misstwisted pisze:Skrzynka mi się zlagowała, nie miałam powiadomienia, że dostałam wiadomość ani na maila, ani tu. Upadam na kolana i błagam o wybaczenie
Zaopatrzony w zdjęcia Jona z ery HAND udałem się w zeszłym tygodniu do fryzjera, i... o dziwo nawet mu chyba wyszło
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
Hej nawet tak, tylko mała uwaga stylizacyjna Jon wywijał końcówki na zewnątrz nie pod spód, przez co wychodził mu taki "mess" łobuziarski .... takie tam babskie pogaduszki
DirtySecret pisze:Hej nawet tak, tylko mała uwaga stylizacyjna Jon wywijał końcówki na zewnątrz nie pod spód, przez co wychodził mu taki "mess" łobuziarski .... takie tam babskie pogaduszki
Jak wywinie końcówki, to już w ogóle go z Jonem pomylimy
Zaopatrzony w zdjęcia Jona z ery HAND udałem się w zeszłym tygodniu do fryzjera, i... o dziwo nawet mu chyba wyszło
Też ostatnio zaliczyłem wizytę u fryzjera, to się przypomnę ;D
Taaa... i to niby MY mamy fioła na punkcie swojego wyglądu
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007