Na deezer mają kilka płyt, w tym Mood Swings ale co dziwne niektóre pojedyncze piosenki nie są dostępne w Polsce np. Saviors Never Cry i Change Comes Around.
Z góry dzięki za pomoc!
Moderator: Mod's Team
Dzięki za wskazówki, już namierzyłem płytkę, dzisiaj pierwszy odsłuchSmolek pisze:Ale proponowałbym tobie najpierw zapoznać się oryginalnym albumem, a potem dopiero z MS II.MarkSteel pisze:Zupełnie nie znam tego zespołu, ale widzę, że oceny są pozytywne
Z chęcią zapoznam się z ich płytami i coś na ten temat napiszę.
Widziałem, że mają jakąś nową płytę
W ogóle, gdy po raz pierwszy usłyszałem pierwszą płytę zespołu "Harem "Scarem", a potem drugą "Mood Swings", to był szok dla mnie, bo zmienili kompletnie styl, z AOR na Hard Rock, ale obie płyty uwielbiam.
Spoko.monjovi pisze:Dziękuje Smolek ! Za całą instrukcje też
Harem Scarem to moje TOP 3 ulubionych zespołów/wykonawców, a Belinda TOP 10. I oczywiście muzyka jaką grają różni się. Mood Swings to dla mnie majstersztyk w każdym calu, odsłuchałem ten album wiele wiele razy, i chyba nigdy mi się znudzi.MarkSteel pisze: Dzięki za wskazówki, już namierzyłem płytkę, dzisiaj pierwszy odsłuchObczaję czy są lepsi od Belindy
Pozdro!
To fajne, że Ci się podoba.prezes1 pisze:Smolek, słucham pierwszej płyty i muszę powiedzieć że jest dobrze! Taką gitarkę lubię, więc z chęcią będę katował ich płyty. Jeszcze raz dzięki!
Fajnie mi to słyszeć, prezesieprezes1 pisze:Smolek, jak na razie the best są pierwsza płyta, Mood Swings, Human Nature, Voice of Reason i Weight of the World! Bardzo mi się podobają te płyty, takie riffy i solóweczki lubię!