Byle nie siedział w studiu 3,5 roku.
Z tego co pamiętam to ma nagrane z Rockiem jeszcze 10 piosenek z ostatniej sesji, może część wykorzystają, będzie szybciej.
I musi teraz uważać na Orianthi(w sumie Nikki też) bo może go dodać do akcji 'me too'.
Moderator: Mod's Team
Fajny news i super brzmienie gitary!prezes1 pisze:I to jest news!![]()
Byle nie siedział w studiu 3,5 roku.![]()
Z tego co pamiętam to ma nagrane z Rockiem jeszcze 10 piosenek z ostatniej sesji, może część wykorzystają, będzie szybciej.
I musi teraz uważać na Orianthi(w sumie Nikki też) bo może go dodać do akcji 'me too'.![]()
Zdecydowanie nie. Uwielbiam Ryśka żartującego i bardzo lubię to jego poczucie humoru. On tutaj jest jakiś nieobecny, zupełnie w swoim świecie. Zauważ że nawet B.Rock się nie śmieje, bo wydaje mi się, że jest świadomy sytuacji i idzie to w świat. To nie jest normalne zachowanie Ryśka i normalne żarty. Ja wiem, że ostatnio przywykliśmy do Ryśka pod wpływem i staje się to coraz bardziej normalne, ale osobiście odczuwam różnice gdy żartuje bez i z używkami. Przynajmniej tak mi się wydaje. Zresztą nie ma co ukrywać osoba mająca problemy z alkoholem/narkotykami/środkami przeciwbólowymi ma poważny kłopot i nie rozwiąże tego problemu ot tak, tym bardziej prowadząc życie jakie prowadzi. Zresztą jego była żona jest tego doskonałym przykładem niestety.Dand pisze:Rychu zawsze taki był jak żartował,wystarczy sporo starych filmików obejrzeć. Szukanie dziury w całym, ja po tym filmiku miałem właśnie bardzo pozytywne odczucia co do jego formy.
Jest sporo starych filmików gdzie tak się zachowuje i w mojej ocenie nie rzadko wku*rwiał tym Jona :pprezes1 pisze:Nie wiem, ja widzę Boba Rocka śmiejącego się ze wszystkimi.
Rycho zawsze miał takie zagrywki, nawet jak materiał miał być poważny robił z siebie klowna.