Jon z żoną i córką, podobna do obojga.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
tak masz racje..to pewie przez to.dlatego dziwi mnie, że nikt sie nie odezwał NA TEMAT. Ale to też tłumaczy moją małą aktywność na tym forum
ano.. to forum fanow bj zwyklych ludzi z roznych czesci kraju a nawet swiata. taki maly przekroj spoleczenstwa.na koniec dodam, że poziom wypowiedzi forowiczów pozostawia wiele do życzenia.
a to juz prosze czepiac sie pań polonistekMoże i nie ma tu rozprawek filozoficznych, ale miło czasem poczytać tekst napisany poprawną polszczyzną...
swiadczy nie swiadczy. jedni sa bardziej inteligentni drudzy inteligentni inaczej.... musisz sie albo z tym pogodzic..albo naprawde nei masz czego tu szukac skoro tak bardzo Cie to razi.To forum fanow bj ktorzy sa z roznych srodowisk, a nie tylko ludzi z IQ wyzszym niz 150 gdzie elokwencją wieje na kazdym krokuTo świadczy niejako o poziomie intelektualnym rozmówców
a czy w regulaminie jest napisane- Ignoryjemy forumowiczow z iloscsia postow mniejsza niz 100? heh nie przypominam sobie.Poza tym... wydawało mi się, w dyskusji może brać udział każdy, bez względu na to, czy wypowiedział sie 400 czy 12 razy. I tak samo jak ci z ogromną ilością postów może liczyć na odzew.
proszeOstatni raz piszę tu cokolwiek i nie dziękuję za miła atmosferę