New Year's Eve

Tutaj rozmawiamy o frontmanie zespołu Jonie Bon Jovi.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Orchidea pisze:"Sylwester w Nowym Jorku" został nominowany w 5 kategoriach do Złotych Malin, w tym także w kategorii najgorszy film. ;)
Myślę, że za pewnego rodzaju sukces można uznać fakt, że Jon nie został nominowany w kategorii "Najgorszy aktor", a takie sławy jak Nicolas Cage czy Adam Sandler owszem :D
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

Haha nawet Al Pacino jest nominowany z tego co mi wiadomo ;)
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Uwzięli się na ten "NYE". "Walentynki" były równie obciachowe, choć nie wiem czy były nominowane do Maliny. Ale najwidoczniej nie może już powstać "lekki film dla kretynów", bo od razu musi dostać anty-nagrodę :)
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

mała-mi pisze:Haha nawet Al Pacino jest nominowany z tego co mi wiadomo ;)
No rzeczywiście w kategorii "Najgorszy aktor drugoplanowy" :o Al to mój ulubiony aktor także jestem dość zbulwersowany i tym bardziej doceniam sukces Jona, że nie został nominowany :D
Awatar użytkownika
Xander
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Xander »

misstwisted pisze:najwidoczniej nie może już powstać "lekki film dla kretynów", bo od razu musi dostać anty-nagrodę
Tylko, że te filmy tak hucznie nominowane do malin, jako ble i dno i wodorosty, czasami są lepsze niż te super hiper nagradzane przez akademię. ;)
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Xander pisze: Tylko, że te filmy tak hucznie nominowane do malin, jako ble i dno i wodorosty, czasami są lepsze niż te super hiper nagradzane przez akademię. ;)
Napisałam "filmy dla kretynów", bo takie filmy, faktycznie lekki i fajnie się je ogląda, nawet kretyn zrozumie fabułę. Nie widzę nic złego w takich produkcjach, nie widzę też powodów do anty-nagród :)
Awatar użytkownika
Xander
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Xander »

misstwisted pisze:Napisałam "filmy dla kretynów", bo takie filmy, faktycznie lekki i fajnie się je ogląda, nawet kretyn zrozumie fabułę. Nie widzę nic złego w takich produkcjach, nie widzę też powodów do anty-nagród
To prawda. Ja te anty nagrody traktuję wręcz jak prawdziwe wyróżnienie, bo niestety krytycy nie znają się na filmach. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jon Bon Jovi”