Chciałem Was wypytać o tani i dobry nocleg. Masa z Was nocowała w Gdańsku z okazji koncertu i myślę, że się orientujecie. Studiuję tutaj teraz i na sylwestra ma zamiar wpaść do mnie ktoś, z południa Polski. Muszę sam to ogarnąć, ale bladego pojęcia nie mam o co zahaczyć. Skoczę podpytać w akademikach, a Wy, jeśli łaska, doradźcie coś z hoteli.
No niestety hotele w Gdańsku do tanich nie należą : / Proponuję popatrzeć na jakieś prywatne ville gdzie wynajmują pokoje, a jak coś jeszcze przyjdzie mi do głowy to napisze
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Chciałem Was wypytać o tani i dobry nocleg. Masa z Was nocowała w Gdańsku z okazji koncertu i myślę, że się orientujecie. Studiuję tutaj teraz i na sylwestra ma zamiar wpaść do mnie ktoś, z południa Polski. Muszę sam to ogarnąć, ale bladego pojęcia nie mam o co zahaczyć. Skoczę podpytać w akademikach, a Wy, jeśli łaska, doradźcie coś z hoteli.
Ja nocowałam w willi Alfa, jednak dostęp do komunikacji miejskiej był trochę utrudniony, a cena pokoi waha się w granicach 140/150 zł za dobę (za pokój, nie od osoby). Jednak polecam ze względu komfort, czystość, bardzo przyjazną i profesjonalną obsługę - jeśli dla kogoś jest to znaczące
Ja nocowałam w Pensjonacie - Villi Zosieńka. Płaciłam 240 zł za 4 osoby. Pokój był duży, czysty a łazienka z jacuzzi, w cenie pyszne obfite śniadanie. Miła i pomocna obsługa. Zamknięty parking dla samochodów. Nie wiem jak z komunikacją miejską, bo nie korzystaliśmy.