Stąd też nowy skrypt forum i galerii. Oba już działają. Wkrótce też oba zyskają nowy wygląd.
Zgłazsajcie proszę wszelkie błędy forum oraz ewentualnie wasze sugestie wobec działania skryptu.
Moderator: Mod's Team
Tak, to tymczasowa.Damned pisze:Jak rozumiem, obecna forma forum jest jedynie przejściową...
Ciężko się będzie z dnia na dzień przestawić, ale to dobrze, że strona już wkrótce zadebiutuje w nowej szacie. Najwyższa pora na zmiany! Czekam z ciekawością na nową odsłonę BJ.pl i forum![]()
Jeżeli chodzi o tymczasową wersję forum to zauważyłem kilka nowych ciekawych opcji. Jest też kilka błędów/niedociągnięć:
Możesz mi w PW pokazać przykład?Damned pisze:- wszystkie duże zdjęcia wstawiane w postach (np. scany) są poucinane; wcześniej były automatycznie pomniejszane do szerokości 400px i myślę że to było bardzo dobre rozwiązanie
Prawdopodobnie będzie więcej opcji "pisania", i tam powinna by - cały czas są dodawane nowe funkcje.Damned pisze:- nie działa już polecenie "center" (wielka szkoda, bo czasami było pomocne); jeżeli to możliwe byłbym za przywróceniem tej funkcji
Tak.Damned pisze:- zniknęły obrazki w podpisach użytkowników (ale jak rozumiem trzeba je po prostu osobiście wstawić od nowa)
Jaki chcecie?Damned pisze:PS. apeluję o zmianę koloru nazw użytkowników z grupy Gdańsk Supporter. Różowy to ostatni kolor, który wybrałbym, aby mnie reprezentował...
Mówisz masz - wersja mega tymczasowa.Dand pisze:Czy na głównej nie beda juz wyswietlane ostatnio aktualizowane badz nowe tematy na forum ? Te kilka co zawsze byly po prawej stronie.
Tak.monjovi pisze:Świetnie, że coś zaczyna się dziać !Chyba jeszcze nie widziałam forum w takiej odsłonie
Zauważyłam, że większość użytkowników ma ''nieokreśloną'' płeć, to chyba również należy ustawić od nowa
to promocja gender?Bodzio pisze:Tak.monjovi pisze:Świetnie, że coś zaczyna się dziać !Chyba jeszcze nie widziałam forum w takiej odsłonie
Zauważyłam, że większość użytkowników ma ''nieokreśloną'' płeć, to chyba również należy ustawić od nowa
Jak chcesz...Yossarian pisze:to promocja gender?Bodzio pisze:Tak.monjovi pisze:Świetnie, że coś zaczyna się dziać !Chyba jeszcze nie widziałam forum w takiej odsłonie