Newsy, różności, ploteczki...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- It's My Life
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
http://muzyka.interia.pl/lista/swiat/ne ... 01450,3336
BJ na trzecim miejscu najlepiej sprzedających się płyt na świecie w ubiegłym tygodniu
BJ na trzecim miejscu najlepiej sprzedających się płyt na świecie w ubiegłym tygodniu
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
jovi pisze:Dzis w kawa czy herbata miała być rozmowa na temat nowego albumu, z tego co zdarzyłem zauważyć w zapowiedziach
I do tego leciał teledysk, ale jak to w 'kawa czy herbata' bywa był to pyci urywek(stanęło na Obamie). Powiedzieli, że to najlepiej sprzedająca się płyta i takie tam. Nic więcej nie wiem, bo musiałam iść na autobus
Zobaczyć o tak wczesnej porze tego teledysku kosztowało mnie sporym zachłyśnięciem herbatką xD
..?ycie to nie liczba oddechów, lecz liczba chwil, które zapierają dech w piersiach..
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
CO?!! kurde... szkoda, że wcześniej nie wiedziałam...jovi pisze:Dzis w kawa czy herbata miała być rozmowa na temat nowego albumu, z tego co zdarzyłem zauważyć w zapowiedziach
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Jeżeli chodzi o małe dziecko to nie za bardzo, ale już takie jak ta dziewczynka w kręconych włosach to i owszem. Ogólnie niczym mnie tak bardzo Tico nie zaskoczył, ale pomysł ciekawy. Ciekawe czy będzie można gdzieś to u nas kupić, bo chętnie zafundowałabym takie wdzianko mojej siostruni 
One light burning ...
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Często zdarzają się na allegro. Mi się podobają takie ciuszki przynajmniej maluch wygląda inaczejJustysia pisze:Jeżeli chodzi o małe dziecko to nie za bardzo, ale już takie jak ta dziewczynka w kręconych włosach to i owszem. Ogólnie niczym mnie tak bardzo Tico nie zaskoczył, ale pomysł ciekawy. Ciekawe czy będzie można gdzieś to u nas kupić, bo chętnie zafundowałabym takie wdzianko mojej siostruni
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk