Tomker pisze:"Metal Mind Productions zaprasza Na jedynym koncercie w Polsce! EUROPE + support 3.11.2015 – Warszawa, Progresja, godz. 20.00
Start sprzedaży 11.05.2015 godz. 12
Ceny biletów:
110 zł - w przedsprzedaży
130 zł - w dniu koncertu"
OK, Tom, ja już bilet mam! A TY?
Ktoś jeszcze się wybiera?
Rozważam, ale znowu jest problem czy koncert skończy się przed 23 i zdążę na pociąg
Nie wiem, jest ryzyko. Zaczną pewnie ok.21. Zagrają ze 20 piosenek.
Niedaleko jest do dworca zachodniego. Zależy o której ten pociąg. Ale Tom podobno jakiś transport(motocykl czy coś takiego) załatwia to może Cię zabierze?
prezes1 pisze:
Nie wiem, jest ryzyko. Zaczną pewnie ok.21. Zagrają ze 20 piosenek.
Niedaleko jest do dworca zachodniego. Zależy o której ten pociąg. Ale Tom podobno jakiś transport(motocykl czy coś takiego) załatwia to może Cię zabierze?
Dłużej niż 1h 30 min nie grają więc jest nadzieja o 23:35 pociąg. Ach Tom to zapewne już ma kogoś chętnego na ten motocykl czy tam komarek
No nic, muszę rozważyć za i przeciw, ale cena jest kusząca i mała odległość.
4 lipca Iron Maiden we Wrocławiu. Ale jest tam również informacja:
''Jak udało nam się dowiedzieć, lada dzień ogłoszony zostanie kolejny koncert, który latem odbędzie się na Stadionie Wrocław. Wystąpi na nim jeszcze większa gwiazda - również związana z muzyką rockową. W tej chwili dogadywane są ostatnie szczegóły kontraktu. O tym występie poinformujemy w ciągu kilku najbliższych dni''
Nie chce się nakręcać, ale w sumie mam małe deja vu
monjovi pisze:Wystąpi na nim jeszcze większa gwiazda - również związana z muzyką rockową. W tej chwili dogadywane są ostatnie szczegóły kontraktu. O tym występie poinformujemy w ciągu kilku najbliższych dni''.
spokojnie BJ nie zacznie ogłoszeń przyszłorocznej trasy od Polski. Pewnie w "najlepszym" przypadku będą to gwiazdki typu acdc
No chyba, że będzie ciekawej - Scorpions?
monjovi pisze:Wystąpi na nim jeszcze większa gwiazda - również związana z muzyką rockową. W tej chwili dogadywane są ostatnie szczegóły kontraktu. O tym występie poinformujemy w ciągu kilku najbliższych dni''.
spokojnie BJ nie zacznie ogłoszeń przyszłorocznej trasy od Polski. Pewnie w "najlepszym" przypadku będą to gwiazdki typu acdc
Nie psuj mi zabawy
Scorpions są już ogłoszeni na marzec 2016, więc raczej nie AC/DC dopiero co wyjechało od nas. Najpewniej U2 bo oni mają zamiar ogłaszać teraz kolejne koncerty.
Nie psuj mi zabawy
Scorpions są już ogłoszeni na marzec 2016, więc raczej nie AC/DC dopiero co wyjechało od nas. Najpewniej U2 bo oni mają zamiar ogłaszać teraz kolejne koncerty.
faktycznie Scorpions zagrają w Krakowie Zmylili mnie tym określeniem "jeszcze większa gwiazda", to bardzo podchwytliwe określenie ;D
P.S. Meta?;)
Już jutro koncert Foo Fighters w Krakowie. Tymczasem zobaczyłem poniższą akcję i szczęka mi opadła.
1000 fanów Foo Fighters z włoskiej Ceseny nagrało wspólnie utwór "Learn to Fly" w ramach prośby o koncert w ich niedużym mieście. Oryginalna petycja fanów spotkała się z bardzo szybką i pozytywną odpowiedzią ze strony zespołu.