dozwolone od lat 18 :P
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Poprawka2. Możesz po prostu nie zwracać na to uwagi.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
uuu pan jeopardy sie zdenerwowal;] cala drze normalnieNawet nie wiesz jak mnie nudzi to twoje pisanie głupot na każdy temat, tylko nie wlaściwy. Te Twoje (i nie tylko Twoje) najazdy na modów, bo ojej ojej skasowali ci posta, a przeciez Ty tylko sie chcialas sie pobawic. Zastanów sie nad tym.
hmmm pomysle nad tym
Wybacz ale w przeciwienstwie do was nie mowie o tym w kazdym mozliwym temacie,nie robie sobie posmiewiska publicznego z niektorych.
a jesli ciebie( was) drazni moje zdanie na temat modow nie wchodzcietu
nikt was nie zapraszal do tego tematu. ciekawiej bylo bez was.
wasze kazde posty w przeciwienstwie do moich sa glebokie i przemyslane i normalnie zalatuje elokwencja.
a panowie to z Brockeback Mountain że tak zawsze parami? czy po prostu jeo wlazisz w d... mustafie bo po prostu to lubisz? no a teraz iddzie pobiegac bo słoneczko wyszło
no coż poziom tego calego posta jest zenujacyTak, parami. Masz coś do homoseksualistów ty zafajdany homofobie? Pobyłbyś trochę w zakładzie karnym o zaostrzonym rygorze, pare razy by ci mydło w kiblu upadło, tez byś był taki jak my. Tak więzienie działa na człowieka.
przydalby sie dluzszy pobyt w zakladzie moze by cie doprowadzono do porzadku.
wrecz przeciwnie hehe mnie bardzo rozbawiloCo do włażenia w "d..." - to było niesmaczne Ja rozumiem, można się kłócić próbować za przeproszeniem komuś dopierdzielić, ale nie jeżeli jest się w rzeczywistości istotą głupszą od bakterii. Trzeba zachować choć odrobinę klasy w tym wszystkim.
i ty pewnie tez nie.
Probowac komus dopierdolic? to chyba twoj cel,ktory chcesz osiagnac, widze ogolnie ze jestescie bardzo czuli i wrazliwi jesli ktos pozbija sie z was tak jak wy z innych.
i mustafa ty mowiszo zachowaniu klasy? buahahaha swoja wlasnie pokazales.
zeby jeszcze bylo co5uck m. d1.ck mfckr
Wielkie Joł!
Poczucie humoru, poczuciem humoru. Mnie po prostu meczy ciagle debilne offtopowanie, emotki ktorych naduzywacie nagminnie. Forum to nie czat, po prostu. I tak jovi, pokazales klase, zapisz sie do Młodziezy Wszechpolskiej, skoro wyznajesz ich idealy.
Załosne to.
Restkpa
Mateo
Poczucie humoru, poczuciem humoru. Mnie po prostu meczy ciagle debilne offtopowanie, emotki ktorych naduzywacie nagminnie. Forum to nie czat, po prostu. I tak jovi, pokazales klase, zapisz sie do Młodziezy Wszechpolskiej, skoro wyznajesz ich idealy.
Nie bylo to moja intencja, my intensions were gooduuu pan jeopardy sie zdenerwowal;] cala drze normalnie

Załosne to.
Restkpa
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich!
!
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
Po co tu moja kreatywnosc szeryfie, kiedy juz wszystko zostalo powiedziane, no chyba, ze robimy konkurs na najbardziej wyszukany bluzg w dziejach tego forum...Mustafa pisze: Culles, nie potrafisz być bardziehj kreatywny i wymyślić coś od siebie, a nie jak ostatni głupek przytakujesz pierwszemu lepszemu patafianowi o podwyższonym ego?
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
Bo takie właśnie być miało.wzruszające to było
Dzięki, wzajemnie.milego dnia życze przy neostradzie
BTW, nie mam Neostrady.
Ktoś kiedys powiedział, że jeżeli chcemy coś widzieć, to to widzimy, jeżeli nit - przeciwnie. Wnioski...?nie moge nie zwracac uwagi,bo w kazdym temacie o tym gderacie
Jeżeli moderator nie jest niektórym, to masz rację.nie robie sobie posmiewiska publicznego z niektorych
lol.nikt was nie zapraszal do tego tematu.
Czasami trzeba zniżyć się do poziomy osoby, do której treść danej wypowiedzi jest adresowana - nie moja wina.no coż poziom tego calego posta jest zenujacy
Wieeeelki lol.przydalby sie dluzszy pobyt w zakladzie moze by cie doprowadzono do porzadku
Racja. My nie myślimy w tak prosty sposób jak ty.no ale coz ja reprezentuje inna lige z innym poczuciem humoru,ktorego jeo nie ogarnia
i ty pewnie tez nie.
Nie lubie sam siebie cytować, ale...mustafa ty mowiszo zachowaniu klasy? buahahaha swoja wlasnie pokazales
Coś w tym stylu.Czasami trzeba zniżyć się do poziomy osoby, do której treść danej wypowiedzi jest adresowana - nie moja wina.
Czy nie za wysoko się cenisz? "Ludzi?" buhaha...zeby jeszcze bylo co heheh z czym do ludzi?
Dwie możliwości...
1. Albo jesteś 40-letnią zakompleksioną, samotną babą.
2. Lub -||- samotną, zakompleksioną nastolatka poszukującą przygód w Internecie.
Szeryfie, czytasz mi w myślach.chyba, ze robimy konkurs na najbardziej wyszukany bluzg w dziejach tego forum.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
bla bla bla
rownowaga w przyrodzie musi byc zachowana
jest albo czarne albo biale.... ubogi musisz miec ten swiat
moze powinnam na stale wyemigrowac bo niedlugo zabrkanie tu dla mnei miejsca.
Jesli mowa o homoseksualistach ja mowie glosne NIE! i nie naleze jeo do mlodziezowki
nie oklepuje ich na ulicach nie spluwam na nich nie traktuje gorzej, ale mowie po prostu takim zwiazkom NIE! czy sie to komus podoba czy nie. a okrewslenie mustafy
i najlepsze jest to ze zazwyczaj tolerancji wymagaja ludzie ktorzy sami jej nie maja![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
wiedzialam ze zatesknisz za nami dzieciaczkami
wszyscy wiemy ze masz
a powaznie proponuje zmienic forum lub temat, tam gdzie bedziesz mogl znalezc ludzi rownie inteligentnych i blyskotliwych jak ty bo tu..
no niestety
To w ogole myślicie?
a po kolejne to odkryles moja tajemnice
, jestem zakompeksiona 16 ktora szuka przygod w internecie heheheheh kurde mustafa naprawde musisz myslec.
a i jeszcze jeo...ten obrazek w podpisie.. niespelnione fantazje seksualne?
i tak na koncu mustafa... tylko udajesz prostaka czy naprawde nim jestes?
Mierzi cie to? to nie wchodz tu. jedni pisza eseje drudzy off topujaPoczucie humoru, poczuciem humoru. Mnie po prostu meczy ciagle debilne offtopowanie, emotki ktorych naduzywacie nagminnie. Forum to nie czat, po prostu.
rownowaga w przyrodzie musi byc zachowana
taaa bo polska dzieli sie na swiat gejow i swiat mlodziezy wszechpolskiejI tak jovi, pokazales klase, zapisz sie do Młodziezy Wszechpolskiej, skoro wyznajesz ich idealy.
jest albo czarne albo biale.... ubogi musisz miec ten swiat
moze powinnam na stale wyemigrowac bo niedlugo zabrkanie tu dla mnei miejsca.
Jesli mowa o homoseksualistach ja mowie glosne NIE! i nie naleze jeo do mlodziezowki
jest naprawde nie na miejscuzafajdany homofobie
i najlepsze jest to ze zazwyczaj tolerancji wymagaja ludzie ktorzy sami jej nie maja
no wlasnie...tydzienRatt pisze:buehehehehe tydzień mnie na forum nie było, a jedyne ciekawe coś to tutaj:D
juz sie nie tlumaczmustafa pisze:BTW, nie mam Neostrady
no prosze bardzo.. wskaz mi te osoby ktore nagminnie staram sie wysmiewac hehehe a moze one dsame sie zgloszanie robie sobie posmiewiska publicznego z niektorych
Jeżeli moderator nie jest niektórym, to masz rację.
no coz tylko nie znizaj sie za bardzo bo rozne rzeczy moga wyjscCzasami trzeba zniżyć się do poziomy osoby, do której treść danej wypowiedzi jest adresowana - nie moja wina.
a powaznie proponuje zmienic forum lub temat, tam gdzie bedziesz mogl znalezc ludzi rownie inteligentnych i blyskotliwych jak ty bo tu..
no niestety
Racja. My nie myślimy w tak prosty sposób jak ty.
To w ogole myślicie?
bueheheh masz racje cenie sie na tyle,że to za wielki prog dla ciebieCzy nie za wysoko się cenisz? "Ludzi?" buhaha...
Dwie możliwości...
1. Albo jesteś 40-letnią zakompleksioną, samotną babą.
2. Lub -||- samotną, zakompleksioną nastolatka poszukującą przygód w Internecie.
a po kolejne to odkryles moja tajemnice

a i jeszcze jeo...ten obrazek w podpisie.. niespelnione fantazje seksualne?
i tak na koncu mustafa... tylko udajesz prostaka czy naprawde nim jestes?
Myślisz, że jak miałaś spięcie w inkubatorze to ci wszystko wolno?
A jeszcze inni offtopują bez umiaru...Mierzi cie to? to nie wchodz tu. jedni pisza eseje drudzy off topuja
Czas najwyższy zacząć należeć.nie naleze jeo do mlodziezowki
A tolerancję w ogóle można mieć? Zawsze myślałem, że tolerancyjnym się jest lub nie, ale, jak widać, myliłem się.zazwyczaj tolerancji wymagaja ludzie ktorzy sami jej nie maja
Zastosuję się do tego.a powaznie proponuje zmienic forum lub temat, tam gdzie bedziesz mogl znalezc ludzi rownie inteligentnych i blyskotliwych jak ty bo tu..
Malo powiedziane. My rozmyślamy.To w ogole myślicie?
Dobrze, że się przyznałaś. Lepiej późno, niż później.a po kolejne to odkryles moja tajemnice , jestem zakompeksiona 16 ktora szuka przygod w internecie
Ty zapewne masz już taki przebieg wywołany spełnianiem swoich fantazji, że mogliby ci walnąć pomnik pod spożywczakiem. z tej okazji życzę ci, żebyś w tym roku pobiła rekord Algidy, a przede wszystkim, żebyś miałą osobne łóżko z tatą.niespelnione fantazje seksualne?
Oooo, nareeeeszcie.i tak na koncu mustafa
Mam byc szczery? Czasami udaję mniejszego niż jestem ^tylko udajesz prostaka czy naprawde nim jestes?
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
łoo na podworku cie takich zajefajnych textow ziomale nauczyli? heheMyślisz, że jak miałaś spięcie w inkubatorze to ci wszystko wolno?
no tak wybacz ze kolejny raz w tym temacie zbaczam z glownej jego mysli przewodniejA jeszcze inni offtopują bez umiaru...
mozesz mi przypomniec jaka ona byla?
pomysle nad tymCzas najwyższy zacząć należeć.
widac malo jeszcze wiesz o zyciuA tolerancję w ogóle można mieć? Zawsze myślałem, że tolerancyjnym się jest lub nie, ale, jak widać, myliłem się.
hehe gadaj zdrówTy zapewne masz już taki przebieg wywołany spełnianiem swoich fantazji, że mogliby ci walnąć pomnik pod spożywczakiem. z tej okazji życzę ci, żebyś w tym roku pobiła rekord Algidy, a przede wszystkim, żebyś miałą osobne łóżko z tatą.
heheh a tatusia..nigdy nie zostawie!! lepszy tatus niz pluszowy mis lub ewentulanie dmuchana lala co mustafa ?
dobrze ze jesrtes swiadomy tegoMam byc szczery? Czasami udaję mniejszego niż jestem ^
Wielkie Joł
Rozkrecilem troche nudna impreze. Lubie obserwowac bulwersujace sie nastolatki i wywyzszjacego sie chlopczyka, ktory mysli ze jak napisze jedno zdanie i wszystko podsumuje to kazdy pomysli, ze jest taki super.
rotflmao misiaczki
Restkpa!
Mateo
Rozkrecilem troche nudna impreze. Lubie obserwowac bulwersujace sie nastolatki i wywyzszjacego sie chlopczyka, ktory mysli ze jak napisze jedno zdanie i wszystko podsumuje to kazdy pomysli, ze jest taki super.
rotflmao misiaczki
Restkpa!
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich!
!