Od dłuższego czasu staramy się trochę przywrócić stronę jak i FBook Always do świata żywych prezentując różnorodne treści (artykuły, klipy, dema, zestawienia) itp.
Chciałbym się dowiedzieć od was:
1- Czy zaglądacie na naszego Facebooka?
2- Co byście najbardziej chcieli na nim widzieć
Generalnie materiały tam zamieszczane podzielić można na kilka kategorii:
1 - Nowości - Czyli wszystko to co nowego pojawi się w świecie Bon Jovi
2 - Ciekawe klipy - Czyli taki misz-masz tego co komu z redaktorów wpadnie ciekawego pod rękę i wrzuci
3 - Historia - wszystkie jakieś ciekawsze informacje jak np teraz dodałem informacje o Always czy klip z premiery Runaway
4 - Dema, Bonusy, Covery, Piosenki oddane innym artystom - Niedawno np wynalazłem "Burn With Me" odrzut z "WANa"
5 - Aktualne konkursy na forum - Czyli jak mamy coś ciekawego na forum i prowadzonego w jasny i sensowny sposób to daje znać o tym na FB
6 - Zestawienia/Rankingi - Czyli np zdobycze albumów na Billboardzie czy piosenek w RMF FM.
7 - Całe koncerty, albumy - Najlepiej z jakimś wstępem jak np. o wydawnictwie "Inside Out".
8 - Aktualne tematy - W grudniu wrzucę 2-3 posty z propozycją "dobrego prezentu" dla fana Bon Jovi
Generalnie idea jaka mi przyświeca to aby wstawiać rzeczy ciekawe i różnorodne. czasami totalnie błahe jak ten art o Gunsach a czasami tłumacze jakieś konkretne artykuły z rożnych stron jak np ten o uczestnictwie Jona w Middle Class Advocacy Group.
Grubsze tematy lądują na stronie głównej, która przekierowuje news również na FBooka natomiast na Fejs trafia masa innych drobniejszych rzeczy.
Dlatego też chciałbym wiedzieć co was najbardziej interesuje, a co wkurza.
Czy jest warto sięgać po książki, gazety, aby wyszukiwać ciekawostek czy nie ma sensu?
Generalnie chciałbym wiedzieć w co inwestować czas jeśli już taki ja lub ktoś inny z redakcji wygospodaruje.
Fajnie byłoby też zrobić jakieś cykle np
Demo, Cover, Bonus
Ciekawostka
Zestawienie
Acha no i najważniejsze. Nasz FBook znajduje się pod poniższym linkiem. Niestety dla nas bywamy myleni z innymi stronami FB o Bon Jovi
https://www.facebook.com/bonjovipl