Nasze seriale
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Save a Prayer
Numer 1 to dla mnie Supernatural- wybuchowa mieszanka świetnej fabuły i znakomicie dobranej obsady, wiadomo, od 1 sezonu serial się zmienił ale wg mnie wcale nie stracił na swoim uroku. Całkowicie się w nim zakochałam po wykonaniu pod koniec 3 sezonu przez głównych bohaterów Wanted Dead Or Alive
Dalej jest Dexter, Różowe lata 70-te no i Jak poznałem waszą matkę. Nie może zabraknąć też tu Demonów Da Vinci (z życiem Leonardo to on raczej niewiele ma wspólnego, ale fantazje scenarzystów są naprawdę zaskakujące
) A czy Top Gear można zaliczyć do seriali? Nie jestem mechanikiem, raczej estetką (tzn. lubię popatrzeć na ładne samochody
) W każdym razie uwielbiam osobowości prowadzących, a wywiady Clarksona-moja ulubiona część.
A u mnie:
Suits
Gra o Tron
Breaking Bad
Zakazane Imperium
Dexter
Chuck (Blaze of Glory się pojawiło w tym serialu, w dodatku pięknie sparodiowane
http://www.youtube.com/watch?v=lErkYdnr_50 )
Borgias
House
White Collar
Mad Men
Californication
Suits
Gra o Tron
Breaking Bad
Zakazane Imperium
Dexter
Chuck (Blaze of Glory się pojawiło w tym serialu, w dodatku pięknie sparodiowane

http://www.youtube.com/watch?v=lErkYdnr_50 )
Borgias
House
White Collar
Mad Men
Californication
-
- Have A Nice Day
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
Seriale to najlepszy sposób żeby być na bieżąco z angielskim! Oglądam:
- How i met your mother!!! Najlepszy serial na świecie + Neil Patrick Harris + scena, gdzie Neil zachwyca się "you give love a bad name" a potem wszyscy śpiewają refren
- Scrubs (po polsku chyba Hoży doktorzy) - dla mnie lepsze niż House, najciekawszy serial o szpitalach przy tym chyba najśmieszniejszy serial na świecie (pod warunkiem że w oryginale! Lektorzy i napisy zabijają seriale)
- Cougar Town - zaczęłam oglądać przez aktorkę oraz reżysera Scrubsów, ale serial jest słaby (i tak 4 sezony obejrzałam
)
- Seks w wielkim mieście - zaczęłam oglądać tylko i wyłącznie dla odcinka z JBJ ale chciałam być wtedy w temacie, więć zaczęłąm od początku - odcinek z Jonem mnie rozczarował ale serial jest OK
- War at home - śmieszne, lekkie, tylko dwa sezony.
- Futurama - kiedy mam ochotę na coś bez sensu
Z polskich rzeczy zdarza mi się obejrzeć Ranczo albo Ojca Mateusza, uwielbiam prymitywne poczucie humoru w Kiepskich i mogę się z nich godzinami zaśmiewać
- How i met your mother!!! Najlepszy serial na świecie + Neil Patrick Harris + scena, gdzie Neil zachwyca się "you give love a bad name" a potem wszyscy śpiewają refren
- Scrubs (po polsku chyba Hoży doktorzy) - dla mnie lepsze niż House, najciekawszy serial o szpitalach przy tym chyba najśmieszniejszy serial na świecie (pod warunkiem że w oryginale! Lektorzy i napisy zabijają seriale)
- Cougar Town - zaczęłam oglądać przez aktorkę oraz reżysera Scrubsów, ale serial jest słaby (i tak 4 sezony obejrzałam
- Seks w wielkim mieście - zaczęłam oglądać tylko i wyłącznie dla odcinka z JBJ ale chciałam być wtedy w temacie, więć zaczęłąm od początku - odcinek z Jonem mnie rozczarował ale serial jest OK
- War at home - śmieszne, lekkie, tylko dwa sezony.
- Futurama - kiedy mam ochotę na coś bez sensu
Z polskich rzeczy zdarza mi się obejrzeć Ranczo albo Ojca Mateusza, uwielbiam prymitywne poczucie humoru w Kiepskich i mogę się z nich godzinami zaśmiewać
- Fantaghiro7
- Have A Nice Day
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Obejrzane:
- Ally McBeal - najlepszy serial świata
- Battlestar Galactica - drugi najlepszy serial na świecie
- Przyjaciele
- Jak poznałem waszą matkę (czekam na nowy sezon!)
- Współczesna rodzina (czekam na nowy sezon!)
- American Horror Story (czekam na nowy sezon!)
- Wyspa Harpera
- Doktor House
Oglądam:
- Czysta Krew (nowy sezon wymiata!)
- Pod kopułą
- Gra o tron
- Hannibal
Zamierzam obejrzeć:
- Lost (po pierwszych dwóch odcinkach jakoś nie mogę się przemóc by oglądać dalej..)
- Supernatural (moja druga połówka już od lat mnie namawia, więc w końcu będę musiała
)
- Big Bang Theory (trochę mnie nudzą pierwsze odcinki, ale podobno dalej się rozkręca, więc nie porzucam nadziei na obejrzenie tego
)
- Gotowe na wszystko (zaczęłam i jakoś porzuciłam chwilowo)
- Różowe lata 70te (porzucone dawno temu z nadzieją powrotu)
Nie wiem czy o czymś nie zapomniałam...jest taka opcja
Uwielbiam seriale!
- Ally McBeal - najlepszy serial świata
- Battlestar Galactica - drugi najlepszy serial na świecie
- Przyjaciele
- Jak poznałem waszą matkę (czekam na nowy sezon!)
- Współczesna rodzina (czekam na nowy sezon!)
- American Horror Story (czekam na nowy sezon!)
- Wyspa Harpera
- Doktor House
Oglądam:
- Czysta Krew (nowy sezon wymiata!)
- Pod kopułą
- Gra o tron
- Hannibal
Zamierzam obejrzeć:
- Lost (po pierwszych dwóch odcinkach jakoś nie mogę się przemóc by oglądać dalej..)
- Supernatural (moja druga połówka już od lat mnie namawia, więc w końcu będę musiała
- Big Bang Theory (trochę mnie nudzą pierwsze odcinki, ale podobno dalej się rozkręca, więc nie porzucam nadziei na obejrzenie tego
- Gotowe na wszystko (zaczęłam i jakoś porzuciłam chwilowo)
- Różowe lata 70te (porzucone dawno temu z nadzieją powrotu)
Nie wiem czy o czymś nie zapomniałam...jest taka opcja
Niezbyt często oglądam seriale, ale kilka ulubionych mam:
Przyjaciele
Świat według Bundych
Jak poznałem waszą matkę
Hoży doktorzy
Dwóch i pół
czasem też Big Bang Theory, Różowe lata 70te, Two Broke Girls, Sex w wielkim mieście, kiedyś Ally McBeal, Beverly Hills, Jasia fasolę...
Californication też zdarzyło mi się oglądać, muza w filmie nie najgorsza.
Supernatural tak się wszyscy zachwycali, zmusiłam się do kilku odcinków, ale mnie nudziły potwornie...
House'a też widzialam tylko kilka odcinków, może całe dwa.
Jeśli chodzi o polskie, to Kiepskich zdarzyło się lubić, Miodowe lata, 40latka, Alternatywy 4, Zmienników...
13 posterunek
Jak byłam mała, to lubiłam Czarodziejkę z księżyca i Zbuntowanego Anioła
To chyba tyle.
Przyjaciele
Świat według Bundych
Jak poznałem waszą matkę
Hoży doktorzy
Dwóch i pół
czasem też Big Bang Theory, Różowe lata 70te, Two Broke Girls, Sex w wielkim mieście, kiedyś Ally McBeal, Beverly Hills, Jasia fasolę...
Californication też zdarzyło mi się oglądać, muza w filmie nie najgorsza.
Supernatural tak się wszyscy zachwycali, zmusiłam się do kilku odcinków, ale mnie nudziły potwornie...
House'a też widzialam tylko kilka odcinków, może całe dwa.
Jeśli chodzi o polskie, to Kiepskich zdarzyło się lubić, Miodowe lata, 40latka, Alternatywy 4, Zmienników...
13 posterunek
Jak byłam mała, to lubiłam Czarodziejkę z księżyca i Zbuntowanego Anioła

To chyba tyle.
Stick to your guns.