdyby teoretycznie nawet ktoś miał "hardrockowy" problem to też, źle? Za spokojny niedobrze, ma wyskoki jeszcze gorzej...?
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

Tomker pisze:
Tak na marginesie i nie konkretnie do Ciebie Antistar - jak to jest, że z jednej strony są głosy, że BJ zdziadzieli i nie czują hardrocka, a z drugiej, gdyby teoretycznie nawet ktoś miał "hardrockowy" problem to też, źle? Za spokojny niedobrze, ma wyskoki jeszcze gorzej...?
Tomker, oni nie czują juz nawet rocka! Mniejsza jednak o to. Wiesz, Sambora jest jedyna osoba dodającą jakiegoś kolorytu tej grupie. "Zadymy", problemy alkoholowe i inne używki. Reszta to mili goście z Narcyzem na czele.

Gdyby Sambora opuścił zespół byłoby ciekawie. Dla historii bandu oczywiście. Zawsze mógłby wrócić po 1 płycie absencji i byłoby mega halo. Oczami wyobraźni widzę nakręcającą się wtedy spirale sprzedaży. Chyba, że...o to chodzi i jest to celowy zabieg starszych panów dwóch...
To by dopiero było!
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Znów będę bronić Richiego. Z resztą nie tylko jego, ale wszystkich którzy jakkolwiek cierpią z powodu alkoholizmu. Wiemy, że Ryszard leczył się na to przykre uzależnienie, więc musimy wziąć pod uwagę, że być może problem jest związany właśnie z nałogiem alkoholowym. Należy pamiętać, że to bardzo trudna choroba, którą niesamowicie ciężko jest od siebie odgonić, a o wyleczeniu nie ma nawet mowy. Także łatwo jest mówić "jeśli wóda to ja dziękuję", ale w praktyce to nie jest takie błahe.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
usunięty użytkownik 4858

Kto zna się na amerykańskich odwykach? Ile dni to może trwać?
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Jak to zrozumieć!?

... Phil X has replaced Sambora for the rest of the tour ... ??? :beksa:

A tu źródło informacji

http://www.bonjovi.com/en/news/47493488 ... WQhUTdtTct

[ Dodano: 2013-04-09, 16:30 ]
Z innego źródła :cfaniak:

.......Why did Jon Bon Jovi do a Bon Jovi tour without Richie Sambora, his co-writer and mate of 30 years?

Because he’s as stubborn and egomaniacal as Guns N’ Roses’ Axl Rose? Because the show must go on? Because the band grosses $2 million a night? Or ’cause it’s called the Because We Can Tour?

Whatever his reasons, Jon Bon Jovi gives loyalty a bad name.....

[ Dodano: 2013-04-09, 16:36 ]
??????????

http://rumorfix.com/2013/04/the-real-re ... exclusive/
BJ - It's my life - Always !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”