Tak naprawdę nie kibicuję żadnej zagranicznej drużynie typu Chelsea, Manchester etc. bo dla mnie to zbyt głęboka woda, wolę kibicować swoim lokalnym
Takie moje zdanie i nie życzę sobie potem wybitego okna przez kibiców Niebieskich
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Spokojnie - nie grozi. Co prawda 80% kibiców Ruchu to kompletni idioci, ale raczej żaden z nich nie słucha Bon Jovi. To muzyka dla inteligentniejszej części ludzimisstwisted pisze:Takie moje zdanie i nie życzę sobie potem wybitego okna przez kibiców Niebieskich
Masz absolutną rację kolego... W pewnym wieku jest to fajna sprawa.Zdecydowanie dla singliTheRock pisze:w Football Managera kiedyś grywałem wcześniej w Championshipa - fajne gierki wciągające wymagające czegoś więcej niż klikania...ale niestety złodzieje czasu... a złodzej nie może ukraść czegoś czego nie ma.
No niestety Wisła została mistrzemkondzik pisze:Wisła - to jest potęga ! Wisła - najlepsza jest ! Wisła - trzeba szanować ! Wisła - ten nasz TS ! Wisła - to nasza miłość ! Wisła - wspaniała jest !
1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011, cdn
Jazda Jazda Jazda!!! Biała Gwiazda!!!
ps. Lechowi bez ironii życze europejskich pucharów i trzymam kciuki.