Jakie chcielibyście posiadać moce superbohaterów?
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Jakie chcielibyście posiadać moce superbohaterów?
Ja wymienię trzy, które najbardziej chciałbym posiadać
Latanie - Superman
Szybkość - Flash
Teleportacja - Captain Comet
Latanie - Superman
Szybkość - Flash
Teleportacja - Captain Comet
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2011, o 16:45 przez Smolek, łącznie zmieniany 1 raz.
Może to nie z amerykańskiego komiksu, ale też chciałbym to mieć. Pragnę mieć taką moc, jaką otrzymał główny bohater anime Code Geass Lelouch Lamperouge. Ta moc, czyli tytułowy Geass, pozwala na jednorazowe zmuszenie każdego człowieka do krótkotrwałego ślepego posłuszeństwa, polegającego na bezzwłocznym wykonaniu danego mu rozkazu. Czyli spojrzysz mu w oczy mówiąc dane polecenie, a on bez to wykona bez żadnego wahania.
Ech, mi się marzą marzą moce zupełnie inne niż lewitacja, teleportacja, super siła czy niewidzialność. Chciałbym posiadać moce psychiczne pozwalające na kontrolę umysłów oraz pozbawienia wolnej woli innych ludzi. To są zupełnie inne specjalne umiejętności i według mnie są jeszcze bardziej przerażające niż to co jest najbardziej oklepane. Moc pozwalająca na zmuszeniu kogoś do ślepego posłuszeństwa i kontrola umysłu przez zupełnie niepozorną z wyglądu osobę musi budzić prawdziwy respekt. Tym można pokonać kogoś, kto fizycznie jest nie do ugryzienia.
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Czyli chcesz być Lordem Sithów...Geminiman019 pisze:Ech, mi się marzą marzą moce zupełnie inne niż lewitacja, teleportacja, super siła czy niewidzialność. Chciałbym posiadać moce psychiczne pozwalające na kontrolę umysłów oraz pozbawienia wolnej woli innych ludzi. To są zupełnie inne specjalne umiejętności i według mnie są jeszcze bardziej przerażające niż to co jest najbardziej oklepane. Moc pozwalająca na zmuszeniu kogoś do ślepego posłuszeństwa i kontrola umysłu przez zupełnie niepozorną z wyglądu osobę musi budzić prawdziwy respekt. Tym można pokonać kogoś, kto fizycznie jest nie do ugryzienia.
Ewentualnie potężnym Mistrzem Jedi...
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Raczej coś w stylu mocy, którą miał Lelouch Lamperouge z anime Code Geass. Mi tu nie chodzi o super siłę, szybkość i zwinność czy lewitację, bo to zbyt oklepane. Chyba wiecie że jeśli ktoś zupełnie niepozorny z wyglądu, potrafi zmusić siłą woli dowolną osobę do ślepego posłuszeństwa, to musi to budzić przerażenie. Chciałbym mieć też moce telekinetyczne, takie tak przyciąganie czy odpychanie do siebie różnych rzeczy. PS: Ponadto bardziej preferuję japońskie mangi, aniżeli amerykańskie komiksy Marvela czy DC. Popkultura Kraju Kwitnącej Wiśni potrafi stworzyć takie rzeczy, które się Jankesom nigdy nie śniły.Ricky Skywalker pisze:Czyli chcesz być Lordem Sithów...Geminiman019 pisze:Ech, mi się marzą marzą moce zupełnie inne niż lewitacja, teleportacja, super siła czy niewidzialność. Chciałbym posiadać moce psychiczne pozwalające na kontrolę umysłów oraz pozbawienia wolnej woli innych ludzi. To są zupełnie inne specjalne umiejętności i według mnie są jeszcze bardziej przerażające niż to co jest najbardziej oklepane. Moc pozwalająca na zmuszeniu kogoś do ślepego posłuszeństwa i kontrola umysłu przez zupełnie niepozorną z wyglądu osobę musi budzić prawdziwy respekt. Tym można pokonać kogoś, kto fizycznie jest nie do ugryzienia.ja w sumie też
Ewentualnie potężnym Mistrzem Jedi...