Okazało się, że mam kilka folderów nie do ruszenia, to znaczy takich, w których nawet nie mam zamiaru robić jakichkolwiek porządków, bo z góry wiem, że wszystko zostaje. Wówczas zorientowałem się, że na tym forum chyba nikt nigdy nie robił rankingu artystów. Prawdopodobny powód jest prosty - po co, skoro dla nas jest Bon Jovi i długo, długo nic. Oczywiście dla mnie już niekoniecznie, ale to i tak żadne powód, by takiego rankingu nie robić.
Otóż, chciałbym się przekonać czy istnieje jakaś kapela lub wokalista, który występuje u większości z nas. Krótko mówiąc, czy istnieje artysta, którego lubi niemal każdy fan Bon Jovi. To może dać odpowiedź na pytanie, czego słuchaliby ludzie z tego forum, gdyby Bon Jovi nigdy nie istniało?
Dlatego zachęcam do utworzenia swojego rankingu Top 10 artystów. Oczywiście umieszczajcie w swoim topie także Bon Jovi, może nie tylko u mnie nie jest numerem jeden
Top oczywiście nie musi składać się z wyłącznie dziesięciu pozycji, ale wiadomo - im ktoś wyżej jest umieszczony, tym ważniejszy. Oto mój top. Pogrubioną czcionką zaznaczyłem wykonawców, których foldery na dysku sklasyfikowałem jako "nie do ruszenia". Jak się pewnie domyślacie, z powodu WAN i BB, Bon Jovi nie znalazło się wśród nich.
1. T.Love
2. Pearl Jam
3. Oasis
4. Aerosmith
5. Foo Fighters
6. Bon Jovi
7. Led Zeppelin
8. Pink Floyd
9. Metallica
10. Dire Straits
11. Soundgarden
12. Lao Che