Adrian - ?egnam wszystkich ;)

Tutaj możesz się przedstawić oraz zapoznać z innymi fanami.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Adrian - ?egnam wszystkich ;)

Post autor: Adrian »

Chciałem oficjalnie pożegnać się z wszystkimi osobami z forum, ponieważ odchodzę z niego ;) Jest to moja ostateczna decyzja, którą (Scrooge może potwierdzić) odwlekałem w czasie, ale do której musiało dojść bo była przemyślana.

Powodem nie są żadne kłótnie itp. tylko coraz mniej czasu i chęci do pisania. Nie kończę działalności związanej z stroną, bo możliwe (jeżeli znajdę czas), ze powrócę do pisania newsów i uaktualnię dział "BJ na listach". Na pewno będę chciał zorganizować drugi wspólny wyjazd fanów Bon Jovi. Raz się udało przy waszej pomocy to i drugi się uda.

Wiem, że co do mojej pracy jako mod były/są zastrzeżenia, ale ja osobiście jeżeli mam być szczery uważam, że dobrze wykonywałem swoją robotę. Nikt (poza Rattem na koniec) nie dostał ostrzeżenia bez powodu czy nie usunąłem specjalnie komuś postu. Wększosć moich decyzji była dyskutowana z Pippo i Frankiem. Za przypadkowe usuniecie 1 postu przeprosiłem tą osobę i każdą taka sprawę starałem się sie wyjaśnić na PW. Starałem sie też doprowadzać do ugodowych rozwiązań, czego efektem było stworzenie min osobnych działów do np "Gier" czy nowego regulaminu.
Kwestia mojej działalności, jako moda jest jednak sprawą subiektywna, więc nie będę się dalej rozpisywał.

W woli wyjaśnienia, Rattie dostał ostatnio ode mnie ostrzeżenie, którego w ramach obecnie obowiązującego regulaminu nie powinien dostać. Otrzymałem za to kare od Pippo (w pełni zasłużoną) i zrezygnowałem z funkcji moda. Chociaż moja rezygnacja nie była konsekwencją tego ostrzeżenia.

Na pewno chciałbym podziękować za zaufanie tych osób, które pisały do mnie na PW w kwestiach porady, informacji czy podjęcia działania w jakiejś sprawie.

Przez te kilka lat poznałem tutaj świetnych ludzi, z którymi nadal utrzymuje kontakt (osobisty, gg, telefoniczny) i za to najbardziej jestem wdzięczny temu forum jak i poprzedniemu.

Długi ten post kończący, ale jak mnie znacie, to nie jestem specjalistą od krótkich postów ;P 2199 postów na tym forum + kilkaset na poprzednim, to kawał czasu i wiele dyskusji z wieloma osobami. Nie łatwo jest tak po prostu powiedzieć "kończę" i zakończyć.

No, ale to chyba wszystko, co chciałem przekazać.
Dlatego jeszcze raz DZIęKUJE za wspólnie spędzony czas na forum.

ps.
Pamiętajcie "It's My Life" to najlepsza piosenka jaka kiedykolwiek powstała, a "Have A Nice Day" to najlepszy album jaki Bon Jovi wydali i nie próbujcie mówić że jest inaczej ;)
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Ostatnie zdanie the best :D dobry cios i sarkazm w kierunku tych, którzy jechali Twój gust.

Ps.

Scrooge, nie dzwoń przypadkiem, nie ma wyżalania jak to tam z Adim musisz słuchać że It's my life to najlepsza piosenka jaka kiedykolwiek powstała, a HAND to najlepszy album jaki BJ kiedykolwiek wydali! :D :D :D
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

Nawet pożegnanie jest zbyt długie zeby czytać ;))

Powodzenia Adi i zaglądaj tutaj jako zwykły user to i może sam czasami sie pośmiejesz z innych :) i nabierzesz dystansu
C'mon
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:)

Post autor: TheRock »

już kilka osób się żegnało i tak wracali...
co to za moda na odejścia, może Bon Jovi powinni odejść - forum by się zamknęło i to by w sumie niektórym ułatwiło sprawę. Nie trzeba by było pisać tych ckliwych pożegnań po prostu byśmy się rozstali naraz i tyle. Zapytajmy się Jona kiedy kończą - może po GH ?
...and just only rock...
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

powiem tak:
za czasów kiedy jeszcze pracowałem ciężko (:P) ) miałem kierownika, którego całym sercem nienawidziłem i na każdym kroku w twarz mu to mówiłem/pokazywałem. Dożyłem w końcu czasów kiedy w/w osobnik otrzymał awans i musiał się ewakuować z mojego miasta. Kierownictwo zorganizowało zebranie cobyśmy się pożegnali, gościu walnął pożegnalną przemowę i tak wyszło, że mnie wywalili na środek, jako 'głos ogółu (jakby ktoś się nie domyślił, pan kierownik był znienawidzony przez wszystkich)'. Wtedy powiedziałem jeno 'z Bogiem i żeby to pożegnanie nie było żartem'. Dzisiaj nic nowego nie dodam, bo nie ma po co. Po prostu tak jak wtedy, strasznie się cieszę :)
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Ja pierd*** jaka dziecinada sie tu robi...........nie wiem czy rodzaj meski juz tak zbabial, ze puszczacie "foszki", podwijacie kiece i bon voyage. Szczyt k****. Po prostu szczyt i rece opadaja.

I nie mam zamiaru czytac o tym, ze skoro odchodzi user ktory napisal 2000+ postow to swiadczy o poziomie forum. Na kazdym forum sa klotnie, docinki, wielki sprzeczki etc. Ale na zadnym forum nie spotkalem sie z takim tchorzostwem jak tutaj - falowe uciekanie.

Forum na tym traci.

Dzieki Adi za wszystko i szczerze zaluje Twojego odejscia.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2010, o 08:26 przez PePe, łącznie zmieniany 2 razy.
EVENo

Post autor: EVENo »

Niech Ci ząbki Jona świecą jasno, niech Ci gitara Richiego gra głośno, niech Ci czupryna Davida zasłania widok, i niech perkusja Tica Ci nie da spać po nocach.
Krótko mówiąc: nara, do widzenia, do usłyszenia, do przeczytania, żegnaj, dobranoc, niech moc będzie z tobą, spadaj na drzewo banany prostować (niepotrzebne skreślić) ;]
Pamiętajcie "It's My Life" to najlepsza piosenka jaka kiedykolwiek powstała, a "Have A Nice Day" to najlepszy album jaki Bon Jovi wydali i nie próbujcie mówić że jest inaczej ;)
Jest inaczej. :P
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Znowu ktoś odchodzi? :P Jak znam życie i to forum, za kilka miesięcy wszystko wróci do normy. Te wszystkie pożegnania "nie z powodu jakiejś tam kłótni i wcale nie z powodu kogoś tam z kim się kłóciłem/kłóciłam" to taka trochę chyba zasłona dymna :) Chcesz odpocząć od strony, Adrian? No to odpocznij. A potem i tak wrócisz. Dlatego właśnie ja nie wygłoszę wielkiego pożegnania. Wystarczy jak powiem - do napisania ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Re: Adrian - ?egnam wszystkich ;)

Post autor: studentmibm »

Adrian pisze:Chciałem oficjalnie pożegnać się z wszystkimi osobami z forum, ponieważ odchodzę z niego ;) Jest to moja ostateczna decyzja, którą (Scrooge może potwierdzić) odwlekałem w czasie, ale do której musiało dojść bo była przemyślana.

Powodem nie są żadne kłótnie itp. tylko coraz mniej czasu i chęci do pisania. Nie kończę działalności związanej z stroną, bo możliwe (jeżeli znajdę czas), ze powrócę do pisania newsów i uaktualnię dział "BJ na listach". Na pewno będę chciał zorganizować drugi wspólny wyjazd fanów Bon Jovi. Raz się udało przy waszej pomocy to i drugi się uda.

Wiem, że co do mojej pracy jako mod były/są zastrzeżenia, ale ja osobiście jeżeli mam być szczery uważam, że dobrze wykonywałem swoją robotę. Nikt (poza Rattem na koniec) nie dostał ostrzeżenia bez powodu czy nie usunąłem specjalnie komuś postu. Wększosć moich decyzji była dyskutowana z Pippo i Frankiem. Za przypadkowe usuniecie 1 postu przeprosiłem tą osobę i każdą taka sprawę starałem się sie wyjaśnić na PW. Starałem sie też doprowadzać do ugodowych rozwiązań, czego efektem było stworzenie min osobnych działów do np "Gier" czy nowego regulaminu.
Kwestia mojej działalności, jako moda jest jednak sprawą subiektywna, więc nie będę się dalej rozpisywał.

W woli wyjaśnienia, Rattie dostał ostatnio ode mnie ostrzeżenie, którego w ramach obecnie obowiązującego regulaminu nie powinien dostać. Otrzymałem za to kare od Pippo (w pełni zasłużoną) i zrezygnowałem z funkcji moda. Chociaż moja rezygnacja nie była konsekwencją tego ostrzeżenia.

Na pewno chciałbym podziękować za zaufanie tych osób, które pisały do mnie na PW w kwestiach porady, informacji czy podjęcia działania w jakiejś sprawie.

Przez te kilka lat poznałem tutaj świetnych ludzi, z którymi nadal utrzymuje kontakt (osobisty, gg, telefoniczny) i za to najbardziej jestem wdzięczny temu forum jak i poprzedniemu.

Długi ten post kończący, ale jak mnie znacie, to nie jestem specjalistą od krótkich postów ;P 2199 postów na tym forum + kilkaset na poprzednim, to kawał czasu i wiele dyskusji z wieloma osobami. Nie łatwo jest tak po prostu powiedzieć "kończę" i zakończyć.

No, ale to chyba wszystko, co chciałem przekazać.
Dlatego jeszcze raz DZIęKUJE za wspólnie spędzony czas na forum.

ps.
Jakby to powiedzial Bilguun Ariunbaatar - "Śmieszne"
Mam nadzieje ze 'zegnam' znaczy 'zegnam', a nie 'do widzenia' jak bylo w przypadku innych smiesznych postaci (nie mylic z frankie) z tego forum.
Awatar użytkownika
Alicia 478
It's My Life
It's My Life

Post autor: Alicia 478 »

bez komentarza :o
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Post autor: DiamentowaDusza »

To jego prywatna sprawa i trzeba to uszanować.
Ale i tak mam przeczucie że wrócisz,po jakimś czasie.
Co do "IML" to kocham,uwielbiam bo to od niej się zaczęła moja miłość do Bońków.
Co do "HAND" ta płyta wiele dla mnie znaczy osobiście.

?egnaj ale pewnie nie na zawsze :D
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

Kiedyś pisałem tu trochę, mam nadzieję że sensownie. Niestety stosunkowo szybko mi się znudziło i teraz tylko zaglądam czasem (a nawet chyba często), czasem coś napiszę, o coś poproszę. Nie czuję się jednak "jednym z was", a kiedyś tak było. Kiedyś, kiedy między innymi pisali tu Adrian i Jovizna.

Adrian był jednym z najbardziej aktywnych i produktywnych userów, i był nim zadziwiająco długo. Dlatego jego decyzja nie dziwi mnie prawie wcale. Przecież nawet najbardziej przyjemne i wciągające zajęcie może stać się męczącą rutyną.

Nie rozumiem tylko dlaczego niektórzy żegnają się tak otwarcie i właśnie w tej formie. Przecież można chyba zwyczajnie się ukryć na jakiś długi czas i nie pisać na Forum.
Czy chodzi o to, żeby inni wyrażali jak wielką stratą dla wszystkich jest "spektakularne" odejście danego gościa?
Czy ktoś potrzebuje być zauważonym?
A może to osobista ambicja która nie pozwala zostawić forum bez "odejścia w wielkim stylu"?
Może dobra szansa na wielki powrót w przyszłości?
A może szczera chęć pożegnania się z tymi z którymi czuło się jakąś więź?

Oczywiście Adrian nam na to nie odpowie.

?egnam Cię i dziękuję za oryginalny wkład w to Forum.
Awatar użytkownika
Bodzio
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Hmmm...
Kontakt:

Post autor: Bodzio »

a my sobie spokojnie pogadamy przez phona albo spotkamy sie jak bede na slasku, mamy do pogadania.
pozdrawiam serdecznie!

Artur

12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

?eeee nic o mnie nawet nie napisałeś :D myślałam, że po tym wszystkim co razem przeszliśmy zasłużyłam na chociaż jedno ciepłe zdanie :beksa:

Nie jest mi żal w ogóle. Szczerze mówiąc Adrian jest już dla mnie nudnym użytkownikiem tego forum i omijałam jego posty. Bez urazy oczywiście, ale przecież jego zna już cała Polska,wie jakie ma przekonania i czytanie tego od 7 lat naprawdę nie jest już ciekawe. A wieczne starcia na linii Adi - Ratt pffff oboje są cienkimi pisiorami i to się nie zmieni.
Fajnie, że potrafiłeś zawsze stać przy swoim. Nawet jak racji nie miałeś :D
Ja Cię nie żegnam, bo pewnie nie raz będę miała okazję usłyszeć jeszcze ten wspaniały męski głos :D :D i na bank jeszcze tu napiszesz. BJ jest jak krew w żyłach :D Póki co spożytkuj ten czas inaczej.

Nie wiem tylko czemu mają służyć te "odejściowe tematy" wyrastające jak grzyby po deszczu. Odejścia z pompą hehe ja mogłam to zrobić ale kopiowanie mnie uuuu to już nieładnie !!! :nonono: i to jeszcze własne pożegnalne tematy........ w dupach się poprzewracało.
Grzesiek pisze:Nie czuję się jednak "jednym z was", a kiedyś tak było. Kiedyś, kiedy między innymi pisali tu Adrian i Jovizna.
Cieszę się, że było Ci ze mną dobrze :P
student pisze: Jakby to powiedzial Bilguun Ariunbaatar - "Śmieszne"
Mam nadzieje ze 'zegnam' znaczy 'zegnam', a nie 'do widzenia' jak bylo w przypadku innych smiesznych postaci (nie mylic z frankie) z tego forum.
Masz rację. Zamiast tych kilku śmiesznych osób, sam mógłbyś zrobić stąd zryw :D byłby większy pożytek. (no ok. joke )
Bodzio pisze: a my sobie spokojnie pogadamy przez phona albo spotkamy sie jak bede na slasku, mamy do pogadania.
Proszę. Nawet kierownik Cię żegna :P musisz zatem być wielki :P Adrian the Great :D

No to miłego i do zobaczenia za rok na koncercie ;)
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

jovizna pisze:No to miłego i do zobaczenia za rok na koncercie ;)
Feel? Dody? :x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poznajmy się!”