Zespół nie występuje, ale na końcu ta blond pani zmienia się w półnagiego Jona leżącego na plaży, pewnie to taka metafora, ze niby faceci się nie jarają, ale w podświadomości jednak im siedzi ten siwy blondyn
ok, żartowałam
Moderator: Mod's Team
o matko.. jak ja coś palne i nie doczytam to wychodzą piękne szopki ! już poprawione i wytłuszczone żeby wszyscy widzieli xDmonjovi pisze:Fromasz
napisałeś, że na forum się zajmujemy piractwemmoże popraw bo nas zamkną
Ciekawa wymiana tweetów Eddiego Trunka, który przeprowadził wczoraj wywiad z Jonem, z osobami niezadowolonymi z obecnej sytuacji BJ.
https://twitter.com/EddieTrunk/with_replies
Adrian.. teraz to zamkną tylko mnie! pięknie!Adrian pisze:To ukryte informacje do kogo się zgłaszać na PW. Za drobną opłatą Fromasz będzie wiedział co zrobić ;Dmonjovi pisze:Fromasz
napisałeś, że na forum się zajmujemy piractwemmoże popraw
Who Would You Die For powinno być na THIOSale zaraz obok Devil. Po takim duecie mózg roz***y,
myślisz że tą akcją z paleniem mostów itd udało mu się coś ugrać?Damned pisze:A więc pierwszy w historii teledysk Bon Jovi bez udziału Jona stał się faktem. Sporo trzeba było lat, aby zrzucić z siebie ten ciężar i móc promować album na własnych zasadach... Do tej pory trudno było sobie wyobrazić teledysk bez udziału JBJ. Z wiadomych względów. Jak widać, w nowym kontrakcie nie ma takich zobowiązań. Nie ma też limitów odnośnie singli. Tym samym, poznaliśmy odpowiedź na pytanie, czy warto było buntować się przeciwko własnej wytwórni.
Powiedzieli mu: starość nie radość. Albo się przefarbujesz albo nikt nie wystąpi...Damned pisze:A więc pierwszy w historii teledysk Bon Jovi bez udziału Jona stał się faktem. Sporo trzeba było lat, aby zrzucić z siebie ten ciężar i móc promować album na własnych zasadach... Do tej pory trudno było sobie wyobrazić teledysk bez udziału JBJ. Z wiadomych względów. Jak widać, w nowym kontrakcie nie ma takich zobowiązań. Nie ma też limitów odnośnie singli. Tym samym, poznaliśmy odpowiedź na pytanie, czy warto było buntować się przeciwko własnej wytwórni.
Zgadza sięprezes1 pisze: Pamiętam teledysk solowy Jona bez Jona. Ale BJ chyba nie było jeszcze.
chodzi Ci o who says you cant go home?Damned pisze:Ciekawe jaki był budżet klipu "Who Says" z człowiekiem-psem w roli głównej
Byłby cud miódAdrian pisze: Chciałbym aby za Devila i Born Again T zabrał się Isham z bardzo dużym budżetem
Właśnie, byłam pewna, że istnieje jakiś teledysk bez JBJ, wczoraj nawet robiłam rekonesans, ale zapomniałam o solowych albumach. Chociaż kiedyś wydawało mi się, że to jest fanowskie video, ale jednak nie.mellono pisze:Zgadza sięprezes1 pisze: Pamiętam teledysk solowy Jona bez Jona. Ale BJ chyba nie było jeszcze.Dyin' Ain't Much Of A Livin:
https://www.youtube.com/watch?v=1wJUtd89txg