BJ znowu bez Sambory...

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Moja teoria jest taka. Tylko proszę mnie nie linczować! :bije:
Myślę, że z matką Ryśka i Avą jest wszystko w porządku. Na odwyku Richie nie jest. Nie ma siły, że zawsze ktoś coś niechcący lapnie a tym bardziej za kasę, a paparazzi zaraz by opublikowali zdjęcia i opisali wszystko w gazetach.
Albo faktycznie Richie popija i postanowił zaszyć się w domu i tam doprowadzić się do porządku korzystając z pomocy zaufanych ludzi. Nie chce aby znowu media pastwiły się nad nim i nie chce psuć kolejny raz swojego wizerunku. Jeżeli faktycznie tak jest to czy mu się to uda?
Jeżeli natomiast nastąpiło mocne zwarcie pomiędzy Jaśkiem a Ryśkiem, to chcą po prostu zachować to w tajemnicy, nie ujawniając szczegółów. Na pewno jeden i drugi przemyślą co mogą stracić i porozmawiają spokojnie i wszystko wróci do normy. Każdy z nich musi sobie dać czas. Ale jak długo?
A Jasiek udaje głupa, żeby nikt nie dowiedział się o co w tym wszystkim chodzi i chce zmylić wszystkich zainteresowanych.
Chciałabym aby już Richie wrócił i nawet nie chcę poznać prawdziwego powodu tego co się stało, tylko po prostu pragnę widzieć ich wszystkich razem.
Ta nerwowa sytuacja siedzi mi w głowie cały czas. :(
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Ciekawą rzecz zauważył ktoś na JT. Mianowicie jeżeli Richie musiał zostać w LA z powodów osobistych to czemu nie może wystąpić z zespołem gdy będzie koncert właśnie w LA ? Wiemy,że nie wystąpi bo już Phil ma w swojej rozpisce Staples Center.
Zawsze może dać też gościnny występ w jednej piosence np. Wanted. Pokazaliby ,że nic w ich kontaktach między sobą nie jest nadszarpnięte, bez takiego występu plotki o konflikcie na pewno się nasilą.
Obrazek
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Jak już wspomniał Dand nie zobaczymy Sambory z Bon Jovi co najmniej do 7 maja do koncertu w RPA
Oto rozpiska koncertów na stronie Phila X http://www.philx.tv/dates.html
Coraz bardziej zaczyna mnie ta sytuacja martwić :(
Awatar użytkownika
ts
It's My Life
It's My Life
Ulubiona płyta: Crush

Post autor: ts »

A może Richie po prostu nie ma czasu na koncertowanie z BJ bo ogląda nadesłane przez fanów covery Every road i głowi się nad wybraniem najlepszego? ;)
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

misiek_93 pisze:ak już wspomniał Dand nie zobaczymy Sambory z Bon Jovi co najmniej do 7 maja do koncertu w RPA
Nie jedzie to RPA? Bardzo źle to wróży.
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

bartekbb23 pisze:
misiek_93 pisze:ak już wspomniał Dand nie zobaczymy Sambory z Bon Jovi co najmniej do 7 maja do koncertu w RPA
Nie jedzie to RPA? Bardzo źle to wróży.
serio-serio... wygląda bardzo niefajnie

ale wciąż mam nadzieję, że Europy nie odpuści!
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Teraz mi sie daty na Phila stronie coś nie wyświetlają ale on tam chyba nie miał RPA a jedynie do 25 kwietnia i koncertu w San Jose.
Obrazek
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Dand pisze:Teraz mi sie daty na Phila stronie coś nie wyświetlają ale on tam chyba nie miał RPA a jedynie do 25 kwietnia i koncertu w San Jose.
U mnie też wyświetla się do San Jose, nie ma nic po tym.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

U mnie tak samo, jest nadzieja! ;)
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

Dand pisze:Teraz mi sie daty na Phila stronie coś nie wyświetlają ale on tam chyba nie miał RPA a jedynie do 25 kwietnia i koncertu w San Jose.
Na 200% nie było informacji o RPA na stronie Phila.
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Własnie zacząłem się serio niepokoić. Z jednej strony trochę uspokaja zapewnienie Jona o tym, że doniesienia TMZ są nieprawdziwe (w sensie kłótnia na linii Jon - Richie), z drugiej odpowiedź, że nie kontaktował się z Richiem od czasu tego feralnego koncertu. Nie miał czasu zadzwonić? Czy był tak bardzo wkurzony? Mi również daty na stronie Phila X się nie wyświetlają także nie wiem czy ta teoria z RPA jest prawdziwa. Jeśli jest to zaczyna mnie to wszystko coraz bardziej niepokoić...

Czy gdyby było to spowodowane złym stanem zdrowia członka rodziny Ava spokojnie tweetowała by o zdaniu prawka? Nie dałaby poznać, że coś jest nie tak? Jeśli rzeczywiście byłaby to przyczyna zdrowotna nie wystarczyło po prostu opublikować stosownego oświadczenia, by zamknąć mediom gębę?

Mimowolnie przeglądam wszystkie plotki na ten temat i niejako sam się tym wszystkim nakręcam :) (w końcu jak się tu nie nakręcać).

Pod domem Heather na pewno czuwają paparazzi więc coś od razu by wyciekło. Zostaje konflikt z prawem... Głupie to wszystko. Takie zastanawianie się i stwarzanie coraz to bardziej wymyślnych teorii. Może po prostu przyczyna jest tak poważna, że zespół uszanował prośbę Sambory by nie ujawniać nic ponad ten lakoniczny komunikat o personal matter. Jednak nic więcej ponad to nie mówiąc, zespół oraz management nakręca właśnie media i fanów do takich domysłów. Moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

bartekbb23 pisze:Nie jedzie to RPA? Bardzo źle to wróży.
imp pisze:serio-serio... wygląda bardzo niefajnie

ale wciąż mam nadzieję, że Europy nie odpuści!
Źle mnie zrozumieliście. Pisząc, że "nie zobaczymy Sambory z BJ co najmniej do 7 maja" miałem na myśli, że być może właśnie 7 maja go zobaczymy, ale wcześniej nie ;)

Teraz coś mi się nie wyświetlają w ogóle daty koncertów z udziałem Phila X na jego stronie... Ale informacji o tym, że gra z nimi w RPA nie było.
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

:brawo:

Obrazek
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Jestem za kociakami! :D :D
Frankie ma rację. Zespół sam pozwala na takie nakręcanie mediów całej sprawy. Jak był problem ze streamem pierwszego koncertu i ludzie sie buntowali, zespół zareagował w kilka godzin (może to głupie porównanie, ale pokazuje że jednak przejmuja się opiniami fanów). Plotek juz nie czytam chyba ze mimowolnie wpadna mi przed oczy, z jednej strony nabieram dystansu, ale z drugiej coraz bardziej sie tym martwię :(
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”