A moje zainteresowania...cóż, uwielbiam dobry film, oglądam ich całkiem sporo. Poza tym oczywiście fotografia
Wasze małe Las Vegas ;)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Zawsze chciałam się nauczyć grać na gitarze i mieć swoją własną, ale jakoś nie wyszło jak widać
Kto wie, może kiedyś.
A moje zainteresowania...cóż, uwielbiam dobry film, oglądam ich całkiem sporo. Poza tym oczywiście fotografia
Grywam w kręgle (uwielbiam to!) i czasem w bilard, a całkowicie amatorsko zajmuję się sztuką fireshow bez ognia
No i pomijam już zainteresowania związane ze studiami 
- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja na żadnym instrumencie nie gram choć chciałabym bardzo kiedyś sie zmusić i nauczyć. Sportów nie uprawiam bo są niebezpieczne dla życia 
co do kart to uwielbiam grać w remika... ale nie mam z kim bo do tego to przynajmniej 3 osoby. Lubie też strasznie dwie gry komputerowe: Kodai Mahjong i Tetris (i tetrisopodobne).
co do kart to uwielbiam grać w remika... ale nie mam z kim bo do tego to przynajmniej 3 osoby. Lubie też strasznie dwie gry komputerowe: Kodai Mahjong i Tetris (i tetrisopodobne).
hmmm... mam gitare elektryczną chciałbym sie nauczyc grac, ale cos mi nie wychodzi, wogole nie wiem o co w wym chodzi
potrafię jedynie zagrac intro do i'll be there....
A poza gitarami to jeszcze piłka nożna <grać i oglądać> konsole i chyba tyle narazie..:PP
A poza gitarami to jeszcze piłka nożna <grać i oglądać> konsole i chyba tyle narazie..:PP
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Gitary przede wszystkim chociaż wybitny w te klocki nie jestem, mam ich kilka. Wokal! kilka lat spędzonych w kapeli a obecnie solowe projekty.
poza tym amator grafik WWW (dobrze płatna robota ;-) ), amator DJ ;-) (weselne biby itp
)
poza tym... Basen i pływanie... to jest jak narkotyk.
Kolejne 'poza tym', lubię pisać... fotografować polskie góry! Zwłaszcza jesienią... są piękne... Polecam mój prawie-że-rodinny Beskid Śląski i dolinę Popradu, okolice Piwnicznej...
Coś jeszcze? nic więcej nie napiszę bo i tak już a dużo...
poza tym amator grafik WWW (dobrze płatna robota ;-) ), amator DJ ;-) (weselne biby itp
poza tym... Basen i pływanie... to jest jak narkotyk.
Kolejne 'poza tym', lubię pisać... fotografować polskie góry! Zwłaszcza jesienią... są piękne... Polecam mój prawie-że-rodinny Beskid Śląski i dolinę Popradu, okolice Piwnicznej...
Coś jeszcze? nic więcej nie napiszę bo i tak już a dużo...
"i pokój będzie ostatnim słowem historii"
Filmy, filmy, filmy - uwielbiam, zwłaszcza w kinie, bo seans w kinie ma niepowtarzalny klimat (tracę na to kino połowę swojej miesięcznej pensji). Bardzo lubię czytac książki o historii XX w. - o zgrozo!!! - zawołają uczniowie
Z instrumentów - fortepian, ale jestem samoukiem, choc, jak twierdzą słuchacze, jak na samouka dosyc znośnym w odbiorze
Z kawałków BJ katuję oczywiście Bed Of Roses...
Z instrumentów - fortepian, ale jestem samoukiem, choc, jak twierdzą słuchacze, jak na samouka dosyc znośnym w odbiorze