Powstaje nowy album Bon Jovi...

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Ależ to jest bardzo dobre :D tyle czasu nie miałam ''ciar'' słuchajac nowego BJ aż się doczekałam:D takie mega pozytywne, inne, zróżnicowane, z tym ''czymś'' :D nie ma porównania do płyt poniżej 95r. bo to nie ma sensu, czasy się troszke zmieniły, my też a chłopcy wraz z nami;)

może mam beznadziejny gust, bo mi się podoba :D ale co mnie to, ja mam radoche słuchając tego i to najważniejsze :D życzę tego wszystkim :D
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
KondZik

Post autor: KondZik »

Słucham...

I'm with you jest świetne jak dla mnie.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Smolek pisze:Ma ktoś Into The Echo?
Płytka, która wyciekła jest bez Into The Echo. Nikt go teraz nie wyczaruje, trzeba spokojnie czekać na wyciek obszerniejszej wersji. Pewnie lada dzień się pojawi :)
Smolek pisze:Ja jutro ocenię. Ale tak na gorąco: jest dużo lepiej niż myślałem! I jest wielka szansa, że będą WAN bardziej lubił niż TC. ;)
Mam podobne podejście. Wolę przesłuchać kilka razy, wsłuchać się na spokojnie i dopiero zabierać się za oceny ;)
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Jeszcze 30min ściągania i uwierzyć, że jestem podekscytowany :D Nie wiem czemu :P
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

KondZik pisze:Słucham...

I'm with you jest świetne jak dla mnie.
Oj tak. ;) Po snippecie byłem rozczarowany na początku. A teraz bardzo mi się podoba. Solo super. I niespodziewanie fajna gitara dodana potem, od 3:06. Ale Thick As Theives to najlepsza piosenka na albumie. Piosenka rozwaliła system. Uwielbiam ją. ;)
Awatar użytkownika
Jarek
I Believe
I Believe

Post autor: Jarek »

A jednak stalo sie to czego sie balem a trzymalem mocno kciuki, coz.. Mogl byc ewenement cyfrowych czasow gdyby BJ nie wycieklo do premiery fizycznej na polkach sklepowych. Wtedy ci co deklarowali i wierzyli do konca, udali by sie po zakup krazka.W tej jednak sytuacji wiekszosc a zwlaszcza kilku judaszow dozna radosci z odsluchania wczesniej i za darmo nowego, znienawidzonego i skreslonego juz na wstepie wydawnictwa. Czy w ogole byla szansa aby nie zakupili lub nie sciagneli nowej plyty wysmianego, disco- polowego z beznadziejna produkcja, Bon Jovi 2013 na dlugo przed jego premiera?Teraz sa ciary? Jednak..a gdzie honor i duma? Czyzby zostaly schowane do kieszeni?cyt. Gdy (zobaczyli)"uslyszeli" dopiero uwierzyli.Jednak sie podoba.Klasyczna powtorka z rozrywki jak przy poprzednich wydawnictwach.

Ja zostaje przy swoim, czekam na oryginal, cierpliwie lecz z rosnaca ekscytacja bo muzyka BJ to zawsze dla mnie gwarant niesamowitych doznan i pewniak do zakupu z cala swoja tajemnicza otoczka. To jak powrot do dziecinstwa i magii oczekiwania na prezenty pod choinka, rozpakowywania ich i cieszenia sie z zabawy nimi.Identyczny stan ducha.
A pomyslec ze o maly wlos sledzac temat, po niektorych wypowiedziach moglem sobie zepsuc cala zabawe z oczekiwania, obrzydzic nadchodzacy album, ba nawet ostatecznie znienawidziec sam zespol.

Mniejsza o to, musialem dac upust swojemu sarkazmowi, a opinie najbardziej wiarygodne na temat plyty beda wydane po dluzszym czasie, najlepiej gdy plyta sie juz nieco zestarzeje i porysuje i kolejny raz historia zatoczy krag przy miejmy nadzieje kolejnych , niedaleko siegajacych w przyszlosc, wydawnictwach zespolu, ktore beda oceniane z perspektywy WAN i porownywane do niego, wreszcie moze docenionego jak reszta wydawnictw zwlaszcza po 2000 roku.

Nie pozostaje na koniec nic innego jak zyczyc wszystkim i bez wyjatku, wspanialych wrazen z odsluchu plyty( bez znaczenia czy wersji oryginalnej czy nie) swojego ulubionego zespolu, o ktorego popularnosci swiadczymy My jego zawsze wierni fani na calym swiecie, kupujac ich plyty, nalezac do fanklubow i wypelniajac do ostatniego miejsca stadiony na koncertach.
"..You can rule the whole world but it don't mean one damn thing.."
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Stary, wyluzuj. Jestem pewien, że każdy tutaj obecny, kto ściągnął "leaka" kupi oryginalną płytę ;) Ja na pewno tak zrobię ;)
Awatar użytkownika
Jarek
I Believe
I Believe

PePe pisze:Stary, wyluzuj. Jestem pewien, że każdy tutaj obecny, kto ściągnął "leaka" kupi oryginalną płytę ;) Ja na pewno tak zrobię ;)

Ale czy ja sie bulwersuje? :)
Podchodze do wszystkiego z dystansem jakiego brakuje niestety, czesto innym :)
Skreslilem tych, pare slow, bo poczulem jakas wewnetrzna potrzebe, nie mieszajac sie wczesniej w bezsensowna polemike, przewidujac pozniejszy(obecny) final :)
Mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem, ze wzial ktos, cos personalnie do siebie.Jednak jesli tak, z gory przepraszam i pozdrawiam!
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Po prostu myślałem, że wszystkich, którzy ściągnęli dziś "przeciek" podejrzewasz o to, że nie kupią płyty ;) Ale już późno, może mi się wydawać :P
Awatar użytkownika
Jarek
I Believe
I Believe

Pozno mysle, juz rozbrzmiewa Shanks z Jonem w telefonach, sluchawkach, sprzecie audio i w samochodach.Wirus niczym wikileaks rozprzestrzenia sie w przerazajacym tempie :)
cintus
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: cintus »

jakby ktoś chciał bez ściągania posłuchać snieptów w wersji 100% długości to tutaj podaję linka do chińskiej wrzuty: music.baidu.com/album/35279588
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

a ja się teraz zastanawiam nad kupnem płytki i tylko na wersje nie mogę się zdecydować...

i stąd też takie pytanie. co to jest SuperHighMaterial ?

japońska edycja CD+DVD jest tak oznaczona.

http://www.fan.pl/katalog/p92222779_bon ... t_now.html
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Kasiunia pisze:i stąd też takie pytanie. co to jest SuperHighMaterial ?
Jest to wersja albumu z jeszcze większa ilością Shanksa :D
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

No Japończycy wynaleźli jakiś czas temu taką ulepszoną wersję materiału do produkcji CD i DVD - wyższa pojemność, lepsza jakość dźwięku, ileś-tam lat dłużej wytrzyma. W naszych odtwarzaczach chodzi normalnie, ale sprzedają to tylko w Japonii.
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Kasiunia pisze:co to jest SuperHighMaterial ?

japońska edycja CD+DVD jest tak oznaczona.
Dokładnie tak jak Ricky napisał i warto dodać, że na DVD znajdą się:

1. Because We Can (music video) *
2. Because We Can (making of)
3. Have A Nice Day (Live)
4. It's My Life (Live)

* klip w kilku znanych wersjach
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”