Na 27 października zapowiadana jest druga gitarowa uczta sporządzona przez mistrza bluesrockowej patelni ze strunami - mistrza Jareda Jamesa Nicholsa!

przystawka:
[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=lUEh-8yp3y0[/BBvideo]
mniam
Moderator: Mod's Team
Coś w tym stwierdzeniu jest...EVENo pisze:Brzmi całkiem ciekawie instrumentalnie. Trochę jakby mieli tym promować Bonda
Po pierwszym odsłuchu byłem odrobinę zawiedziony, że tytułowa i zarazem otwierająca nowy album piosenka w tak dużym stopniu eksploatuje znowu klimaty zeppelinowsko-purple'owskie; nawiązania, które niestety trochę mi się "przejadły" po poprzednim albumie.imp pisze: Może do przetrawienia;)
O tak, tak, moje pierwsze skojarzenie to mix Another Way To Die i You Know My NameEVENo pisze:Brzmi całkiem ciekawie instrumentalnie. Trochę jakby mieli tym promować Bonda
W sumie nie sposób się nie zgodzić - klimat z ostatniej płyty bardzo wyraźnie wyczuwalny.Tomker pisze:Po pierwszym odsłuchu byłem odrobinę zawiedziony, że tytułowa i zarazem otwierająca nowy album piosenka w tak dużym stopniu eksploatuje znowu klimaty zeppelinowsko-purple'owskie; nawiązania, które niestety trochę mi się "przejadły" po poprzednim albumie.imp pisze: Może do przetrawienia;)
Jednak pomimo tego, że wolałbym Europe w nieco innej odsłonie to po wgryzieniu się w niego muszę uczciwie przyznać, że ten singiel jest kapitalny. Zdecydowanie singiel tygodnia! I... trudno się od niego uwolnić, replay dostaje regularny wycisk...
Podobno jest mowa o marcu 2018r. w Gdańsku (tjaa, nothing is perfect, pamiętam Peter, że wolisz inne kierunkiprezes1 pisze:Europe fajowy! Czekam na płytę i może koncert w Polsce?![]()