Michał Szpak

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

BadMedicine pisze:P.S. Wybiera się ktoś na koncert Papa Roach w Stodole, 30 czerwca?
Prawdopodobnie, ale to nic pewnego jeszcze, bo ktoś ma dla mnie bilet, a ja nie wiem, czy będę mogła jechać. Ty będziesz?
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

BadMedicine pisze:Nie wiedziałam, że obydwoje jesteście fanami ;) Tak, chodziło mi o Was.
Adrian mi coś pokazywał, ale ja nie dostrzegłem Ciebie, musiałaś zakryć 'swoje Bon Jovi' :)
BadMedicine
I Believe
I Believe

Post autor: BadMedicine »

alniac pisze:
BadMedicine pisze:P.S. Wybiera się ktoś na koncert Papa Roach w Stodole, 30 czerwca?
Prawdopodobnie, ale to nic pewnego jeszcze, bo ktoś ma dla mnie bilet, a ja nie wiem, czy będę mogła jechać. Ty będziesz?
Tak, będę wraz z Crossroads21 (z resztą tak ja na każdym koncercie ;))
bartekbb23 pisze: Adrian mi coś pokazywał, ale ja nie dostrzegłem Ciebie, musiałaś zakryć 'swoje Bon Jovi'
Stałam za barierką i to pewnie ona zasłaniała napis bo niestety nie jestem zbyt wysoka :PPP
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

BadMedicine pisze:Stałam za barierką i to pewnie ona zasłaniała napis bo niestety nie jestem zbyt wysoka :PPP
Było się wbić do Orange Circle, na Szpaku wpuszczali tam widziałem ludzi co nie mieli biletów na ten sektor :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”