Gorące premiery 2009

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Gorące premiery 2009

Post autor: Frankie »

Ostatnio natknąłem się na taki oto artykuł:
http://muzyka.interia.pl/pop/news/co-be ... 09,1235137
Ponieważ rynek muzyczny to nie tylko Bon Jovi /2009r ma być bogaty jeśli chodzi o ich nowe projekty/ chętnie poznam Wasze zdanie na temat premier muzycznych w 2009r., na które szczególnie czekacie, lub które typujecie na płyty mogące nieźle namieszać na świecie.
Osobiście ciekaw jestem jaki ostateczny kształt będą miały nowe dzieła U2 i Depeche Mode.
Czekam na Wasze propozycje i opinie.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

wg mnie U2 robi wokół siebie tylko celowe zamieszanie, mówiąc, że to będzie ich najlepszy album i że nagrali aż tak wiele różnych muzycznych/melodyjnych motywów, wg mnie to nie będzie nic szczególnego, ale mogę się mylić, nie wiadomo. Sam osobiście nie bardzo widzę jakąkolwiek płytę, na którą bym oczekiwał, pewnie wyjdzie w praniu, że coś mną zachwyci, ale tak to na nic nie czekam jakoś szczególnie.

[ Dodano: 2009-01-05, 20:54 ]
aha sory, czekam na nowe Goo Goo Dolls o ile coś wydadzą w ogóle hehe :P
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Szczerze mowiac czekam juz prawie rok na nowa plyte solowa Alexa Banda (The Calling). Przeklada ja i przeklada az w koncu podal termin na lato tego roku. Polecam sprawdzic bo plyta zapowiada sie obiecujaco co szczegolnie mozna powiedziec po materialach ktore nagrywal w studio. Filmiki z tych nagran mozna znalezc na youtube.
Dla zainteresowanych :

http://www.youtube.com/user/AlexBandTube
Awatar użytkownika
Bon Joviatko
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Bon Joviatko »

Ja przede wszystkim z niecierpliwością czekam na nową płytę Europe :D I mam nadzieję, że Sixx:A.M. też coś nowego nagrają ;)
bartekbb23

PePe pisze:Szczerze mowiac czekam juz prawie rok na nowa plyte solowa Alexa Banda (The Calling). Przeklada ja i przeklada az w koncu podal termin na lato tego roku. Polecam sprawdzic bo plyta zapowiada sie obiecujaco co szczegolnie mozna powiedziec po materialach ktore nagrywal w studio. Filmiki z tych nagran mozna znalezc na youtube.
a co z płytą The Calling, ponoć miała być 3 płyta wydana z zespołem dla fanów, była czy może przeoczyłem coś?
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Co do The Calling to nic nie wiadomo....Alex dlugo zwlekal z wydaniem albumu mimo ze mial gotowy material. Zapowiedzial ze latem premiera wiec pewnie do tego trzeba dorzucic nowa trase czyli podsumowujac - najwczesniej z The Calling mozemy cos uslyszec w 2010......
Co ciekawe zespol nie zostal rozwiazany tylko "zawieszony" na czas solowego projetku Alexa :))
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Przyszły rok??
Na Pewno Manic Street Preachers, Bloodhound Gang, U2, Depeche Modeczy Springsteen. Może powrót Jacko?? Ciekawe może być też BEPeas czy Eminem.
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

A ja tylko na Springsteena czekam. Jakoś U2 mi się przejadło. A jeśli GGD coś fajnego spłodzą to na pewno kupię :)
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

tak jest! 27 stycznia nowy albym Springsteena!
A singiel Life itself zajebisty!
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

A singiel Life itself zajebisty!
Do mnie nie trafia. Zdecydowanie lepsze było RN jesli juz mowic o ostatnich dokonaniach Bossa.
Obrazek
Awatar użytkownika
alexz123
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: alexz123 »

Ja nie mogę się już doczekać nowej płyty Europe, a i U2 chętnie kupię. I podobno mają zagrać w Polsce... ;]
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...

Tell me who I got to be
To make you a part of me...
bartekbb23

alexz123 pisze:Ja nie mogę się już doczekać nowej płyty Europe, a i U2 chętnie kupię. I podobno mają zagrać w Polsce... ;]

pod warunkiem, że będą mogli zagrać w Chorzowie....czyli koncertu nie będzie. gdyż Chorzów zamknięty będzie dość długo z tego co mi się zdaje i bardzo dobrze, po co nam U2 znowu ;]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”