Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
a) Wrzuciłem artykuł i nie napisałem że uważam, że to prawda.
b) Wrzuciłem na forum, nie w newsa robiąć rozpierduche o tekst który nic w zasadzie nie mówi.
Po to jest forum, żeby dyskutować również o sprawach, które nie są oficjalne i nie muszą być to fakty.
c) Jestem tutaj tyle lat i nie zdażyło mi się napisać takich rzeczy w newsach lub nadinterpretować co ostatnio Adrian zrobił.
Jeśli to zrobie to możecie mnie poprawiać, a na razie chyba nie ma takiej podstawy.
ps. Tym bardziej, że zaznaczyłem, że z głównej jest data koncertu i to jest potwierdzony, wystarczy czytać ze zrozumieniem.
I nie jest to złośliwe z mojej strony ale nie lubie jak mnie nowi poprawiają, ustawiają.![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
b) Wrzuciłem na forum, nie w newsa robiąć rozpierduche o tekst który nic w zasadzie nie mówi.
Po to jest forum, żeby dyskutować również o sprawach, które nie są oficjalne i nie muszą być to fakty.
c) Jestem tutaj tyle lat i nie zdażyło mi się napisać takich rzeczy w newsach lub nadinterpretować co ostatnio Adrian zrobił.
Jeśli to zrobie to możecie mnie poprawiać, a na razie chyba nie ma takiej podstawy.
ps. Tym bardziej, że zaznaczyłem, że z głównej jest data koncertu i to jest potwierdzony, wystarczy czytać ze zrozumieniem.
I nie jest to złośliwe z mojej strony ale nie lubie jak mnie nowi poprawiają, ustawiają.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ciekawe czy wróci na wrzesień. Dobrze by było, ale póki nie zobaczę oficjalnej informacji, pohamuję radość...
Nie ma nic na twitterze Richiego, ani oficjalnym twitterze kapeli.
Ta konferencja to pewnik?
BTW, KondZik, jaka jest definicja "nowego"?
Nie ma nic na twitterze Richiego, ani oficjalnym twitterze kapeli.
Ta konferencja to pewnik?
BTW, KondZik, jaka jest definicja "nowego"?
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Ty tak na serio?KondZik pisze:a) Wrzuciłem artykuł i nie napisałem że uważam, że to prawda.
I nie jest to złośliwe z mojej strony ale nie lubie jak mnie nowi poprawiają, ustawiają.
Nikt nikogo nie ustawia. Padła informacja i komentarz do niej. Naturalna kolej rzeczy na forum. Z czytaniem ze zrozumieniem nie mam problemów
Konferencję zapowiadają tutaj: http://www.ultimahora.com/bon-jovi-conf ... 05001.htmlThalion pisze:Ta konferencja to pewnik?
Będzie to pewnie informacja organizatora paragwajskiego na temat miejsca koncertu, cen biletów itp.
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dzięki Damned
Jak to konferencja organizatora, to nie nastawiałabym się specjalnie na jakąkolwiek informację o powrocie naszego krawca... pewnie powiedzą kiedy i gdzie zagrają, po ile bilety i że nie wiedzą nic o składzie, bo nie ma oficjalnej informacji ze strony kapeli.
Tak mi się w każdym razie wydaje, ale let's see....
Jak to konferencja organizatora, to nie nastawiałabym się specjalnie na jakąkolwiek informację o powrocie naszego krawca... pewnie powiedzą kiedy i gdzie zagrają, po ile bilety i że nie wiedzą nic o składzie, bo nie ma oficjalnej informacji ze strony kapeli.
Tak mi się w każdym razie wydaje, ale let's see....
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
19 VI 2013, Gdańsk
Damned pisze:Ty tak na serio?KondZik pisze:a) Wrzuciłem artykuł i nie napisałem że uważam, że to prawda.
Nikt nikogo nie ustawia. Padła informacja i komentarz do niej. Naturalna kolej rzeczy na forum.
[ Dodano: 2013-07-19, 22:18 ]
Zero odpowiedzi. Szkoda, bo jak ktoś kogoś niesłusznie osądzi to powinien mieć na tyle odwagi by to wyprostować.
A niechęci do wyimaginowanych "nowych" (sic!) - kimkolwiek oni są - lepiej nie skomentuję...
- Mona Tozzi
- Keep The Faith
- Din_Winter
- Have A Nice Day
Fani z Ameryki zbierali pieniądze dla Midnight Mission jako prezent urodzinowy dla Ryśka, ponieważ pomógł on bardzo tej instytucji, w zeszłym roku został nawet uhonorowany. Ogólnie zebrali coś ponad 5,500$Richie Sambora @TheRealSambora 32 min
I wanna thank everybody for supporting the Midnight Mission..... Their such good people doing such good work... Gospel Sunday in my house..
nie jestem w temacie, o co chodzi?
- Mona Tozzi
- Keep The Faith
Miałem pozostawić to wszystko bez komentarza, ale uważam, że jestem winien wyjaśnienia.Tomker pisze:Damned pisze:Ty tak na serio?KondZik pisze:a) Wrzuciłem artykuł i nie napisałem że uważam, że to prawda.
Nikt nikogo nie ustawia. Padła informacja i komentarz do niej. Naturalna kolej rzeczy na forum.KondZik, też jestem zaskoczony. Mam nadzieję, że nie pomyślałeś o mnie, bo w żaden sposób twój komentarz nie pasuje do mojego posta, ale przypadek(?) sprawił, ze znalazł się pod moją wypowiedzią, więc wolę to wyjaśnić od razu ?
Zero odpowiedzi. Szkoda, bo jak ktoś kogoś niesłusznie osądzi to powinien mieć na tyle odwagi by to wyprostować.
A niechęci do wyimaginowanych "nowych" (sic!) - kimkolwiek oni są - lepiej nie skomentuję...
Napisałem coś w sytuacji/stanie w którym nie powinienem pisać.
Nigdy mi się to nie zdarzało, ale tym razem wyszło coś co nie powinno.
Nie chciałbym wszystkiego tłumaczyć, chce jedynie przeprosić bo nie powinno mi się takie coś zdarzać. Jeśli można to proszę o usunięcie mojego poprzedniego posta.
No i gitara. Zawsze wydawało mi się KondZik, że jesteś rozsądny facet, stąd moje powyższe zdziwienie. Cieszy mnie to, że jednak się do tego odniosłeśKondZik pisze:Miałem pozostawić to wszystko bez komentarza, ale uważam, że jestem winien wyjaśnienia.Tomker pisze:Damned pisze: Ty tak na serio?
Nikt nikogo nie ustawia. Padła informacja i komentarz do niej. Naturalna kolej rzeczy na forum.KondZik, też jestem zaskoczony. Mam nadzieję, że nie pomyślałeś o mnie, bo w żaden sposób twój komentarz nie pasuje do mojego posta, ale przypadek(?) sprawił, ze znalazł się pod moją wypowiedzią, więc wolę to wyjaśnić od razu ?
Napisałem coś w sytuacji/stanie w którym nie powinienem pisać.
Nigdy mi się to nie zdarzało, ale tym razem wyszło coś co nie powinno.
Nie chciałbym wszystkiego tłumaczyć, chce jedynie przeprosić bo nie powinno mi się takie coś zdarzać. Jeśli można to proszę o usunięcie mojego poprzedniego posta.
- Collie
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Keep The Faith
- Kontakt:
Liczyłam po cichu na jakieś wyróżnienie naszych forumowiczów, którzy wzięli udział. Dobry znak, że Richie po dłuuugim czasie w końcu wziął się za swój konkurs.BlackDot pisze:http://richiesambora.com/2013/07/every- ... st-winner/
Konkurs na cover rozstrzygnięty.
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
https://www.instagram.com/qeeriefire/