To ja z duzym przymruzeniem oka powiem, ze pan Radek spiewal m. in. w projekcie Zanderhaus (probka: http://www.youtube.com/watch?v=5IaNCHKffgE ) zanim zaczal grac tak, jak we wrzuconym przez Ciebie linku. Czy to starzenie sie z klasa?
Heh
Wyszło nieporozumienie
Ale to mój błąd ZB. Nie oddzieliłem obu rzeczy grubą kreską.
Stwierdzenie że wszyscy się starzejemy i trzeba robić to z klasą jest osobno.
A osobno jest link i porównanie tego do Who says Tak z żartem
Wiem, wiem KondZik xD Dlatego pogrubilem fragment, ze to 'z duzym przymruzeniem oka'. Po prostu wykorzystalem okazje, zeby pokazac Janusza Radka z innej strony
ZB pisze:Wiem, wiem KondZik xD Dlatego pogrubilem fragment, ze to 'z duzym przymruzeniem oka'. Po prostu wykorzystalem okazje, zeby pokazac Janusza Radka z innej strony
A to sorki Jutro mam egzam i tak średnio myśle o tym.
Yyy... Radek ma kawał głosu z tego co kilka razy słyszałem ale za utwory jakoś średnie. A link naprawde fajny, dzięki.
No zdecydowanie. Chociaż to i tak nieaktualne zdjęcia. Richie wyglądał wtedy gorzej i jeszcze te okulary XD haha A Jon ma teraz mniej włosów, zakola że hoho
No ale niektórzy wyglądają jakby żyli na burgerach i dawnej sławie. Masakra
teraz, szczeg. po wydaniu płytki, znowu jest pełen życia i spełniony i patrząc na stare zdjęcie oceniam, że nic się nie zmienił a właściwie powinnam powiedzieć, że powrócił do siebie młodego
I niech mi ktoś powie , że chłopaki z NJ nie trzymają formy!
Trzymają. Jak sobie porównałam ze zdj. innych ludzi w artykule to stwierdzam, że nie z każdym czas obszedł się tak łagodnie. I nie każdy korzystał z operacji plastycznych.