Chciałam się pochwalić moją nową koszulką z BJ, pare dni temu ją zamówiłam i dziś przyszła paczka - jakież bylo moje zdziwienie gdy zobaczyłam jak Jon młodo i ślicznie na niej wygląda - oto ona:
monjovi pisze:Chciałam się pochwalić moją nową koszulką z BJ, pare dni temu ją zamówiłam i dziś przyszła paczka - jakież bylo moje zdziwienie gdy zobaczyłam jak Jon młodo i ślicznie na niej wygląda - oto ona:
[/size]
Moniko, liczę, że jak się spotkamy następnym razem to będziesz mieć na sobie tę nieziemską koszulkę
Lydia, wielkie dzięki! Niesamowita sprawa to wykonanie! Mogę wystosowac jakąś petycję o całe nagranie! jest Elvis i jest Jon, a Monika w niebie hehe
to najlepszy dowód co Jon powinien teraz śpiewać.
monjovi pisze:Lydia, wielkie dzięki! Niesamowita sprawa to wykonanie! Mogę wystosowac jakąś petycję o całe nagranie! jest Elvis i jest Jon, a Monika w niebie hehe
Nie ma sprawy Póki co jest tylko tyle (możecie zobaczyć na koncie tej dziewczyny że są jeszcze chyba 3 filmiki ale kilkusekundowe więc ich nie umieszczałam). Jak pojawi się cos nowego to dam znać
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
Bardzo ładna aranżacja. Jon zaśpiewał to chyba po raz pierwszy z akompaniamentem, wcześniej zawsze a'capella, dlatego naiwnie liczę na nagranie z całym utworem
monjovi pisze:Lydia, wielkie dzięki! Niesamowita sprawa to wykonanie! Mogę wystosowac jakąś petycję o całe nagranie! jest Elvis i jest Jon, a Monika w niebie hehe
Głos się zmienia. (Nie)stety. Na płytach zespołu to się odbija, co widać po ostatnim albumie np.
Łatwiej mu śpiewać takie kawałki + zaczyna się starzeć.
Ma to swój urok i podoba mi się również.
Niestety ostatnio lepiej wychodzi Janowi śpiewanie kawałków do poduszki, czasami wolę tego posłuchać niż meczenia się w Always :-( zgadzam się z Kondzikiem, widać ta zmianę nawet po ostatnich utworach solowych Jona, które niestety nie są wg mnie tak dobre jak Can't Help Falling.. partia skrzypiec dodaje niewątpliwie uroku!