Porównywać fryze Majdana do Jona to szczyt chamstwa

Ogólnie to niejeden Pan może pozazdrościć Jasiowi wyglądu i bujnych jeszcze włosów
Moderator: Mod's Team
A ja bym nie chciała spotkać tego gościa, bo było by niezłe starcieangela pisze:No, a ten tekst na "pudelku" o tym, że gadanie o włosach jest takie..."nie męskie"....... Chciałabym zobaczyć fotke gościa, który to pisał. Pewnie jest Zabujczo przystojny....
ekhm, no wiesz... angela, tobie to może i bez znaczenia, ale co dla niektórych to ma jakieś znaczenie...m_jv pisze:Dla mnie w każdym razie to bez znaczenia - moze być gruby, łysy, zmienić kolor skóry.......i tak będzie dla mnie najlepszy.Jakoś sobie nie wyobrażam takiego Jonnego
zawsze można przecież wybrać kilka opcji typu:m_jv pisze:Ja tam jego czuprynie zawsze będę kibicować!![]()
! A jak już będzie źle, to Jonny na pewno coś wymyśli
chciałbym to zobaczyć.Jovinka pisze: Jovinka vs. gość, który napisał ten materiał xDDDD
Można zamknąć, ale wtedy dziewczyny przeniosą się na inny temat i znowu się zacznie podobny tasiemiec.sobol_77 pisze:Ile można ciągnąć ten drętwy temat? Zęby mnie bolą jak czytam te bzdety, zlitujcie się... Jestem za opcją by zamknąć ten wątek... To opcja nr 1.
Nie no, teraz to przegiąłeś. Nie dość, że dręczysz mnie na ten temat na gg, to i jeszcze krytykujesz innych, a nie patrzysz na siebie.Generał_Italia pisze:A co do bzet, to poczytaj temat 'Pan prezydent' i zobaczysz jakie tam bzdety Jovinka i angela napisałynormalnie aż mi ręce opadały