Cześć! Jestem tu pierwszy raz, chociaż stronę znam jakiś czas a zespołu słucham parę lat :mruga: (szkoda, że tak krótko :-| )
Chciałem się ze wszystkimi przywitać... lub przynajmniej z częścią z Was, bo pewnie trochę Was tu jest
Mam nadzieję, że poznam tu ludzi tak świetnych jak bj
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Bon Jovi, tych którzy na forum są już od dawna i tych nowych stawiających pierwsze kroki, dla Ciebie Misiek w szczególności - w końcu to ty założyłes ten temat. Sam jestem tu od niedawna i chciałem jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrowić. W waszym gronie czuję, że jestem wśród swoich.
Mam nadzieję, że będzie nam się miło wymieniać poglądy.
Pozdro Misiek :-D
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Cześć!!! Słucham BJ od długiego czasu ale tą stronkę odkryłam całkiem nie dawno. To super ze moge poznać ludzi którzy podzielają moją pasję i kochaja BJ równie mocno jak ja!!!
Wpatruję się w okno, to taka długa droga w dół.
Chciałbym wyskoczyć,ale boję się uderzyć o ziemię...
Hej ja tez jestem tu nowa choc na stronke wpadam juz od jakiegos czasu nigdy nie mialam okazji zeby wpasc na forum....i to byl chyba moj blad...nie umielam sie przelamac...mam nadzieje ze poznam tu wielu swietnych ludzi;) wiec Misiek mozemy przybic sobei 5;) witaj w rodzinei fanow;)
.:Be Who You Want To Be, Be Who You Are, Everyone's A Hero, Everyone's A Star:.