"The Circle" - Nowy Album
Moderator: Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Empik - podobno u nich premiera (na sieć sklepów) jest 9tego.
MMarkt - dziś nie ma, jutro można dzwonić, pojutrze tak samo, ble, ble, ble...
?ENADA!!
W dobie takiego piractwa oni 6tego powinni dostarczać te płytki kurierem do domu (za dodatkową opłatą oczywiście) i z jakimś bonusem dla biorących udział w przedsprżedaży. Tak jest za granicą. U nas jak Pathfinder mówi, będzie może za 2 tygodnie![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
I pomyśleć, ze Handa dostałem w dniu premiery i to w wersji dualdisc (ostatni bo poszły jak świeże bułeczki).
MMarkt - dziś nie ma, jutro można dzwonić, pojutrze tak samo, ble, ble, ble...
?ENADA!!
W dobie takiego piractwa oni 6tego powinni dostarczać te płytki kurierem do domu (za dodatkową opłatą oczywiście) i z jakimś bonusem dla biorących udział w przedsprżedaży. Tak jest za granicą. U nas jak Pathfinder mówi, będzie może za 2 tygodnie
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
I pomyśleć, ze Handa dostałem w dniu premiery i to w wersji dualdisc (ostatni bo poszły jak świeże bułeczki).
Empik na Marszałkowskiej w Wawie stan na 16:30:
Najpierw ze pewno będzie po 18, sprawdza dalej chyba jednak na jutro dopiero, a potem, ze premiera przełożona na 9-ego....
Zdecydowałem się dopłacić te kilka złotych w empiku by nie czekać na odbiór osobisty Merlina tylko przesłuchać dziś...ech. A teraz patrzę na Merlinie a tam wysyłka 3-5 dni. Czyli zostaje MM?
Najpierw ze pewno będzie po 18, sprawdza dalej chyba jednak na jutro dopiero, a potem, ze premiera przełożona na 9-ego....
Zdecydowałem się dopłacić te kilka złotych w empiku by nie czekać na odbiór osobisty Merlina tylko przesłuchać dziś...ech. A teraz patrzę na Merlinie a tam wysyłka 3-5 dni. Czyli zostaje MM?
- pathfinder
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Ulubiona płyta: New Jersey
Ja mieszkam na takim zadupiu, że tu nawet empika nie ma, więc muszę się przejechać.
Holdin' on - we got to try
Holdin' on to never say goodbye
http://img695.imageshack.us/img695/6227/0466.jpg
Holdin' on to never say goodbye
http://img695.imageshack.us/img695/6227/0466.jpg
-
- It's My Life
- gnjovi
- I Believe
- Ulubiona płyta: New Jersey
Dobrze że od kilku lat zamawiam zagranicą(tym razem z UK)bo chyba by mnie szlag trafił jak was tutaj że trzeba czekać.żenada. z ciekawości poszedłem dziś do media marketu w Krakowie a płyty nie ma, zero jakieś informacji,plakatów -jak zwykle.W Polsce nie promują w ogóle Bon Jovi.Ostatni raz to chyba jak Crush wychodził to były nawet reklamy w TV.dlatego wolę zamówić zagranicą a nie czekać łaskawie jak zechcą zamówić do naszych sklepów .Wysłali mi 28.10 a dostałem 04.11.Pełen profesjonalizm.Akurat mam wersję Deluxe więc miałem możliwość oglądnięcia dokumentu When we were beautiful-jest świetny.Płytę ocenie innym razem-na razie wrażenia pozytywne, bez rewelacji ale OK.
Flying like an aeroplane
Crying like the lonely whistle of a long black train
Flying like an aeroplane
Crying like the lonely whistle of a long black train
SOMEDAY I'LL BE SATURDAY NIGHT