Mistrzostwa Świata w RPA 2010
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Mistrzostwa Świata w RPA 2010
Stworzyłem ten temat "dogłębnie poruszony" (by nie napisać dosadniej) tym "spektaklem", który zaserwowała nam Reprezentacja Polski w meczu z Irlandią Płn.
Ciekaw jestem Waszych opinii odnośnie tego, czy Polacy mają jeszcze jakiekolwiek szanse na awans?
Może widzieliście jakiś ciekawy mecz eliminacji w innych grupach i chcielibyście się podzielić swoimi wrażeniami?
Czy uważacie, że to już czas by przypomnieć sobie film "Pożegnanie z Afryką"?
Zapraszam do prezentowania swoich opinii.
Ciekaw jestem Waszych opinii odnośnie tego, czy Polacy mają jeszcze jakiekolwiek szanse na awans?
Może widzieliście jakiś ciekawy mecz eliminacji w innych grupach i chcielibyście się podzielić swoimi wrażeniami?
Czy uważacie, że to już czas by przypomnieć sobie film "Pożegnanie z Afryką"?
Zapraszam do prezentowania swoich opinii.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Szanse są bardzo duże nawet na wyjście z 1wszego. Denerwują mnie komentarze typu "jest klęska/tragedia". To że nie mamy 20 pktowej przewagi nad wszystkimi nie oznacza, ze jest źle. To tylko 3pkt straty do lidera!!
Osobiście wymienilbym CA?? obrone. Szkoda tylko że nie ma na kogo
Wstawiłbym Baszcze, Wojtkowiaka i Bosego.
To co wyprawiają ?ewłakow, Dudka i Wawrzyniak momentami to płakać się chce.
Borucowi należy się odpoczynek. Nie obwiniam go za 3ciego gola, bo to nie jego wina, że ma za debili kolegów z obrony którzy na takim boisku co chwila mu podawali. Irlandczycy też idioci, ale jak podawali do bramkarza to chociaż nie w światło bramki (sytuacja gdzie bramkarz kopnął piłkę i wleciała za niego, ale nie do bramki tylko na rzut rożny).
Zawalił natomiast 1wszego gola na spółkę z Wawrzyniakiem.
Gra ogólnie była do bani. Skład tez mógłby być lepszy (Wichniarek, Kuszczak, Peszko), ale Benchaker ma swoich ulubieńców (Zachorski, Załuska itp). Niestety.
Osobiście wymienilbym CA?? obrone. Szkoda tylko że nie ma na kogo
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
To co wyprawiają ?ewłakow, Dudka i Wawrzyniak momentami to płakać się chce.
Borucowi należy się odpoczynek. Nie obwiniam go za 3ciego gola, bo to nie jego wina, że ma za debili kolegów z obrony którzy na takim boisku co chwila mu podawali. Irlandczycy też idioci, ale jak podawali do bramkarza to chociaż nie w światło bramki (sytuacja gdzie bramkarz kopnął piłkę i wleciała za niego, ale nie do bramki tylko na rzut rożny).
Zawalił natomiast 1wszego gola na spółkę z Wawrzyniakiem.
Gra ogólnie była do bani. Skład tez mógłby być lepszy (Wichniarek, Kuszczak, Peszko), ale Benchaker ma swoich ulubieńców (Zachorski, Załuska itp). Niestety.
chyba nie widziałeś tabeliAdrian pisze:Szanse są bardzo duże nawet na wyjście z 1wszego. Denerwują mnie komentarze typu "jest klęska/tragedia". To że nie mamy 20 pktowej przewagi nad wszystkimi nie oznacza, ze jest źle. To tylko 3pkt straty do lidera!!
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Hmmm
1. Irlandia Płn. Irlandia Płn. 6 11-6 10
2. Słowacja Słowacja 4 8-5 9
3. Czechy Czechy 5 5-2 8
4. Słowenia Słowenia 5 5-3 8
5. Polska Polska 5 8-7 7
6. San Marino San Marino 5 1-15 0
za nazwami państw masz ilośc rozegranych meczy. Fakt Słowacja ma 2 mecze zaległe ale reszta nie.
Przyjmijmy, ze Słowacja ogra 2x San Marino to ma nad nami 8 pkt przewagi.
Z tym, że czeka ich jeszcze mecz min z nami, Czecham, Irlandiąi i Słowenią czyli z wszystkimi drużynami chcącymi awansować z 1wszego miejsca,
1 miejsce jest wiec jeszcze realna a drugie bardzo realne.
Nie róbmy tragedii jeśli jej nie ma. Będzie jeśli się nei ogarniemy i nie zaczniemy grać na poważnie.
1. Irlandia Płn. Irlandia Płn. 6 11-6 10
2. Słowacja Słowacja 4 8-5 9
3. Czechy Czechy 5 5-2 8
4. Słowenia Słowenia 5 5-3 8
5. Polska Polska 5 8-7 7
6. San Marino San Marino 5 1-15 0
za nazwami państw masz ilośc rozegranych meczy. Fakt Słowacja ma 2 mecze zaległe ale reszta nie.
Przyjmijmy, ze Słowacja ogra 2x San Marino to ma nad nami 8 pkt przewagi.
Z tym, że czeka ich jeszcze mecz min z nami, Czecham, Irlandiąi i Słowenią czyli z wszystkimi drużynami chcącymi awansować z 1wszego miejsca,
1 miejsce jest wiec jeszcze realna a drugie bardzo realne.
Nie róbmy tragedii jeśli jej nie ma. Będzie jeśli się nei ogarniemy i nie zaczniemy grać na poważnie.
no to bysmy pograli.Adrian pisze:Wstawiłbym Baszcze, Wojtkowiaka i Bosego.
Wasyl jest pewniak. Mimo wszystko, ze Wawrzyniaka nie lubie to aktualnie nia ma zadnej konkurencji. Jak tak sie zastanawiam nad stoperami to ze zdziwieniem stwierdzam, ze Polska nie ma stoperów na miare repry.

Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
- Bartosz231
- It's My Life
no tak wiadomo, Grzesiu jest najlepszym polskim napastnikiem w histori!bartekbb23 pisze:Ja wam powiem kogo brakuje i dlaczego nie strzelamy. Nie ma
GRZESIA RASIAKA , jakby był to byśmy wygrywali wszystkie mecze, nieważne ile bramek tracąc.
Te jego zwody, strzaly te podania istny DREWNALDINHO!
ale do Zlotej Piki bedzie nominowany, zreszta jak co roku
- Bartosz231
- It's My Life
Tatar, kazdy pilkarz strzeli taka bramke raz do roku
zobacz to : http://www.youtube.com/watch?v=bejHbYJL ... re=related
cala prawda o Grzesiu

zobacz to : http://www.youtube.com/watch?v=bejHbYJL ... re=related
cala prawda o Grzesiu
Tak samo ja moge powiedziec, ze mu mecz nie wyszedl. Mowcie co chcecie - duet Niedzielan-Rasiak w Grodzisku byl nie do zdarcia. W 66 spotkan Rasiak strzelil 34 bramki. Pokaz mi napastnika w polskiej lidze, ktory obecnie moze sie pochwalic takim dorobkiem. Chyba tylko Brozek.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All